שני למען האנושות...

lifegirl

New member
שני למען האנושות...

ובכן... רעיון למשחק חדש, תחרותי כתמיד, ואפילו נושא פרסים... וכמובן- שיתרום לכל הטבעונים באשר הם (או- לפחות- לאלה מאיתנו שמגוון הדברים שהם אוכלים גדול משני מוצרים...). ויש בכוחו אפילו להועיל לאתר!!!!! (ובכן, באמת צעד משמעותי למען האנושות, אתם לא חושבים??) וזה הולך ככה: כל אחד מתבקש להעלות אל הפורום את הסנדוויץ´ הטבעוני האידאלי שלו. הסנדוויץ´ יכול להייות עשוי מלחם, לחמניה, פיתה, בגאט, או ג´פטה- אבל לא ממלוואח, עוגה, פתי-בר, פיצה, וכו´... עוגיית סנדווויץ´ לא נחשבת לסנדוויץ´! צוות שופטים בראשותי (שעוד לא נקבע סופית, וגם לא יפורסם- על מנת למנוע נסיונות שוחד) ידרג את ההצעות השונות. המנצח יזכה בתואר "הסנוויצ´אי הטבעוני הטוב ביותר". או, אם נטע תתעקש "הכריכאי הטבעוני הטוב ביותר". התעודה נשארת אצלכם- אבל התואר הוא לא לכל החיים. אני שומרת לעצמי את הזכות לארגן תחרות סנדוויצ´ים- או כל תחרות אחרת- בעתיד! ההקריטריונים לדירוג הסנוויצ´ים: * יצירתיות (לחם עם חומוס לא נחשב יצירתי.) * פשטות ההכנה (מתכון לסנדוויץ´ שמתחיל ב"אפה לחם צנוברים" יכשל בקטגוריה זו) * מחיר לצרכן (או- תשתדלו להימנע ממרכיבי גורמה) * עמידות בשמש (אם הסנדוויץ´ שלכם לא יחזיק מעמיד שעתיים בתיק של ביצפר- תדאגו לציין את זה. קלקול קיבה ממש לא בראש מעיניי). * גיוון (סנדוויץ´ שבשינוי של שניים-שלושה מרכיבים יהפוך לסנדוויץ´ אחר לחלוטין יזכה לבונוס). * בריאות (חומוס וטחינה הולכים, שוקולד קצת פחות...) * טעם (הממ..... הכי חשוב בעצם!). ועוד כמה חוקים: א. בסנדוויץ´ יכללו מוצרי מזון בלבד (ועל-כן חסה מחוץ למשחק). ב. הסנדוויץ´ צריך להיות מוצר מקורי שלכם! לא סנדוויץ´ קנוי, וגם לא סנדוויץ´ קנוי שעבר שיפורים. אני חושבת שזה דיי פשוט תוספות ועידכונים יגיעו בהמשך! יש לכם זמן לחשוב- אבל לא יותר מידי. בשמיני לדצמבר- תיסגר התחרות. בהצלחה לכולם!!!! נ.ב- נא לשרשר את הסנדוויצ´ים להודעה זו.. אין לי כוח לחפש אתכם... שני
 

Neta558

New member
שני יקירתי...

אני אכן אתעקש על תואר "הכריכאי הטוב ביותר", סנדוויץ´ זה לא אוכל, זה שם של קבוצה שרבים מעדיפים לשכוח! :) וחוץ מזה, ההרשמה תסתיים בשמונה בדצמבר, לא בשמיני. (אפילו שאת את הבגרות שלך בלשון כבר עשית!). טוב, אחרי כל התיקונים, אני אציע את ההצעה הכריכית הראשונה שלי, והיא תהיה גם האידיאלית, עד שאמצא משהו טוב יותר: לחם מחיטה מלאה, עדיף עם גרעיני חמניה. (לפני שאתם קופצים, אפשר למצוא את זה בכל סופר!). חיטה מלאה-הסבר בשרשור על ההרצאה... בתוך הלחם, או יותר טוב, הלחמניה, גבינה צהובה מטופו (לא טבע טוסט!!!). בנוסף, פרוסות עגבניה, זיתים ירוקים ותירס. ניתן לתבל בקצת מלח, פלפל, אורגנו, אם רוצים להשקיע. את הכל מחממים טיפונת בכדי שהגבינה תתרכך מעט. לארוז יפה, לצרף פתק עם השם מלמעלה ולקחת ל...בי"ס?!? מה זה? :) עגבניות שרי בנוסף מומלצות בחם, כל תמיד...
 

zooti

New member
אבוקדו כמובן

לא מקורי, ואוותר מראש על התואר, אבל על הכריך לא. לחם אבוקדו, מרוסק עם גושים ומעורבב עם פלפל, מלח לפי הטעם מורחים אבוקדו על הלחם הצעה לגיוון - הוספה של ירקות חתוכים דק (עגבניות, מלפפונים, סלרי וכו´) לא יודעת כמה זמן זה מחזיק כי זה נגמר מהר... אבל הבנתי שאם מוסיפים לימון אז זה מחזיק יותר...
 
הכריך שלי מטורף

אני איכשהו עובד עליו משו כמו 10 דקות הקפצת ירקות בעיקר גזר והמון המון נבטים מכל הצבעים צורות וריחות גזר , קישוא , קצת בצל ולפעמים גם חתיכות טופו , רוטב סוייה , שמן חם לחמנייה חומה עם גרעינים של חמנייה , ובתאבון
 

Iris Carmon

New member
אממ... אוקיי

זה ממש פשוט אבל טעים... לוקחים פיתה/לחם/מצה/כל לחם אחר שאין בו גרגירים ושמים עליו שוקולד (בריאות זה לא בשבילי) רצוי שחר (יאמ...) ואז לוקחים תירס מקופסאת שימורים ושמים על זה (רצוי להוציא את המים קודם) אני בטוחה ב100% שזה יהיה בסדר בשמש, אחרי הכל לסחוב יומיים על הגב שוקולד ופחית שימורים בטיול של המחנות העולים (אל תעיזו לקרוא לי צפונית/סנובית) זה לא ממש מהנה אם זה מתקלקל ואל תתלוננו שזה נראה מגעיל...
 

א.א.אפל

New member
הסנדביץ´ שלי

נקניקייה של טופוטבע עלי חסה (חסה=אוכל!) עגבניות חתוכות קטשופ, חרדל קצת בצל חתוך כמו בסלט ערבי וכל זה בתוך לחמניה... ררר
 

lifegirl

New member
אוריה, הכריך שלך הועף מהתחרות...

בהוראות נכתב בפירוש שאנחנו לא שמים רעל באוכל! (ואפילו יותר בפירוש- שאנחנו לא שמים חסה באוכל!). אתה מוזמן לנסות שוב! יחי הדיקטטורה!
 

שנורקל

New member
מגה פיתה!!!!

זה הולך ככה: לוקחים פיתה (עדיף טריה ולא מהמקפיא) שמים בה חומוס קטשופ ירקות מלח פילפל חצילים (בלי מיונז!!!) ושניצל טופו של זוגלובק- עדיף זה עם הירקות. וזה הכי הכי הכי טעים בכל העוולם!!! וזמן ההכנה הוא רק שלוש דקות וארבעים ושבע שניות
 
למעלה