שני יונקי דבש

א י ל ה

New member
שני יונקי דבש

מסבים עכשיו בסלון שלי. מי אמר שאני לא מתוקה, מי??? <וגם מי בא עם רובה, מי קרוב, מי נותן לי זמן, סאמק?>

א י ל ה

New member
טוּוּוּוּוּ

זהו. אפשר לצאת מהמקלטים. במקרה של אזעקת אמת נוספת, יישמעו ציוצים עולים ויורדים. <כאן אילה עם רווחים, עכשיו דקה קצת יותר>

זיוי בת

New member
מאיפה

הם יונקים ממך את הדבש, סאמק? [זיוי הלכה לאיבוד מבחינה אנטומית]

צאט ניק

New member
המנעלת סתם מבלבלת

זה לא יונק דבש זה צופית והיא לא יונקת (אבל נצפו מקרים שבהם היא שתתה שתן) יכול להיות שכשהצופית לא יונקת ולא שותה שתן היא מוצצת אבל עדיף לשאול את אברם בעניין הזה.

א י ל ה

New member
../images/Emo46.gif סאמק ק'!

אתה מכיר אותם??! זה אתה שלחת אותם?!!! רק אל תתפלא אם תתעורר בבוקר ליד חצי סוס מדמם! <אילה עם רווחים משיבה בחיה תחת חיה>

צאט ניק

New member
אלוהים עדי

שניסיתי בטוב. לא היה אצלך שבוע שעבר אלפרון? לא אמר לך בשיא הנימוס "תני לצאט רקע אדום. חבל, יש לך פנים נחמדות ואנחנו יודעים איפה החוג בלט של הילדה"? עשית את עצמך לא מבינה. אמרת לאלפרון "נו, אם אתה יודע איפה החוג של הילדה למה אתה לא אוסף אותה לפעמים? הכל אני צריכה לעשות לבד בבית הזה?" נתנו עוד צ'אנס. בשיא הנחמדות זרקנו בתחילת השבוע רימון רסס לגינה שלך. שוב עשית את עצמך לא מבינה ולשכנים שהתאספו אמרת "הילד קצת הגזים עם הקפצונים של פורים. אני אדבר איתו". ראינו שבטוב זה לא הולך אז שלחנו את הצופיות. חבל, יש לך פנים נחמדות. השבוע עוד נסתפק באדום משבוע הבא הדרישה כבר תהיה לכחול <איך אמר אורי דן אללה ירחמו? "מי שלא רצה את צאט כמומחה יקבל אותו כמנעל">

א י ל ה

New member
טוב טוב נו

באמת. כפרה על הפנים שלי, ושיילכו לעזאזל הקפצונים. אבל צופיות? צופיות??? בחייאת רבקום, אין גבול לאכזריות של הבני-אדם?! אבל רק שכולם יידעו, שצאט אדום כי אני שקלתי את זה והחלטתי שככה צריך וזה לגמרי לטובת הפורום. זה לא קשור בכלל לשום ילדים. כן.

צאט ניק

New member
אויש באמת, לא היית צריכה../images/Emo9.gif

זה בא לי כל כך בהפתעה. אני פשוט לא יודע מה לאמר. בהזדמנות זו אני רוצה להודות להורי, למשפחת אלפרון, לזאביק רוזנשטיין, לחמולת קראג'ה לאחים פאאאאריניאן ולצופית גרנט שהביאוני עד הלום.

זיוי בת

New member
איך

מוצצת בלי לינוק איך? [זיוי מודה שאת הטריק הזה היא לא מכירה]

Dan_Kap_

Active member
בפורטוגזית

הם מנשקים את הפרח - לא יונקים ולא מוצצים. [ לא להתלהב, בדרון אמריקה יש גם חיות שיורקות.. ]

Seidman

New member
חיות שיורקות?

בסין זה לא היה עובר ביריקה. בכלל, במיטה עדיף לכולנו חיה שיונקת מאשר אחת שיורקת.

למעלה