שני דברים

• פותח הנושא BiGuy
  • פורסם בתאריך

BiGuy

New member
שני דברים

1. חלמתי לא מזמן חלום שהלך ככה: הייתי מפקד במלחמה בצרפת בשנת 1735. ישנו בבוץ (אני וחיליי) בזמן המלחמה, בתוך מן תעלה. מחוץ לתעלה עמדו התותחים. יריתי פגז אחד. שמעתי זעקות כאב של האויב. לפתע, שמעתי שריקה. השריקה החלה בפיצוץ, ולאחר מכן נרגעה. פגז של תותח של האויב נחת בדיוק על ראשי. חיי עברו אל מול עיניי: ראיתי את אישתי, ילדיי, ובייתי. לאחר מכן הרגשתי כאב, ולאחר מכן הרגשת רחיפה. פשוט מתתי. נראה לי שהחלום הוא איתות כלשהו מגילגוליי הקודמים. מישהו יכול לפרש לי את החלום? 2. אני בטוח שיש לי רוחות רפאים בבית. אני שומע צעדים, ולא רואה אף אחד. אתמול הדלת של חדרי נפתחה. אבל זה לא מה שהפליא אותי. מה שהפליא אותי היתה העובדה שהדלת הייתה נעולה פעמיים. מישהו יודע היכן אפשר להשיג ערכת סיאנס טובה במחירים לא מוגזמים?

לאיש הגדול......

שלום לך!!! בקשר לחלום, נראה שהוא ממש לקוח מסרט או קליפ שאולי השפיעו עלייך לפני שינה. בכל מקרה, חשוב לדעת עלייך מספר פרטים, ויכול מאוד להיות שהחלום תואם את אישיותך ואת מצבך הנפשי בזמן בו חלמת אותו. למשל: אם אתה באמת מפקד על חילים בצבא יש לזה השפעה. כמו כן אם אתה מנהל בחברה בה אתה נוטל פיקוד ואחראי על אנשים. כך שאפשר להסתכל על החלום באופן כזה שמרמז על מצב של לחץ, בתפקיד כזה או אחר, בו אתה נמצא, וזה מוביל אותך לפחדים מאיבוד תפקידך, שמוביל באופן ישיר להשפעה על משפחתך. השפעה שמטרידה את לילותיך. בקשר לרוחות רפאים, הייתי ממליץ לא למהר ולקפוץ למסכנות. נסה לברר אם יש סיבה הגיונית לרעש הצעדים, והאם באמת נעלת את הדלת. ערכת סיאנס טובה לא צריך לקנות, אפשר להכין לבד, אך הייתי ממליץ לא להיכנס לזה. זה עולם שלא כל כך בריא להיכנס לתוכו. אין לנו מספיק כלים להבין אותו, ולרוב הוא יותר מבלבל מאשר עוזר לנו. מניסיון. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה