שני דברים

תום116

New member
שני דברים

1. איך לא משדרים את המשחק שלנו מול הספרס הלילה?! ממש מבאס. אמנם הספרס בהחלט לא עומדים עד כה בציפיות של פתיחת העונה, אבל זה עדיין מפגש גדול. גם מול דאלאס אין שידור. 2. יש יותר מדי כתבות על הטרייד המגוחך הזה של אנדרו-בוש...בסוף אני עוד אתחיל לפחד שזה משהו שקרוב ללהיות רציני. אבוי עלינו. קובי ב-3 משחקים האחרונים: 30%. הגיע הזמן לחזור למוטב ואין דרך טובה יותר לעשות את זה מאשר מול הספרס, שקובי מאמלל אותם על בסיס שנתי. גו לייקרס!

Orenseg

New member
זה דווקא טרייד מצוין לשתי הקבוצות

אבל הפרסום עלה בניו יורק פוסט (כלומר, שקרי וחסר כל בסיס) ובעלי תפקידים בשתי הקבוצות כבר הכחישו. קובי השקרן טען ב31 בדצמבר ש"Injuries don't affect me", וב6 בינואר פורסם:
Kobe Bryant admitted to reporters that his sore right index finger which he fractured four weeks ago continues to bother him.​
אבל הוא בכל זאת זורק ומחטיא 20-23 זריקות במשחק, אז מה הפלא שהאחוזים ברצפה? הספרס ניצחו בדיוק קבוצה אחת עם מאזן חיובי מאז ה29 בנובמבר: ההיט הלא יציבים. הם רק 3-11 נגד קבוצות עם מאזן חיובי (זה כולל ניצחון על ההורנטס שהיו מזעזעים בפתיחת העונה ומגוון התפרקויות נגד קבוצות פלייאוף), ו19-2 על הנמושות (הפסדים לראפס ולבולס). בנוסף הם שיחקו רק 13 משחקי חוץ (מאזן שלילי של 6-7) ו22 משחקי בית (16-6), מה שיתאזן כמובן במסע הרודיאו המסורתי של פברואר.

somone141

New member
אפ'חד פה לא צריך לקרוא ת'זבל שאתה מפיץ פה

מאיפה אתה ממציא את הציטוטים האלה תגיד לי? השקרן היחיד פה זה אתה.

somone141

New member
הטקסס טריפ תמיד קשה

סאן אנטוניו (איך אין שידור? משחק כזה יוקרתי....
) ודאלאס ב-back to back, יהיה מסקרן לראות איך נתפקד אחרי 2 הפסדים רצופים בחוץ. ספרס כנראה הקבוצה הטובה במערב אחרינו, היריבה הכי גדולה שלנו, לדעתי גם הקבוצה בעלת הרוסטר השני באיכותו בליגה.BIG GAME בקיצר. אח"כ חוזרים הביתה לקליפרס ואורלנדו, ואז מסע מזרחה ארוך ומעיק, כולל בקליבלנד ובוסטון.. מסתבר שיש לקובי תירוץ הגיוני לערבי הקליעה הלא טובים לאחרונה - תחבושת גדולה על האצבע אותה שמו לו לפני המשחק בקליפרס, ושהציקה לו לשחרר את הכדור בחופשיות, "לכן היו לי גם המון זריקות קצרות, בעיקר בפורטלנד", אמר. בלי קשר, זה קורה, שטויות, הוא יחזור לעצמו. הייתי מת לדעת מה הקטע עם האצבע הזו. האם ניתן לרפא אותה, כלומר לנתח וההיא תחלים לגמרי אחרי זמן מה, או שזה המצב ואין מה לעשות מלבד מנוחה קצרה פה ושם? אגב, קובי נשאל אם זה יהיה מטורף לחשוב שהוא יחמיץ משחקים כדי לאפשר לאצבע לנוח, והוא ענה: כן, זה יהיה מטורף. הבעיה שלנו היא שבלי ה-30+ זריקות של קובי ללא גאסול, אף אחד אחר לא לוקח אחריות ועושה את העבודה במקומו, כך שזו לייקרס מודל 2006 שהכל נופל רק עליו. אני לא חושב שאנחנו כ"כ תלויים בפאו, עשינו ריצה יפה בלעדיו בתחילת העונה, גברנו על דאלאס ויוסטון, שתי יריבות גדולות במערב בלעדיו, בקלות, הבעיה היא באינטנסיביות ההגנתית, שלא קיימת. הלוואי שנקבל את בוש עבור אנדרו, שלא בדיוק שחקן הגנה יותר טוב, מרבה להיפצע, התיאום בינו לגאסול לא קיים, שניהם שחקני צבע מובהקים, האחד מפריע לשני, אין היררכיה בקיצר. בוש הוא אאוטסייד שותר גם, אתלט גדול, יחזיר את פאו לעמדה הכי מתאימה לטעמי - C, כי הפווארדים מהירים מדי בשבילו, וכך נקבל שילוב של גבוהים יציב יותר. CB4 יהיה שחקן חופשי בקיץ, טורונטו חייבת לבצע עיסקה במידי אם היא לא רוצה לאבד אותו בלי לקבל מאומה בתמורה... בכל אופן, לא יכול לחכות כבר ל-22 בחודש!

somone141

New member
הוא נראה כמו אחד שהרגע יצא מבית חולים

איך אפשר לשחק עם תחבושת כזו? איך אפשר לזרוק בכלל? איך אפשר לתפוס כדור? לאחוז בו? לתפקד? הוא עם 16 עד כה במחצית, 7 מ-10 מהשדה. אבל שוב, האינטנסיביות הלייקרית לא קיימת בהגנה. מה יהיה איתך פיל? תעשה OFF למסאג' בכיסא המרופד שלך ותעיר שחקנים. לא זוכר מתי בפעם האחרונה דאנקן חגג ככה.. בגילו ובכושרו הפיזי הירוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חלאס לחפש תירוצים

פציעה או לא, לכל שחקן יש תקופות גרועות ולכל קבוצה יש תקופות גרועות. הלייקרס משחקים בלי פאו ועם חצי קובי ועדיין הם שווים יותר מרוב הקבוצות ב-NBA. אז הפסידו קצת...אפשר לחשוב מה קרה לא נראה לי שלמישהו יש ספק מי הקבוצה הטובה יותר (וזה כולל את השחקנים של סן אנטוניו בעצמם)

Orenseg

New member
לא נכון

הספרס סוף סוף ניצחו משחק נגד יריבה טובה בגלל פציעות. עכשיו ידברו על זה שעוד מעט פברואר והם יהפכו לקונטנדרים, למרות שברור שכרגע אין להם מה למכור נגד יריבות טובות ובריאות.

אם כולם בריאים וג'פרסון ומקדייס משתלבים

סופית בליינאפ של ס"א, אתה באמת חושב שאין להם שום דבר למכור? עכשיו ברור, שיש סיכוי גדול שהם לא יהיו בריאים, כי פארקר שיחק מיליון משחקים במהלך קצת ימים ושדאנקן וג'ינובלי כבר בני מאה וכל הדברים שאתה תמיד מעלה שהם נכונים במאה אחוז, אבל עדיין לא תמיד שחקנים מתפרקים למרות העומס, אתה באמת חושב שאין להם סיכוי לאיים על האליפות?

Orenseg

New member
יש להם הרבה להוכיח

הם כבר לא מסוגלים להתמודד עם הגדולות, ההגנה שלהם גם בפרימטר וגם מקדימה כבר לא משהו (הסאנס פוררו אותם בפיניקס באמצע דצמבר והמאבס קלעו עליהם 42 נקודות ברבע הרביעי בסן אנטוניו), פארקר בירידה וג'פרסון לא מספק את הסחורה (במיוחד בהגנה, כמו שציפו ממנו). הם החזיקו מעמד עד עכשיו בגלל שדאנקן ממשיך להוביל אותם בכל תחום אפשרי, אבל אין שום סיבה לצפות שהוא ימשיך ככה כשהעומס וצפיפות המשחקים יגדלו, היריבות יהיו חזקות יותר וכשאין לו שום עזרה (בסופו של דבר הוא אמור להחזיק את ההתקפה ואת ההגנה של הקבוצה-בלייר, בונר ומקדייס לא יכולים לתפקד כסנטרים ולסתום את הצבע במקומו). בעונה שעברה הוא נפצע בינואר-פברואר. העונה הוא זקן בשנה (עוד מעט כבר 34 אם אני לא טועה) ומן הסתם תגיע איזו פציעה או ירידה ביכולת עד אפריל. ברגע שזה יקרה הספרס בצרות.

אני לגמריי מסכים איתך

והפציעות הם בשום מצב לא חלק בלתי נפרד אבל אם בדרך פלא הם מצליחים להגיע בריאים לפלייאוף וג'פרסון משתלב בהתקפה ובמיוחד בהגנה ופארקר חוזר להציג את הכושר המדהים משנה שעברה, הם הקבוצה השנייה הכי חזקה במערב. אני לא רואה אף קבוצה מסכנת את בלייקרס במערב מלבד ס"א בריאים ומגובשים, אתה לא רואה? עם כל הכבוד לפיניקס הם עדיין לא ברמה...

Orenseg

New member
מעולם לא אמרתי שהסאנס 09/10 קונטנדרים

אבל התנגדתי לאלה שהכפישו אותם כשקראו להם קבוצת לוטרי ולסטיב נאש גופה. כל מי שראה את סטיב נאש העונה (כרגע שלישי במירוץ לMVP של ESPN וגם של NBA.com) יודע שגופה הוא לא. היו גם כאלה שהתעקשו שפריי לא יודע לקלוע שלשות, אבל ניחא. ללייקרס יש מספיק בעיות וחורים, ואני חושב שהסלטיקס הבריאים (כשגארנט-שיד-מרקיז יחזרו לליינאפ) והקאבס יכולים לקחת אותם בגמר. העניין הוא שקצת מוקדם לדבר על הגמר, סביר להניח שביציאה הבאה שלי אחרי הרגילה הקאבס ו/או הסלטיקס יערכו עוד שינויים בסגל. במערב סביר להניח שאף קבוצה לא מספיק חזקה כדי להוריד אותם (כמו שחשבתי עוד בתחילת העונה), אבל אם הנאגטס בריאים (מה שלא קרה הרבה זמן) הם מסוגלים. כשמלו, ננה, קיי-מארט וצ'ונסי משחקים ביחד הם 20-5, ובשאר המשחקים 4-9 (כולל ניצחונות על הקאבס, ההוקס וביוטה) את המאבס לא ראיתי העונה מחוץ להיילייטס, אז אני לא מתייחס אליהם. לגבי הספרס יש יותר מדי "אם" ו"אם", אנשים מפחדים מהרגע הזה שהכל יתחבר להם והם יעלו גם אם הם לא אמורים (טראומה מפלייאוף 2007?). גם אם מגבלות הגיל שהם הראו בשנים הקודמות לא יבלטו בפברואר-מרץ, הספרס ירגישו אותן באפריל-מאי. הדרך שלהם להתגבר על השחיקה של דאנקן היתה להוריד ממנו את הלחץ וזה לא קרה, הם עדיין תלויים בו והוא כבר לא בנוי לסחוב קבוצה לאורך 100 משחקים בעונה. בדיוק כמו בעונה שעברה הם מתקאמבקים מפתיחה רעה בזכות לוח קל והרבה דאנקן, ולהזכירך בעונה שעברה הוא נפגע בינואר-פברואר והושפל בפלייאוף.

עידו17

New member
זה נכון כבר שנתיים-שלוש

לספארס יש נטייה קבועה להתעורר בחצי השני של העונה לאיזה חודש של 12 נצחונות, בד"כ פברואר או מרץ. ברור שהכל מותנה בזה שהם יהיו בריאים, והרבה דברים יכולים לקרות, אבל פופוביץ' וביופורד מספיק מנוסים כדי לנהל את העומס של השחקנים שלהם, וכל עוד דאנקן ומנו בסביבה, הספארס הם האחרונים שכדאי להספיד.

somone141

New member
אני גם בדעה שלא קרה כלום, אבל

במקרה הזה - זו לא תקופה גרועה לשחקן, שבתנאים הקיימים (גב, אצבע ומרפק) עושה את המקסימום. ללברון היו כאבים באצבע לפני שנתיים, רק כאבים, והוא החמיץ 7 משחקים, שחקנים אחרים לא היו חושבים להכניס ת'תחת שלהם לפרקט עם מגבלויות כאלו, אז אולי קובי עושה טעות שלא נח שבועיים-שלושה, אבל מצד שני, האם הלייקרס היו מסוגלים לתפקד בלעדיו? כי אתמול זה לא נראה ככה.

לא נורא שלא יתפקדו

העיקר שקובי יהיה בריא לפלייאוף. אתה לא רוהצ שפתאום בגלל שהוא לא טיפל בזה הוא יפספס חודשיים בסוף העונה או את הפלייאוף זה יהיה הרבה יותר גרוע.

למעלה