שני דברים...

ביג דיל

New member
שני דברים...

נתחיל עם ההודעה הרעה - מלחמת הכוכבים חלק 2 (מתקפת המשובטים) - להתרחק כמו מאש. שעתיים וחצי של שיממון וחירבון. משחק גרוע. רוב הסרט נראה כמו פרק אבוד מסדרת דוסון קריק. נקודת האור היחידה הוא הרובוט c3po, או בשמו החדש סי.3.פי.אוחצ´ (התמלוגים למרקו). כל הסרט צחקנו עליו והשמענו חיקויים בסגנון "אדוני יעזוב את המקום. אדוני ליצן החצר". אומנם החלק הזה טוב יותר מהחלק שיצא לפני שנתיים, אבל עדיין מיותר. לחובבי הטרילוגיה בלבד. נמשיך עם ההודעה היותר רעה - אני לא טס לפריז. ג´ול ביטלה את ההופעה בגלל נקע או שבר בצלע שלה. חצופה. שתלמד לרכב על סוסים כמו שצריך!!! אמילי - אנחנו עוד נפגש (ליד הבית של ג´ול. את תביאי את הנפט ואני את הגפרורים).

ladybug 007

New member
לי אמרו שהסרט די מוצלח..

למעשה, חבר שלי, שמטורף על הסרטים הללו, שיכנע אותי ללכת לסרט.. אז הפכתי את זה מסתם סרט ליום כיף.. אם כי הבנאדם עצמו לא הכי כיפי בעולם, אבל וואט אוור.. אז ביום שישי אני הולך לראות את הסרט, חבר שלי אמר לי שזה סרט מדהים חבל"ז ושהוא ממש טוב (טוב.. לא במילים הללו.. הוא בכל זאת סטרייט..
) אז זהו.. נקווה שיהיה נחמד.. חוץ מזה, הסרט לא יוצא בבכורה ביום שישי הזה??? הוא אמר לי שהוא הזמין מקום לבכורה.. האא.. וואט אוור..

MARMELAD

New member
הסרט אכן יוצא בהקרנת בכורה השבוע

ביג דיל פשוט עובד בתחום (כמה שזה נשמע טוב, הא...? ביגי הוא בעצם אנה ניקול סמית) בכל מקרה גם בארה"ב הסרט יוצא ממש ממש עכשיו - יש היום למעשה הקרנה חגיגית שלו כאן ביוסטון, מחיר - 1000$ - כולל הקרנת הסרט, קוקטייל חגיגי והזדמנות להתחכך בסלבריטיז כמו צ´אק נוריס ואלאניס מוריסט. עכשיו, אלאניס, בסדר. אבל צ´אק נוריס - המממ... את האלף שלי אני אשמור למשהו הרבה יותר משמעותי. דרך אגב אלאניס, יש לה הופעה בעוד שלושה ארבעה ימים. נראה לי שאני אלך. (שרימפי, איט יור הארט אאוט)

ביג דיל

New member
אז הסרט זה כל מה שחשוב?

זה שאני נשאר בארץ לא מזיז לאף אחד? ככה, הא? אין בעיה. האושר שלי לא נחשב. טוב. בסדר. אני לא נעלב. אני אכתוב הודעות לעצמי. לבד. בחושך. כמו כלב... נ.ב. - אל תתפתו לקחת את "להעיר את נד" בוידאו. תאמינו לי.

MARMELAD

New member
חמודון (ומטורלל) שכמוך

דווקא עצובים מאוד על הנסיעה שבוטלה......
אבל אתה יודע מי שמסוגל לנסוע לחו"ל סתם ככה כי יש איזו הופעה..... כנראה שתהיה לו עוד הזדמנות
נשיקות וחיבוקים מה USA

ביג דיל

New member
אז זהו, שלא כל כך...

לא תהייה עוד הזדמנות כזו. נכון שיש לי טיסות חינם, אבל הכרטיס להופעה היה גם בחינם וגם השהות (בית של ידידה של אחי התאום). מי יודע מתי אם בכלל תהייה עוד הזדמנות כזו. זה לא שיש לי תזרים מזומנים חופשי. בכל מקרה - הוחזה התוכנית המקורית. מתישהו לקראת אמצע הקייץ אני אגיע לניו יורק לכמה ימים. לפחות הניו יורקים נחמדים (כשהם לא מטורפים שמקללים ויורקים ברחוב). ד"ש לארה"ב.

xanadu

New member
ממילא היית נרדם בהופעה של ג´ול

חסכת לעצמך כדור שינה בשווי חמש מאות דולר

יאללה לך הבייתה ריקו

Where the fuck is Lola Where the fuck are the 20 yeras Where the fuck is Lula Who will sail the ship to shore Where the fuck is Lulu When will the minister know about her Where the hell is Lala Is Tinky-Winky really gay?

למעלה