שני דברים..

שני דברים..../images/Emo13.gif

* היום ישבתי להנאתי בעבודה, כשהרדיו מכוון על 88FM (הוא לא קלט שום תחנה אחרת..) ולפתע שמעתי, ב11:47, שיר לא אחר מאת sing for absolution וכל כך התלהבתי ששמתי את זה בפול ווליום וכל האנשים הסתכלו ^^ 88FM- כי זאת לא תחנה (רק) של זקנים! *7 לילות, ידיעות אחרונות, היום, עמוד 15, למטה. העיפו מבט. לא חובה.

CitizenErased

New member
תודה!

לא ראיתי את הקטע בידיעות אחרונות
ירדתי לראות.. לא משהו שלא ידענו קודם אבל עדיין תמיד נחמד לקרוא בעיתון על מיוז ובפרט כשרואים שזה נכתב על ידי אנשים מביני עניין

איזה נחמדה אני...

"מנהרת הזמן> המוזה של מיוז אם חשבתם שהמגלומניה של מאט בלאמי, הסולן של מיוז, מגיעה רק מפטריות ההזיה שהוא דואג לאכול שלוש פעמים ביום, מתברר שטעיתם. אם תאזינו לknights of cydonia מהאלבום האחרון של מיוז ואז ל'טלסטאר' של הטורנדוס, תגלו שבלאמי הולך בעקבות אביו, ג'ורג', שהיה הגיטריסט של הלהקה ההיא. הטורנדוס היו אחת הלהקות הבולטות בבריטניה של תחילת הסיקסטיז, אבל נעלמו תחת הצל של השדואוז, יריבהם הגדולים. 'טלסטאר' אמנם הפך אותם לבריטים הראשונים שהגיעו למקום הראשון במצעד האמריקאי וסידר להם הופעות עם הביטלס ותמלוגים לכל החיים- אבל ההסטוריה תזכור אותם לנצח כלהקה האינסטרומנטלית של אבא בלאמי. וזה חבל, כי הטורנדוס היו טובים לא פחות מהשדואוז, ולא מעט מזה בזכות ג'ו מיק- המפיק-טכנאי-היטמייקר הגאון, שסיים את חייו כשירה בבעלות הבית שלו ובעצמו בעזרת רובה ציד. הרבה לפני פיל ספקטור. גון בן ארי"

Apoca1ypse

New member
אני שונא רדיו

אבל זו התחנה הכי נורמלית שיצא לי לשמוע כמה פעמים רדיוהד בלילה, ואיזה 5 פעמים פורקיופיין

אתמול בערך בחצות לא היה לי מה לעשות אז הדלקתי

את הטלוויזיה בתחנות של הרדיו וב102 הייתה תכנית שלמה של רוק ופרוגרסיב וכאלה!!@# הם לא פחדו לשים שירים שהם מעל לשלוש דקות
הייתי עייפה מאוד אז הספקתי לשמוע רק שיר של דרים ושל פנתרה ואז התחלתי להירדם ואמא שלי באה וכבתה את הטלוויזיה 0.0

למעלה