שני דברים לי להגיד

madrigal

New member
שני דברים לי להגיד

א.לפני שבוע הורדתי את הקליפ של prabola ואני כל פעם מחדש מתמוגג שאני רואה אותו פשוט יצירת מופת מבית היוצר של adam jones (אני מצטער אם כבר הזכרתם את הנושא פשוט הייתי חייב) ב.אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם את ההודעה המצמררת הזאת ,אבל בכל זאת (אני רציני לגבי העניין) והייתי חייב להוציא את זה. היום בשעה 12:00 בצהריים מתקשר אלי חבר שלי טוב ואומר לי שהוא דיבר עם חבר שלו בארצות הברית אתמול בלילה (הבחור שבארצות הברית מאוד מקושר לסצנת הרוק והמטאל שם (הוא היה ROADIE (עוזר ומלווה להרבה להקות בtours שלהם) בקיצור הבחור מusa (שקוראים לו saco דרך אגב) אומר לחבר שלי שהוא נפגש עם JERRY CANTRELL לפני שנתיים והוא שאל אותו כדרך אגב במקרה אולי aliceמתכננים איזה קאמבק,ואז jerrry אומר לו שאין מצב וגם לא יהיה אז saco שואל למה גם לא היה, ואז jerry אומר לו שlayne פשוט על הפנים משום שהוא הזריק יותר מידי בידיים ופשוט לא נשארו לו ורידים בולטים אז הוא עבר לרגליים וממש "התחרע" עליהן ופשוט מה שקרה שנוצר לו ברגל ימין זיהום כל כך גדול (ונוצר נמק) אז פשוט כרתו לו חצי מרגל ימין! וכל הסובבים אותו הקרובים אליו שמרו את הדבר בסוד כנראה עד מעצם אחרי מותו (pure layne) ואז מן הסתם דברים החלו להשתחרר ולעבור מפה לאוזן. זה בעצם חומר למחשבה למה לא שמענו על layne המון זמן ולמה הוא היה מסוגר בביתו בזמן האחרון)

suicidal sheep

New member
עצוב..

שדברים כאלה קורים.. ומילא אם זה היה לכל מיני שאקירות וכאלה.. אבל ליין, הו ליין.. כמה חבל..

j i m m y

New member
שימו לב לעומק המילים ששקירה כותבת

Lucky that my lips not only mumble They spill kisses like a fountain Lucky that my breasts are small and humble So you don´t confuse them with mountains Lucky I have strong legs like my mother To run for cover when I need it And these two eyes that for no other The day you leave will cry a river "מזלי שהשדיים שלי קטנים וצנועים שלא תחשוב שהם הרים מזלי שיש לי רגלים חזקות כמו של אמא שלי לרוץ למחסה כשאני צריכה את זה" אמא´לה...

suicidal sheep

New member
חחחחחח..

תראה, אני בהתחלה הייתי בטוח שהיא אומרת שמזל שהשדיים שלה קטנים כדי שלא נבלבל אותם עם הברכיים שלה.. knees, mountains.. מה ההבדל? עם כל הסילסולים האלה בכל מקרה לא מבינים כלום.. אז זאת עוד יחסית בסדר.. למרות שעדיין די דבילי.. אבל אני חושב ששום דבר לא יכול להתחרות באני שפחה בשבילך.. חחחחחחח יום טוב, אילן.

madrigal

New member
chinchila

פגעת בול זה בדיוק מה שעבר לי בראש ששמעתי את זה ): (איזה סרט קשה זה הא)

badphish

New member
אוי אלוהים

אז אני מניח שטוב שהוא גמר אחרת... מי יודע לאן זה היה ממשיך

j i m m y

New member
זה שיר של ברי סחרוף, לא ?

אני יודע שאני פושע, אומרים אסור אני נוגע, אם זה נעול אני פותח, אתם אומרים אני שוכח, וזה נעים לי בקרקפת, צמרמורת אותי שוטפת, אז אל תגידו לי אל תגידו לי לא !!!
)

badphish

New member
כן אני חושב שזה שיר על קוקאין

כי זה הרי לא סוד שהיו לו את ההתנסויות שלו בחומר הלבן...

j i m m y

New member
אני חושב שאתה בחיים לא שמעת את השיר

שאנחנו מדברים עליו. ועד כמה שאני יודע זה סתם שיר של בנאדם שאוהב לעשות דווקא. זה לא הנטאשות "קוק בצהריים חרא של הרגל אבל אצלי רק ככה הדיבור מתגלגל" - זה שיר על קוקאין.

badphish

New member
שמעתי יותר מדי....

"כי אני יודע שזה פוגע, אבל זה די משעשע לעצום עיניים ולעוף לטייל מחוץ לגוף ולא אכפת לי להתפקע אני רוצה אני יודע..." זה לא שיר על סמים? וחוץ מזה ברי יודע בפרשיות הרבות שלו עם קוק אז...

למעלה