שני דברים חשובים

אשמה

New member
שני דברים חשובים

יש לשרב סרט חדש שקוראים לו Harvard Man מישהו יודע אם הוא יוצא לקולנוע בארץ או רק בדי וי די ??? חוצמזה לפי מידע עדיין לא סופי שקיבלתי ביפ מתכננים לשדר את כל העונות אחרי הרביעית...

בקשר לHarvard Man

לפי מה שהבנתי, הסרט לא יצא בשום בית קולנוע בעולם- אלא רק בדי.וי.די ווידאו. מקווה שאני טועה. בכל מקרה, ב 14 ליוני- יוצא סקובי דו לקולנוע. מי שהיה בסרט בזמן האחרון, כבר ראה את הפרומו לסרט (שנורא אהבתי אותו).

אשמה

New member
זה גם מה שאני הבנתי

אבל אני גם מקווה שלא. ראיתי את הפרומו לסרט הזה, יש לי אותו על המחשב - הוא ממש טוב, גם שם שרה משחקת את הביצ´ית וזה ממש נחמד. חוצמזה בקשר לסקובי דו - אני מחכה לסרט הזה כמעט שנה, אני ממש מקווה שהוא יעמוד בכל הציפיות כי מעבר לזה שכולנו נהנה זה יכול לעשות לשרה מאוד טוב

אני יודעת שאת Harvad Man

ראו כבר בצרפת. ובקשר לסקובי דו, קראתי שמבקרי קולנוע שראו את הסרט אמרו שזה סרט נחמד מאוד.

סקובי דו

גדלתי על הסדרה הזאת . עכשיו ששרה משחקת שם ... קיצור , אני לא אראה את הסרט אבל בכל זאת .

אשמה

New member
Harvard Man

מספר על שחקן כדורסל מאוד מוכשר (אדריאן גרינייר מוכר מהסרט DRIVE ME CRAZY) שמכיר בת של מאפיונר (שרה:) משם כל הכיף מתחיל - מכירת משחקים, מניפולציות, כל החבילה - אני מתה לראות!

כי זה סתם

עוד סרט , וראיתי יותר מדי שטויות כאלה וגם החבר של שרה משחק שם אז...

אשמה

New member
אז...?

לא יודעת, אני חושבת שזה יכול להיות ממש נחמד:) חוצמזה אין כמו שרה על מסך גדול ראיתי את משחקי פיתוי בקולנוע 4 פעמים - כל פעם הייתה שווה את זה

למעלה