שני בשני

mdrfkr

New member
שני בשני

החלפתי יחידה וקראו לי לצו 8. רק עכשיו חזרתי מהמלחמה המטופשת הזו ויש משהו שאני פשוט חייב לספר למישהו.
אבל באותו היום שחזרתי מהשטח מסריח, מזיע, מותש... הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו הוא כוס קפה באוויר הלילה הצונן ומקלחת מפנקת לפני שינה מתוקה של לילה שלם. הקפה היה מצוין אפילו אם הוא היה של חברה סוג זין, ונהניתי מכל לגימה. לקחתי מגבת ותחתונים וסבון והלכתי למקלחת תוך שאני עובר על פניה של חיילת סדירה בחולצה לבנה אזרחית ומכנס צבאי. לא איזה כוסית על או מהממת בצורה יוצאת מן הכלל אבל מכיוון שהייתי במצב רוח משועשע קרצתי לה כשעברתי על פניה. היא גיחכה ואני נכנסתי לבנין ולמקלחות הגברים.
בשעה שלוש בלילה אין איש. בקושי את מתג האור מצאתי. התפשטתי ונכנסתי למים החמים תוך שאני מתענג על המים הזורמים ועל הסבון ששוטף אותי מזוהמה של שבועיים בשטח בתת תנאים. לא שמעתי כלום, רק את רעש המים. המים זרמו על פני ואוזני, השמפו נכנס וצרב את עיני, פישקתי את רגליי נותן לזרם המים שיצא מצינור בקיר לפגוע באברי ולגרות אותי מעט. לפחות עשר דקות תמימות הייתי מתחת לזרם המים. זה היה באמת כיף.
ואז שמעתי אותה קוטעת את האידיליה שלי ומבקשת ממני לסבן לה את הגב. שפשפתי את העיניים, מוציא את השמפו שצרב אותן והבטתי קדימה. היא עמדה שם עירומה עם הגב אלי, מחזיקה ביד אחת את השיער על ראשה שלא יירטב ועם היד השניה נשענת על הקיר שמולה. התחת היפהפה שלה ניצב במדויק בין הרגליים והגב, לא מתגרה מדי אך בעל נוכחות, והגב... חלק, מעוגל, מעוצב וחשוף לגמרי. בלעתי את הרוק והחלקתי את הסבון על צווארה ולמטה אל הגב עד הישבן - ועולה מעלה במעגלים.
זה נעים... היא אמרה, מתפתלת מעט. ואני מסבן אותה ולא שם לחנית שמזדקרת בין רגליי. ידה מתנתקת מהקיר והיא עושה צעד איטי אחד, אחורנית אלי, כמעט נוגעת באברי עם ישבנה. החלקתי את הסבון בצד גופה, גונב נגיעה קטנה בשיפולי שד ימין. והיא מבליטה קצת את הישבן ומתחככת ממש בקצה האבר שלי.
אחרי חיכוך קטן עליו היא נשענה על הקיר שוב בשתי ידיה, נותנת לשערה ליפול לקדמת גופה מעבר לכתף, מבליטה את ישבנה אלי ואומרת "בוא תתקרב, קצת קר לי"
רגליה התרחקו מעט ואני התקרבתי מהופנט ונצמדתי לישבנה, אברי בין רגליה, ידי סובבות את גופה ומסבנות את שדיה לאט... מרגיש את ידה האחת מלטפת בין רגליה את אברי הזקור ומלווה אותו פנימה אל תוך תוכה. דוחקת אותו לאט פנימה, נאנקת, מתנשמת לאט, וגורמת לי לסחרחורת. המים זורמים עלינו ואנחנו נעים בגלים איטיים שהולכים ומתחזקים וממהרים ומרעישים בכל שניה שעוברת...
לאחר לילה בנפרד, היא במגורי בנות ואני במגורי הבנים, יצאתי הביתה ברכבי הפרטי ושמחתי לראות אותה מחכה בטרמפיאדה - גם היא יוצאת הביתה לאפטר. לא באמת חשוב איפה היא גרה ואיפה אני, כי בדרך מהדרום יש המון מקומות יפים לעצור בדרך להפסקת התרעננות...

giligil55

Member
חוויה בהפתעה...

זה השם שאני הייתי נותנת לפוסט...אחלה חוויה...

למעלה