שני בליגת העל

רז 1978

New member
בני סכנין - מכבי נתניה

יום:שני
שעה: 19:30
אצטדיון:דוחא
שופט: לירן וקסברגר
שידור ישיר: ספורט 1

מפגשי עבר בליגה הראשונה :24
8 ניצחונות למכבי נתניה
4 ניצחנות לבני סכנין
12 תיקו

3 נתונים מעניינים לקראת המשחק

בעשרת המפגשים האחרונים ביניהן בליגת העל, נתניה לא הפסידה לבני סכנין

השחקן האחרון מהסגל הנוכחי של בני סכנין שכבש מול נתניה במסגרת ליגת העל הוא חאמד גנאים, שעשה זאת ב-2010, אז גם רשמה סכנין את הניצחון האחרון שלה על נתניה בליגה, 1:2.

התוצאה הפופולארית ביותר בין הקבוצות היא תוצאת תיקו. לא פחות מ 12 פעמים נפרדו סכנין ונתניה בתיקו בינהן מתו 24 מגשים בליגת העל

הרכבים משוערים:

בני סכנין

רן קדוש
עלי עוסמאן
עלא אבו סלאח
אברהם פאס
מוחמד זבידאת
איסמעיל ריאן
מיחה מבליה
חאמד גנאים
חאלד חלאיילה
פיראס מוגרבי
מוחמד גדיר

מכבי נתניה

אריאל הרוש
איאד אבו עביד
כריסטיאן סרגי
עידו לוי
שמעון הרוש
עומר פרץ
רומאריו פירס
ערן לוי
גבריאל ג'ורג'ו
רן רול
לארי קאיודה

בלוף החלפת מאמן עבד בסכנין, נתניה, רק מ.חיפה לא

רז 1978

New member
בית"ר י-ם - הפועל ת"א

יום:שני
שעה: 20:55
אצטדיון:טדי
שופט: איתן שמואלביץ'
שידור ישיר: ערוץ 1

מפגשי עבר בליגה הראשונה :106
45 ניצחונות להפועל ת"א
32 ניצחנות לבית"ר י-ם
29 תיקו

3 נתונים מעניינים לקראת המשחק

הפעם אחרונה שהפועל ת"א ניצחה בטדי את בית"ר י-ם היה מחזור הסיום של עונת 2009-10 שהיא זכתה באליפות משער ניצחון של ערן לוי בדה ה 90

הפועל ת"א לא ניצחה ב 3 המשחקים האחרונים שלה ובסיבוב השני היא ניצחה רק פעם אחת. 8 משחקיה האחרונים היא צברה רק 5 נקודות

בארבעת המשחקים הראשונים בליגה השיגה הפועל שבע נקודות. בארבעת המשחקים הראשונים בסיבוב השני הישגה הפועל חמש נקודות.

הרכבים משוערים:

בית"ר ירושלים

בוריס קליימן
אלי דסה
ססאר ארסו
זאביק חיימוביץ'
דושאן מאטוביץ'
שלומי אזולאי
אופיר קריאף
חנן ממן
קלאודמיר
תומר סוויסה
איציק כהן

הפועל תל אביב

אפולה אדל
מוחמד אבו אל היג'א
יורחן קולין
סארי פלאח
אברהם צ'קול
רמזי ספורי
שי אבוטבול
גילי ורמוט
ישראל זגורי
דודו ביטון
אמידו באלדה

DRORIKO8

New member
אני מאד אוהב את מה שקורצקי עושה בבית"ר

קבוצה מאוזנת מאד שמצד אחד מגייסת את כל הקישור להגנה אבל מצד שני מגיעה מדי פעם גם מגיעה למצבים. זאת הקבוצה הכי טובה מחוץ לליגת ה-3, ואם טביב לא יעשה שטויות מקומה בפליאוף העליון מובטח,בקונסטלציה מסויימת אולי אפילו אירופה.
מה שאני עוד אוהב בקבוצה זה שיש בה הרבה צעירים שכבר עכשיו ממצים חלק גדול מהכישרון שלהם, אם זה קריאף שתופס מנהיגות כאילו הוא בן 30, אם זה עומר אצילי ולידור כהן שהם כישרונות גדולים,אם זה אלי דסה שהוא כבר היום המגן הכי טוב בארץ,אם זה שלומי אזולאי שהוא מאד נייד +ראיית משחק טובה. ברגע שהבסיס הזה ימשיך לרוץ,תוך שנים ספורות בית"ר תהפוך לקבוצת צמרת.

והוא, שלא ממש ביישן או חוסך במילים

לא מפמפם שוב ושוב "אנחנו מקום רביעי", בלתי תקין, בטח כשיש בורים שעוד באים אליך בטענות. צריך לעשות תעמולה, ליצור מציאות, זה תפקיד של מאמן בעידן הזה.

טרוליטו

New member
כנראה עניין של ביטחון שנפגע בעקבות השיחה המהוללת עם האוהד.

אגב באותה שיחה קורצקי אמר לאוהד, בין "כושלאמא שלך" אחד ל"אני אזיין אותך במכות" שני, שרק בגלל חוסר מזל בית"ר לא נמצאת במקום הראשון. וזה היה אחרי שהוא כבר הבין שהאוהד מקליט אותו

שומו

New member

אזולאי הוא כנראה תגלית העונה בליגה, אצילי נותן עונת פריצה נהדרת, כחילה בדרך הנכונה (המצטיין שלנו אמש, לדעתי), ממן וקריאף (אומנם לא ילדים, אבל גם לא סופרסטארים כאלה גדולים) שולטים במרכז השדה ביד רמה ומקומם של דסה וקליימן הוא כבר מזמן בסגל הנבחרת. גם נחמני עשה רושם טוב כששיחק (לא ברור לי למה הוא לא רואה דשא בתקופה האחרונה).
המאכזב היחיד הוא לידור כהן, שעלה לטביב המון כסף אבל בפועל לא פוגע בשיט, לא מצליח לשחזר את היכולת מהעונה שעברה במדי מכבי פ"ת ועד עכשיו עומד על מאזן עלוב למדי של 0 שערי ליגה.

רק שאני לא ממהר לזקוף את זה לזכותו של קורצקי, זה יותר כורח המציאות, לבית"ר אין את היכולת, הכלכלית והתדמיתית, לבנות קבוצה של שחקנים מוכחים אז היא מתבססת על צעירים. זה מה שיש ואין ספק שקורצקי מוציא מזה את המיטב.

DRORIKO8

New member
פה בדיוק המחמאות שלי כלפיו

שהוא קיבל סגל צעיר והוציא ממנו את המיטב

למעלה