שני בלוזון ליג

pgprince

New member
טירוף מערכות בבלומפילד

משומקום מכבי פ"ת יוצאת עם תיקו..

itzikon5352106

New member
נגמר 2-2

הצהובים הובילו 0-2 ופתאום משום מקום פתח תקווה השוותה משער עצמי מטופש ושער יפה של דיא סבע ובתוספת הזמן פדרו גלבאן בעט כדור חופשי לקורה ופתח תקווה לא הייתה רחוקה מלבזוז את מכבי תל אביב

afc2

New member
תקרא את ההודעה שלי מאתמול

שרשמתי שאפשר לנצח אותם, הם לא אלוהים, אפשר לעשות דאבל אפ על זהבי ואפילו רצוי לנסות לצאת ללחוץ בחלק הקדמי טיבי מגלה סימני עייפות והשוער לא משו. הזלזול של שלמה שרף בשבת הרג אותי...

afc2

New member
האלימות בכדורגל הישראלי שוברת שיאים

אם המקרה עם רונן פייגנבויים ששמח ואמר בסך הכל "יש" אחרי שהקבוצה של אבא שלו ניצחה משחק ואוהדים תקפו אותו מול ילדיו הקטנים - מה נאמר על מה שהתרחש בקריית גת?

בקריית גת, שמביאה לכל משחק 2,500 צופים בממוצע למשחק בית בליגה א', הותקף אמש שלום אביטן, שחקן עבר ענק בהפועל ב"ש שמלווה את קריית גת העונה בכל משחק עם נכדיו ובנו שרון המאמן.

אתמול כאשר בחר שרון המאמן לא להכניס שחקן שעמד להיכנס, הוא העיף את החולצה וסימן לכמה פרחחים ביציע. אלה תקפו את שלום במכות.

רק עונשים מחמירים ימנעו את האלימות הזאת. נמאס כבר.

רז 1978

New member
מכבי חיפה - בית"ר ירושלים

מכבי חיפה נראית רע מאד, 2 ניצחונות בלבד ב 8 משחקים ורק 3 נקודות בלבד בינה למקום הלפני האחרון בו נמצאת בני יהודה

מכבי חיפה נוצחה בשני משחקיה האחרונים בידי הפועל חיפה והפועל רעננה

האם הפסד נוסף יביא לסוף דרכו של אריק בנאדו?

בית"ר מנגד במקום החמישי בטבלה וניצחון שלה על הירוקים יקפיץ אותה למקום ה 3 בטבלה, לא משהו שהם חשוב עליו בתחילת העונה

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 95 פעמים ומכבי חיפה ניצחה ב 39 משחקים מול 28 פעמים שבהם בית"ר ירושלים ניצחה, 28 משחקים הסתיימו בתיקו

הניצחון האחרון של בית"ר על חיפה היה ב מרץ 2008

החיפאים אגב ניצחו רק פעם אחת בלבד בבית העונה – את קריית שמונה מחזור ראשון

זה גם היה המשחק היחיד שמכבי חיפה כבשה בבית שכן בשלושת משחקיה הביתים האחרים הם לא כבשו

הרכבים משוערים:

מכבי חיפה: בויאן שראנוב, אלעד גבאי, דקל קינן, סארי פלאח, טאלב טואטחה, אביחי ידין, רובן ראיוס (רן אבוקרט), יניב קטן (עידן ורד), חן עזרא, שמעון אבוחצירא (דינו אנדלובו), אלון תורג'מן (שובל גוזלן).

בית"ר ירושלים: אריאל הרוש, אלי דסה, אנדרס טונייס, ניסו קפילוטו, לנדרי מולמו, שי חדד, אייס קרים, אופיר קריאף, בריאן ז'ונס, צחי אליחן (טטה בנגורה), איציק כהן.

afc2

New member
בוא תסביר לי

איך בדיוק מכבי חיפה תכבוש יותר שערים מבית"ר ירושלים? זאת תעלומה שאפילו גשש בלש לא יכול לפתור

itzikon5352106

New member
יאללה בית"ר

בית"ר תבוא בהתלהבות, רק לא מבין מה הקהל רוצה מאלי כהן.בקיץ הקבוצה הייתה בקרשים לאט לאט החתימו שחקנים בנו סגל ראוי הקבוצה שוה פלייאוף עליון עזבו את המאמן בשקט

משחק סופר קשה אני האמת מוכן להסתפק בנקודה.אני הולך על תיקו 1-1.

afc2

New member
קשה

צוחק כל הדרך לשום מקום

yairal7

New member
מבט מבחוץ

השנה אני כבר לא עוקב אחרי בית"ר ודי מנותק מהקבוצה ככה שאני לא בדיוק מרגיש את הלך הרוח.
אבל מחבריי שבהחלט עדיין אוהדים את הגועל נפש הזה אני גם כן מקבל את הרושם שבכלל לא אוהבים את אלי כהן וקצת מחכים למעידה שלו לשלוח אותו הביתה.

לירושלמים לא נח הרבה פעמים עם חבר'ה שבאים מבחוץ, אלי כהן הוא קודם כל חיפאי עבור הירושלמים וזה שהוא אימן כמה קבוצות במרכז או בשרון לא מקנות לא שום נקודות זכות בעיר הבירה.
והבעיה העיקרית היא ההרכבים, האוהדים פשוט שונאים את אייס קרים על היכולת (אין לי מושג אם יש צדק או אין אבל לשרוק בוז לשחקני של המועדון סתם כך זה ביזיון) ומשתגעים מזה שדוד רביבו לא בהרכב.

ככה לפחות אני רואה את זה.

אריאל5

New member
מאמן שמתחרה עם בנאדו על הגרוע ביותר

הוא משדר אדישות והשחקנים קולטים את זה הוא מאוד מאוד לא מתאים לטמפרמנט של בית"ר.

אלי כהן ממש לא אדם רגוע

הוא מוטיבטור וגם מאמן טוב, סופר מתאים לבית"ר.

לא מבין מה רוצים ממנו, המטרה של בית"ר להישאר בליגה, פה זה נגמר.

למעלה