שני ארה"ב

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

וואו, מזמן לא פתחתי שרשור על הפרק היומי... אני מתחיל לא לאהוב את הכיוון שטיילור הולכת אליו, כל היום בוכה ומרגישה אשמה, זה מזכיר את ג'קי בתקופה שהיא הסתירה את עניין בדיקת האבהות (האירוניה, בזמנו ה"רוח" של טיילור באה להטיף לג'קי מוסר לגבי זה). למה לא שמענו על עניין שלילת הרשיון של טיילור??? זה הופיע מתישהו , לא ראיתי חודשיים...אם מישהו מוכן לעדכן אותי יהיה נחמד. הפלאש-בקים של סאלי היו חמודים,שמים לב שאין להם משהו עדכני להראות, הם ממש חזרו למעלה מ 10 שנים אחורה...אני מניח אבל שיהיו עוד כאלה.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gifאסכם ב-2 מילים את הפרק-

רחמים עצמיים = טיילור. וסאלי כיכבה כל הפרק,כבר שכחנו מי היא. גם היא ריחמה על עצמה,אבל לפחות היא לא שיכורה רצחנית שמתגוננת.

../images/Emo58.gif שני-שלישי ארה"ב

אוף. פרקים של מוות תמיד גורמים לי לבכות. זה כל כך מרגש. גם אם מדובר בדמות שולית ומשנית כמו דרלה. לראות שוב את סול וסאלי עם שיער קצר, פעם, כשהייתי תמים והאמנתי שספקטרה תנצח את פורסטר.
אני חייב לומר כאן משהו על הפלאש-בק האחרון של דרלה שהוא כל כך מבית היוצר של בראדלי בל: מיזוגנ, שונא נשים. האישה תמיד תהיה קורבן, האישה לא תוכל להסתדר בלי גבר בחייה, לאישה לא תהיה עבודה ואם תהיה לה עבודה המוניטין שלה יוכתם בגלל כל מיני שטויות. כך גם המוות של דרלה - מה סטפני אומרת לה בסוף אחרי שהיא מעודדת אותה לעצום עיניים (
)? שהיא הייתה אשת פורסטר הכי טובה. אז נכון שיש כאן מענה לבקשה של דרלה להתקבל למשפחה גם כשהיא לא הכי חכמה ועשירה וכו', אבל בעצם דרלה מתה כשהיא האשה הכי טובה. היא לא עומדת בפני עצמה. היא האשה של ת'ורן.

raz the 1

New member
../images/Emo58.gif אני לא מאמין..

היא מתה?? למה אחרי 18 שנה בסדרה... דווקא היו תקופות שדרלה היה לה משמעות בסדרה.. כמו שהיא רגלה בפורסטר לטובת ספקטרה זוכרים?? לפי דעתי....לא היו צריכים להמית אותה...

Mikel20

New member
אכן, היה עצוב ../images/Emo58.gif

חח לא הייתי צריך את המוות של דארלה לדעת שבראדלי שונא נשים...לאורך כל השנים מאז שהוא לקח את המושכות הן תמיד הושפלו, בלי הגבר לצידן, הן לא היו שוות כלום. בכל מקרה, לעניין הפרקים, אני דווקא חושב שהמחווה של סטפני הייתה יפה, נכון, שזה קצת חשוד שהיא אומרת לה את זה רגע לפני המוות...אבל עדיין, זה היה יפה, לא טיילור, לא ברוק, לא אפילו קרוליין, היא אשת פורסטר הכי טובה, מין ניצחון קל לאנדרדוג שבסדרה. משהו קטן היה לי לא ברור, רגע לפני שסטפני ות'ורן נכנסו הם דיברו עם כריסטיאן, עכשיו אנחנו אמורים להבין שהוא אמר להם שאין סיכוי להציל את דארלה, וזה למה אף אחד לא קפץ לחדר כשנדם ליבה? כי לרגע הייתי בטוח שפתאום ינסו להחיות אותה במשך כמה רגעים ואז יבוא המר מכל..
מיס יו דארלה
... ובנימה קצת אחרת: (אני חושב שזה הזמן להחזיר את מייסי ולהחיות את זוג-העל של שנות ה90! ) ועוד משהו, אם זה מעניין מישהו, זה היה הפרק האחרון של רמירז הקטן, לא נראה אותו בזמן הקרוב(אם בכלל).

../images/Emo58.gif

אני גם חשבתי על זה. איפה לעזאזל צוות ההחייאה? נו שוין, סלייטר נפרד מאיתנו בכזו עוצמה ובכזה תסריט טוב. מה היה המשפט האחרון שלו?

M a g n u s

New member
שני- שלישי ארה"ב../images/Emo58.gif

האמת היא שלא חשבתי שאני אבכה (בכל זאת- דראלה היא לא ברוק) אבל בכיתי כמו ילד, בעיקר כי ריחמתי על סאלי. היא פשוט מסכנה- איבדה את מייסי פעמיים, את סול ועכשיו את דארלה
ושאלה- משהו קרה לקול של דניאל (זה שמשחק את קלארק)
שמתי לב שבשני הפרקים בהם הוא התארח הוא לא אמר מילה אחת... וכמובן איך אפשר לסיים בלי לציין את לוטנד בייקר שחוזר אלינו אחרי היעדרות של כמה שנים- וד"א, הוא נראה ממש כמו שהיה נראה בשנת 1989

א ר י ק ל

New member
../images/Emo24.gif .

לי מה זה לא הזיז משום מה. רק ריחמתי על הבלונדה שככה נאלצת ללכת. אכן כן,המפקח נראה אותו דבר!

באמת נראה אותו דבר...

ממש מצחיק אבל שבאל. איי. יש מפקח משטרה אחד ומכבה אש אחד, ושניהם תמיד, אבל תמיד בתפקיד... (אה, כן, ורופא אחד...)

למעלה