שני- ארה"ב

M a g n u s

New member
שני- ארה"ב../images/Emo58.gif

Like mother like daughter
סטפני ופלישיה מתחמנות, ברוק וברידג'ט מתוחמנות... כמובן שיש הבדל בין לפרסם תמונות חושפניות של ברוק בעיתונים ללא ידיעתה ובין להחליף את קרם ההגנה של ברידג'ט בשמן תינוקות- אבל פלישיה עוד צעירה, אני בטוח שהיא תשתכלל ותתמקצע עם הזמן
וסתם מחשבה שחלפה במוחי- היש מקום יותר מאעפן להתחתן בו מאשר במרינה המצחינה
מזל שבאל.איי אין לחות- אחרת הפן של ברוק היה הופך לקוסברה

כן, אבל יש smog..

בואנה, פלישיה כזו אממה מעצבנת! מה את משחקת אותה קשוחה כשאת בקושי מצליחה להתמודד עם העובדה שגבר זרק אותך?!! יש לה עוד ללמוד מסטפני!

M a g n u s

New member
שלישי- רביעי ארה"ב../images/Emo58.gif

סופסוף קצת אקשן
אז יום החתונה הגיע, וברגע שברוק נזכרה ברגע הקסום ההוא שרידג' אמר לה שהוא אוהב אותה, היה לי ברור שהחתונה הזו לא הולכת להסתיים כמתוכנן. מה שמצחיק אותי זה שנזכרתי בחתונה האחרונה של רידג' וברוק (כשניק חטף אותה משם)- איך שההפקה התאמצה לעשות אותה לא חגיגית, כשהכל קרה כזה מהר, שברוק לא לבשה שמלה מהממת (ואפילו לא לבנה לצורך העניין) ושהיו לה ספקות. זה בדיוק מה שהם עושים עכשיו עם החתונה הזו- היא במקום כ"כ הזוי, אין בה כמעט אנשים, לברוק שוב יש ספקות, אפילו הופ לא נוכחת (
) ובכלליות יש הרגשה שזה פשוט לא זה. מדהים אותי הספין המטורף הזה- הרי רק לפני כמה חודשים היא עמדה עם רידג' מתחת לחופה למרות שהיא בכלל רצתה את מושא אהבתה הנצחית- ניק, והיום היא עומדת מתחת לחופה עם ניק, בכיר ליבה שביחד הם עברו כ"כ הרבה כדי להגיע לרגע הזה- ולמרות זאת מבינים פתאום שהיא בכלל עוד לא התגברה על רידג'. בכל אופן אני כמובן מעדיף את ברוק עם רידג'
, אבל הספין הזה הוא אחד המופרכים בתולדות הסדרה. עד שסופסוף קנינו את זה שברוק וניק הם סולמייטס, בראדלי שוב מחזיר את רידג' לתמונה... מה נסגר
ומיותר לציין שאני פשוט חולה על סטפני מאז שהיא "אוהבת" את ברוק

א ר י ק ל

New member
גם אני ../images/Emo58.gif+../images/Emo18.gif

החתונה תיעצר תודות לסטפני וגם ריד'ג. (בזכות העלאת "חדר השינה" לאוויר. משאלות עלולות להתגשם. סטפני נהייתה מלכה כלשונכם.

M a g n u s

New member
חבל שאתה שם ספוילר עתידי בתוכן כי

אני לא יכול לקרוא את מה שאתה שכתבת...

M a g n u s

New member
לא- זה מתחיל בקטנה ואז לך תדע לאן

אני אתדרדר... אני לא הולך לשבור גמילה מספויילרים, גם אם הם ממש קטנטנים פצפונים כאלה. זה כמו שתציע לאלכוהוליסט לשעבר לקחת שלוק של בירה

א ר י ק ל

New member
אגב-אני בגמילה מקולה. אך אגיד לך

דבר אחד,בקשר לספוילר העתידי: גלגל למטה,בשביל רמזון צדקתי. ימות המשיח הגיעו.

Mikel20

New member
אנשים, לכו לישון

מילא אם היו לכם מבחנים על הראש....תנו גם לברוק וניק זמן לישון. ואם אנחנו כבר בנושא, שווה לראות את הפרקים האלה? (שווה לטרוח ולחזור להוריד?)

א ר י ק ל

New member
גם לדעתי שווה. אך לא נראה לי שמייקי

יאהב.. גם ככה הוא לא אוהב שהסידרה סובבת אחרי אהבותיה של מיס לוגן.

Mikel20

New member
בזה אתה צודק ידידי

אבל אני אופטימי, השמועות טוענות שאהובתי טיילור מקבלת עלילה בקרוב מאוד (אולי כבר משבוע הבא) אז אולי אני אחזור לראות מתישהו, רק שלא ידפקו את זה.. כולי תקווה שכאשר עניין החתונה יסתיים בדרך זו או אחרת (ואני יודע איך זה יסתיים) יתנו למיס לוגן טיים-אאוס,...קק"ל לא רוצה חופש??

Mikel20

New member
כן אני יודע

ואם זה מי שאני חושב (וכתבתי את זה פעם) אז אני ממש אתאכזב, לא רואה את החיבור בין השניים... ותום אתה צודק, טיפה של ספוילרים יכולה להחזיר אותך חזק לעניין...תראה אותי, חצי שנה הייתי בלי חצי ספוילר, ועכשיו אני שוב חורש בפורומים ומוציא כל טיפת מידע אפשרית (מצד שני אני גם לא רואה את הסדרה אז אין לזה ממש משמעות).

Mikel20

New member
כן והרגע גם קראתי

איך זה הולך לקרות פחות או יותר...חבל על דארלה, יכלה להיות דמות נחמדה...והשילוב טיילור/ת'ורן לא מוצא חן בעיני בכלל, ולו רק מהסיבה שהוא כבר נוסה בעבר ולא הצליח, אין כימיה בין השחקנית..דווקא ניק וטיילור היו לוהטים ביחד..

א ר י ק ל

New member
../images/Emo45.gif זה מה ששמעתי בדיוק.ואני גם

חושב כמוך. רק שבאמת הייתי מעדיף לראות את ניק מחוץ לסידרה. אם יש דמות שאני באמת לא רוצה..זה ניק.

Shiri from the block

Active member
לא חשוב כבר../images/Emo3.gif עד שאני מספיקה להגיב אתם כבר ממלאים את הדף חח

למעלה