שני אירועי יין

Chewbacca

New member
שני אירועי יין

הראשון, ב16.7 בין 14:00-17:00 יתקיים בחנות וינו סיגר שבקניון עזריאלי מתיימרת לנסות ולמצוא את הטעם של הקהל הישראלי. החלק הראשון היה באפריל (ולא הייתי בו) הציג יינות ישראלים. הפעם הם בודקים את הטעם הישראלי ביינות העולם החדש. אוסטרליה, ארה"ב דרום אפריקה ודרום אמריקה. הקונספט הוא טעימה עיוורת, כשרק זן הענבים ידוע (וכנראה גם מדינה כי הם מחלקים את היינות לפי מדינה) וקהל הטועמים מחלק ציונים ליין על פי קטגוריות. בסיום הטעימה הם ימסרו את הציונים ושמו היינות. הכניסה חופשית כשהם גובים 20ש"ח עבור כוס רידל. פרטים נוספים באתר של וינו סיגר אירוע נוסף יתקיים בדרך היין ברעננה בתאריך 22.7 ומוגדר "טעימת עולם" מחירו 85 ש"ח ואני עוד לא יודע בדיוק איזה יינות יפתחו שם ומאיפה אבל כנראה שחלק מהטעימה נועד להציג את היינות החדשים ש"דרך היין" הביאו לארץ. לגבי ה16 אני עוד לא בטוח שאני אצליח להגיע, ב22 אני בטוח אהיה.

ראשית,

זה לא שני אירועי יין אלה שלושה:ב30/07/04 בוינו סיגר תתקיים טעימה באותו סגנון של יינות העולם הישן. טעימת יינות מיקבי בוטיק היתה נהנדרת, לגבי טעימה בדרך היין, המידע שלך - מהדיוור שלהם? אני קיבלתי אלון של חודש יולי אם הפעילות של סניף תל אביב ובאתר שלהם עדיין אין פעילות הסניפים (אני נכנסת כל יום לבדוק). אתה יודע משהו גם על האירועים באור יהודה?היית בטעימה מהקטלוג מס'4?

למעלה