שניצניצ

שניצניצ

היתי עכשיו בשוק... זכרונות מהחופש חחח ידעת שיש חנות של חוטים\צמרים בשוק? שווים וזולים חחח טיול הבא את באה איתי לקנות תצופרים נסיתי להשיגך כל היום בקיצור בובה חסרת לי מאוד... אוהבת אותך עד כאב חיחיחיחי סיוקה המשתעלת

ניצניזם

New member
איזה כיף לך בשוק. :)

קנית בצל מטוגן? :) חחחחחחח לא ידעתי שיש חנות של צמר בשוק!!:) ת'אמת אני צריכה צמר!!! סיימתי עכשיו לסרוג צעיף יפה..- הציבעוני שהתחלתי בסוכות...... ועכשיו אני באמצע 2 כובעים חדישים :) הלוואי ויכולתי לבוא איתך לשוק.. הייתי תקועה בבצ'פר ב-3 שעות ביולוגיהההההה........... אווצ'...... הרגע הגעתי הבייתה.. :") מבטיחה לך טיול בשוק מתי שנוכל!! :) ואגב!!!!!!!!! יום רביעי אני יוצאת לטיול שנתי של כיתות ח' יחד עם שמש... לגולן....... - נהיה ליד חלק מהמקומות שהיינו בהם בהישרדות.. :) -אגב אמרתי לו על הדיסקים..:) אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ומתגעגעת כל כך הרבה..!! :) שניצ! (תשתי תה עם דבש ולימון!!!!!! :)חחח..

בובה

אני צריכה להביא לך תדף הוראות שעשיתי לך... יאו איזה כיף לך מה שמש אמר? דש ונשיקות חמות לשמש יאו לא פר אני רוצה לצאת איתך לטיול... אני יוצאת לגיחה ביום א ותאמת אין לי כוח... קניתי תצופרים וחסרת לי אוהבת אותך!

למעלה