שנינות???

צפרדעית

New member
שנינות???

ביומיים האחרונים תפוז לא נתן לנו כ``כ להתבטא... אז ישבתי לי פה, והצצתי בהגיגים של הימים האחרונים. ראבק... שיחות על וגינה... שיחות על בולבולים (שרון הכוונה היא לזין ולא לציפור המסכנה) שיחות על.... אז אולי אני לא מספיק חכמה ואני לא מבינה את הקריצה אבל לאן נעלמה השנינות הותיקה??? צפרדעית (שמקווה שתחזרו להצחיק אותה כי היא לא ממש מצחיקה את עצמה) ותעשו טובה, את תצלבו אותי, אני בכל זאת לא מריה הקדושה ....

ידעתי שכולם נגדי!

גם צפרדעים! אריה! תחזיק לה ת`ידיים! קונפו - אתה את הרגליים.. איפה הפטיש והמסמרים!!!

KONFUZ

New member
מותק

אני מחזיק הכל לבד או כלום קונפוז(מתון)

ariegur

New member
פסי,

אני לא צריך עזרה של אף אחד, יכול להחזיק לה את הידיים לבד. בסופו של דבר, כשזה יקרה, לה תהינה רק שתי ידיים ולי תהינה 3 ידיים. אך איזו עברית שלי, איזו שנינות שלי מה אני בכלל עושה פה ? אריה

לשלשת

אם יש פה כמה שמלכלכים זה לא אומר שהכל רע נסי לרוץ בן הטיפות יונת שמייצרת טיפות (ולא של גשם :)

softy

New member
שנינות !!!

הפורום הנ``ל מתחלק לשני חלקים, השנונים וכל היתר - כל היתר נותנים לשנונים את היכולת להיות כאלו - על כן כל היתר חשובים כי הם הם אבן היסוד שעליו נבנית תשתית השנינות - סופטי שעוד לא החליט אם כל היתר זה רק הוא.

ללה ה

New member
חרמנות, קצת אגו ווירטואליה

יכולים ליצור פורום ואפילו להניב פירות. אז יש הרבה בולבולים וואגינות אבל הללו פירות ותיקים ותמיד יש מי שיאכל אותם. בתאבון, סופ-ללה.

softy

New member
ועם האוכל

מגיע גם התאבון.... אני אטרוף אותך ללה סופלה... סופטי רטבים

ללה ה

New member
אם אתה מסוגל לנגוס במזון קפוא

ללא הפשרה אתה כנראה לא בחור של פשרה. טפללה

הצעת ייעול.

17 דקות וארבעים שניות לק``ג במיקרו. והנה לך בשר פושר, קצת שרוף בצדדים, מוזרק מים ופוספטים ועם סיכוי טוב לסינדרום יעקובסון. מוסיפים, שום-בצל-ביצ-מל``פ והנה לך קציצה. תא``י (המרטש)

ה-איה

New member
לדעתי....

זה לא עניין של שנינות. כל העניין בפלרטוטים זה לא להגיד את הדברים עצמם, כי אחרת זה לא ממש פלרטוט... ההליכה ליד הדברים, האמירה המרומזת <גם בדרך הכי בוטה> - היא העניין. ברגע ששמים הכל על השולחן, לא נשאר שום דבר לדמיון... איה עצבנית רצח בלי שום קשר לפורום

ללה ה

New member
אוחית בובית

הסכנה בכל כך הרבה מאזתים היא שילך התאבון, שלא לדבר שלא נשאר על השולחן מקום לבשר. נטורללה, בלי פורמולה. נ.ב גוססת עלייך כשאת עצבנית.

ariegur

New member
צפרדעית

את יודעת עם מה הגברים חושבים? להמשיך לפתח את הנושא ? בטח אין צורך, את מספיק שנונה כדי להבין.... אריה - שתמיד חושב עם ...

צפרדעית מתוקה

צפרדעית צלובה... מזכיר לי שיעורי מעבדה בביולוגיה, שם צולבים אך לא מסתפקים גם חותכים ועוד כל מיני מגעילים. אז אומנם מורן עוד לא מקורבת לחשובים אבל היא בהחלט קוראת לצולבים להרגיע את הגוף והנשמה... תנו לצפרדע קצת צחקוקים, כמו שאני מכירה אותה היא עוד תברח לפני שבכלל תספיקו להביא מסמרים. חולה על הצפרדע הזו!!!

ariegur

New member
חולה על צפרדע ?

פגשתי הרבה חולים בחיי, אבל חולה על צפרדע ? לאישפוז מיידי !! ארופא

למעלה