שנים!!! שנים!!!

Hairspray Queen

New member
שנים!!! שנים!!!

שנים שלא הייתי פה.... מה שלום כולם? (אם עדיין נשארו פה אנשים שאני מכירה) אתם זוכרים אותי בכלל??? בכל מקרה, רק רציתי לשתף אתכם שאתמול קניתי את sap ואת jar of flies ביחד, זאת אומרת שניהם באותה קופסה בשמונים שקל, מעין "אוסף" מיוחד כזה... אם אין לכם עדיין, שווה לכם לרוץ ולקנות לפני שלא יהיה ואז תצטרכו לקנות כל אחד מהם בשמונים שקל.... מה עוד? אה, גם קיבלתי דיסק של מאד סיזן, מדהים... ו... אממממ... זהו, נראה לי.... אז שיהיו לכם חיים יפים! אוהבת מלא מלא.

prophet1

New member
כבר יש לי את שניהם ../images/Emo4.gif

ג'אר עלה 79 וסאפ עלה 12$
זה בא באותו דיסק ?? איך העטיפה נראית ? ואיך קיבלת את מאד סיזן ? מזה קיבלת ? הביאו לך מתנה ? אה תסבירי מזה קיבלתתת

prophet1

New member
היכול להיות שאני מכיר אותך....

מפורום נירוונה ? הייתי שם פעם לאיזה חודש חחח

Layne Staley

New member
זה דיסק כפול

מקדימה רואים את העטיפה של JOF ומאחורה את של SAP. אני רק אציין שבחוברת יש את המילים רק לJOF , בהחלט אכזבה מסויימת. בכל מקרה , לקבל 3 דיסקים כל כך טובים בזמן כה קצר יכול אשכרה לגרום לשיבוש המח..... כל כך הרבה מוזיקה טובה ויש לך רק 2 אוזניים.... אני לא הייתי מתחלף איתך עכשיו.

שקר החן

New member
ברוכה השווה../images/Emo24.gif

את sap ואת jar of flies יש לי כבר מזמן, והדיסק של mad season זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהב בעולם!
אני שמח שחזרת... תרגישי כמו בבית! אגב, אני חן, נעים מאוד!

RaSTA La Vista

New member
אההה.. מה קורה?

אני מאלה שהיו כאן כשהיית פה. מ'נשמע? אממ.. תתחדשי, ותחדשי. כי לא ממש חידשת לנו על החיבור של שני האיפיז האלו. יום טוב ניר.

למעלה