שנים לא הייתי פה!

talushy

New member
שנים לא הייתי פה!

והאמת, שהתגעגעתי לאללה... יש לי אפילו כמה תירוצים טובים. אבל אני לא אשתף אותכן בזה. אלא, במשהו אחר. בכמה משהויים. 1. עשיתי אנאלי! וזה כ"כ כיף! וזה אפילו עוד יותר כיף כשמעורבים בזה כשבעה שוטים של ייגר (ובלי האנג-אובר!) אני אוהבת לשתות ייגר. אני אוהבת את ההשפעה של זה. 2. ירדו לי עם קצפת! (מימוש פנטזיה...) וירדו לי עם קרח! (שולט!!!!!!!!!!) עשינו סאדו-מאזו. עשינו את זה על שולחן ביליארד, באמבטיה, באוטו. 3. (וזה החלק הפחות משמח של ההודעה...) זה שנמאס לי לדבר עם חבר שלי בטלפון. כאילו, אני רואה אותו פעם בשבוע, פעם בשבועיים הוא בא הביתה (צבא) אז מערכת היחסים שלנו בנוייה בעיקר על טלפון. מדהים. ופשוט נמאס לי. אני אוהבת להיות, אני אוהבת לישון איתו, אני אוהבת לשכב איתו, אני אוהבת להשטות איתו, אבל פשוט נמאס לי לדבר איתו בטלפון...

sknr 1

New member
ממממממממממממממ.....

ירדו לך עים סוכריות קופצות ???

../images/Emo13.gif שמחה בשבילך שהגשמת פנטזיות!

מכירה את זה..כל כך מקרוב. זה קשה נורא כשהחבר חייל ומתראים פעם בשבוע שבועיים. אני יוצאת כרגע כבר שנתיים כמעט עם בחור מקסיםםם!! קצין בצה"ל. כן.. הקשר באמת מתבסס על בעיקר שיחות טלפון.. אבל אני אוהבת אותו נורא והקשר חזק (טפו טפו טפו). ככה ש.. מתרגשים בכל פעם שניפגשים
הסקס מעולה.. ברור שהייתי רוצה לראות אותו יותר אבל אין מה לעשות.. תאחלס זו החלטה שלך לא מתאים לך להיות איתו בקשר של אהבה ומחוייבות תמיד אפשר לחתוך ולהיות יזיזים טובים

talushy

New member
לא, חחח...

מתאים לי להיות בקשר של אהבה, מחוייבות וכל הבלה-בלה הזה. אבל לא נמאס לך קצת שהוא כל הזמן רחוק? אני לא אפרד ממנו בגלל זה... אבל לא נמאס לך?

למעלה