שנים לא הייתי פה

manager4ever

New member
שנים לא הייתי פה

כמה זמן לא הייתי (לא שאיכפת לכם)... הייתי עסוק בניית פורום משלי אבל אני לא יפיץ או יפרסם את כתובת האתר כי זה נוגד את החוקים של הפורום... (אלא אם כן אריק ופארקר יסכימו)

קודם כל- ברוך השב

ועכשיו הבהרה קטנה. למנהלים (לי ולשני, מה שמו..) אין בעיה אישית עם כל הדברים הלא חוקיים כמו קראקים, הורדות וכדומה, הבעיה היא שבתפוז אסור לדבר על זה כי זה יכול להביל אותם לבית המשפט, וזה קרה לא מזמן. אם יש לך בפורם דברים כמו קראקים, הורדות וכאלה, אל תפרסם אותו פה, אם הפורם שלך "נקי" כמו פה בתפוז, אין שום חוק שאוסר לך לפרסם אותו פה.

manager4ever

New member
תודה

אני לא יודע מה זה נקי אני ראיתי ילדים ששמו מדריך איך לפרוץ לאייסיקיו ומספרי איסיקיו פרוצים. יש גם משחקים לגיימבוי אנדוונס כמו פיפא וכאלה להורדה במחשב. בפורום אין כרגע הרבה משתמשים אבל יש הרבה הודעות יחסית. אני לא רוצה להתעכב על לפרסם או לא יותר מדי זמן אם מותר אין לי בעיה כי קראקים אין ואם לא אז לא נורא אני חזרתי לתפוז וזה הכי חשוב

ברוך השב

לשותף של אריק.. נו גם אני שכחתי איך קוראים לו.. אה! אבישי, אין בעיה כל עוד כמו שאריק אמר זה לא נוגד את חוקי תפוז.

nir2107

New member
נחמד מאוד

שיפורים קטנים ויפים לעומת המשחק הקודם, אבל קצת בעיה במהירות של המשחק, לפחות אצלי.

manager4ever

New member
אז זה שווה הורדה?

לא שאני יוריד יורידו בשבילי ויצרבו.... אבל יש ליגה ישראלית?לדבר עם שחקנים פרשנים ריאיונות מחנות אימון או משהו?

Megaslash

New member
יש ליגה ישראלית

אינך יכול לדבר ישירות עם השחקנים, אך הוסיפו במנג'ר החדש Team Talk במחצית ובסוף המשחק.

למעלה