שנייה אחרי הפורקן-וידוי מזוקק

שנייה אחרי הפורקן-וידוי מזוקק ../images/Emo47.gif

והנה אתה רוכן על גוף האישה, והעולם כל כך יפה. הלאה הכיבוש, קדימה הכיבוש, אחורה הכיבוש וחוזר חלילה. והנה זה מגיע מהקרקעית, התפרצות הר געש בתוך הצינורות המקובלים. הוי זה זורם , זה מתוק. והנה זה עוד שוצף קוצף, ואתה בפסגת ההימאליה. ועוד זה דועך לאיטו. זה מרגיש מצוין, זה התחלה חדשה, זה בראשית, יפי הבריאה. אתה באמצע ריחוף הטרמפולינה, והנה מגיעה הנפילה. והנה זה מגיע הרגע שאחרי: מבוכה- ומועקה מבוקרת. מה אני אעשה עכשיו ? הלכתי שולל אחרי מקל זקור, כמו גבי אנד דבי, הצבעתי על המפה, זרקתי מהסיפון את כל המצופים, כי הייתי חייב, ועכשיו מה ? היא כל כך התחברה לי לדם. בשלט רחוק היא וויסתה לי את אבי העורקים. אבל עכשיו, מה עכשיו? מסמרים בלי נוצות. אתה מרגיש כאילו קיבלת את החשבון במסעדה, כאילו הגיע פרוט הויזה בסוף החודש. שעת הדין הגיעה. אתה משדר חיבה מדודה, נותן את הכתף, שהיא הסיגריה של האישה (גם זו המעשנת), ונתקל במבטך בתקרה. כל המתח, התשוקה והדרמה שכיכבה קודם, נעלמו כלא היו,וחרדת הנטישה עוטפת אותך - החרדה שאתה לא תוכל לנטוש, ומיד. כי אחרי שזה יוצא, אנחנו כבר ממשיכים הלאה בסדר היום. יש משחק מצוין בכבלים, והוא מגרה עכשיו עוד יותר מכל הסקס המדהים שזה עתה נדם.נרדם. כן נשים, שניה אחרי שגולש, אנחנו מתעשתים: למה הייתי צריך את זה ? היא בכלל לא משהו, היא לא קצת מטומטמת ? אני אמרתי לך את זה? אני הבטחתי שמחר...? איך אני שכחתי את כל זה. איזה דיבוק נכנס בי. מבהיל. תרוצים -החוצה עכשיו !! דר´ ג´קיל, הוא עבדכן הנאמן, ומיסטר הייד אוייבכן המוצהר.דר´ ג´קל הוא המשת"פ שלכן, הוא נשיא מועצת המנהלים שלנו, מיסטר הייד יש לו ראש משלו. הוא שקול מדוד, ואפלטוני. הוא מזכיר לנו אתכן לעיתים. רק חבל שהוא תמיד מאחר. וזהו הכשל המבני בין הזכר לנקבה. אתן מרגישות רע לפני, ומצויין אחרי (אם כמובן הוא ראוי). אתן מרגישות צוות, מרגישות שקרה משהו משמעותי, שעברנו שלב בדרך לגביע (המנופץ). ואילו אצלנו זה הפוך: עד, אנחנו אוהבים אתכן עד כלות, ואילו לאחר כשהקונספירציה של הטבע כבר קיבלה את שלה, אנחנו חוזרים לחושינו, חוזרים לעורינו. כן בנות, שניה אחרי שגולש, מתהפכות היוצרות, ומפרנסות אין ספור נובלות ועתוני נשים כפטריות שלאחר ה... זה לא כל כך גרוע כמו שזה נשמע , אתן לא חפץ או כלי קיבול. אתן עושות קריירה לא רעה על היצר הפשוט שלנו. הרי גם עבורכן אנחנו בסך הכל, צינור מטפטף שתפקידו לספק את היצר שלכן להניק גמד, ולחתל אותו. תקחו חתול . ותחייכו. תודה על שלכן, קופרניקוס אל תחזרו אלי עם הערות על אהבה, זה בנאלי. אני אוהב אהבה, אני רק מאיר ניואנסים בחיי היום - יום, לפני בוא האהבה. אז לחייך.

deyulia

New member
נו ו......?

מה אתה מנסה להגיד? לא כל כך הבנתי מה המשל כאן?

למעלה