שניות של בדידות

Night firefly

New member
שניות של בדידות

ישנם רגעים שבהם אנחנו עוצרים וחושבים שוב על חיינו, האם כל מה שאנחנו עושים מוטעה? סוג של רעד עובר בכל הגוף ותחושה של "אולי בדידות" עולה על קצה המחשבה. מצד אחד אני מאוד מאושרת להיות לבד, לא חייבת לאף אחד חשבון, עושה מה שבא לי בלי לחשוב לשניה על עוד חצי, מצד שני...זה קצת מרגיע לדעת שיש שם מישהו שחושב עליך ומחכה שתחזור הביתה רק בשביל לתת לך נשיקה ולהגיד לך שהוא אוהב אותך. הינה יום אהבה מתקרב ובכל מקום כבר לבבות, חיוך קצת עצוב נמתח על שפתיי, אולי געגוע, אולי מחסור, אולי תקווה שבכל זאת מישהו ישלח לי פרחים. ואז עולים הזיכרונות משנה שעברה, הפרחים , השביל נרות, הלבבות בכל מקום, הערב הכי רומנטי שעשו לי אי פעם, זה היה ממש כמו בסרטים, בעצם לא....זה היה טוב יותר. אי שם נסדקת לה קליפת ההגנה, ה"אני" הרגיש מבצבץ טיפה החוצה, גורם לי להיזכר כמה טוב היה לי שם, לרגע אני כאילו בורחת מהכל, שוכחת לשניות בודדות את הכאב את הפגיעה את התחושה שהרגשתי אז כשהוא אמר שיש מישהי אחרת. ואז אני נזכרת למה אני לא רוצה לדבר איתו, למה אני מבריחה כל קשר איתו, מפחדת להתקל בעיניו וכחולות והמדהימות, חוששת להיגרר שוב לתחושה של געגוע וכאב, אבל עדיין מחכה שאולי אי שם בסוף החודש יקרה משהו והוא יזכר בי, בנו, באהבה שלנו, אבל אני יודעת שאני כבר לא רוצה להיות שם, רק רוצה רגע קטן של ניצחון, לתת לו שניה של כאב, ואז ללכת...

Night firefly

New member
שנאה ואהבה יד ביד

אני לא בדיוק בטוחה האם אני שונאת או אוהבת. אני כמעט מתעבת אותו עד טירוף על כך שגרם לי להרגיש כ"כ חשובה ואהובה ויום אחד פשוט מחק הכל. אני מתגעגעת לשטותניקיות שלו, הילד הקטן והמקסים, המרדן, המאוהב,הרומנטי, הטיפוס שיכל לשגע אותי ולגרום לי להתאהב בו על כך. כ"כ קשה לי לחשוב עלייו דברים טובים כרגע, בא לי לרסק אותו, לרמוס ולגרום לו להבין שהוא לא שווה דבר בעיניי, כ"כ לא שווה שאני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו, זה מטריף אותי, אני שונאת אני אוהבת אני נאבדת בתוך עצמי. חסמתי לו כל דרך אפשרית אלי ועדיין אני חייבת לראות אותו היום, הוא צריך להגיע לעבודה שלי בשביל לקחת כמה מהדברים שלו ממני ואני כ"כ מפחדת לראות אותו.....להסתקל עליו ולהבין שאני אוהבת אותו. אני פשוט רוצה למחוק כל זכר אפשרי שלו מחיי, לדמיין שהתשעה החודשים האלה פשוט לא קרו מעולם.

רק זמן יעביר את הכאב..

יודעת שזו קלישאה אבל היא נכונה- רחוק מהעין רחוק מהלב.. אני יודעת מה את מרגישה אני גם חוויתי את זה יותר מפעם אחת, אני יודעת כמה זה כואב ואיך זה לאהוב ולשנוא את אותו בן אדם. תני לעצמך זמן לאט לאט השכל יגבר על הרגש ואת תביני שכמה שהוא היה טוב-מגיע לך טוב יותר! איך אומרים-הלך נסיך יבוא מלך. אם את צריכה לדבר-את יכולה לפנות אלי במסרים-בכייף!

Night firefly

New member
נראה לי שהוא השתגע...

הוא שלח לחברה שלי הודעה היום ששאני אתרחק מאחיתו אחרת הוא יגיש נגדי תלונה במשטרה על השפעה רעה על קטינה , היא בת 14 והיא זאת שכל הזמן באה לבקר אותי בעבודה והשיחות היחידות שלנו הן "מה קורה ומה עשית היום" ובטח ובטח שהכל חינוכי שם, הייתי בהלם כששמעתי את זה, זה נראה כאילו שהוא איבד לגמרי את השפיות שלו, קצת מלחיץ הייתי אומרת, ויחד עם זה דיי עצוב שהוא מגיע למצב כזה....מה שבטוח שאני עדיין בהלם

כשנפרדים קורים דברים מוזרים...

ורואים צדדים של האדם שלפעמים לא היתה לנו לפני כן הזדמנות לראות. נסי לא לקחת ללב...עד כמה שאפשר

Night firefly

New member
אני מסכימה איתך, פשוט

כל המצב הזה מטורף לי בראש, שניה אחת הוא לא יכול להיות בלעדיי ושניה לאחר מכן אני רואה שהוא כותב במסנג'ר שהוא אוהב מישהי אחרת, איך אפשר להבין את זה? זה מטמטם את השפיות,גורם לי שוב ושוב לרצות להבין מה קרה שם לפני שבועיים ואיך הגענו ממצב שאנחנו רוצים לעבור לגור ביחד למצב של שנאה? והאהבה שלו למישהי אחרת??? איך אפשר לא להתחרפן? איך??? ועכשיו זה??? אני נאבדתי...:(

למעלה