שניה !!!

שניה !!!

שניה היא זמן, רגע, חלק מחיים...שניה היא קצב, היא תזוזה, היא חוויה,היא גוון...היא צבע...ושניה ועוד שניה זה עולם...עולם של חיוכים, של שמחה, של אור, של הבנה, של חכמה, של למידה ולקח, של כאב, של צער, של השפלה, של דמעה...עולם של מתיקות, של מרות, של הפתעות, של אכזבות...של שנאה ושל אהבה אהבה ואהבה...השניה היא החופש המוחלט שלך...ואנחנו בוחרים במה לצבוע אותה...לכן אני למדתי, לנסות ולהינות מכל שניה לפני שהיא חולפת, זה לא אומר שאסור לשאוף ליותר, אבל צריך לשמוח גם עם מה שיש...ובמקום להגיד "אילו" ו"אם רק..." לנסות להגיד "בפעם הבאה אני אעשה את זה טוב יותר". לא לזלזל בכוחה של מילה טובה או מעשה טוב. ולא לחכות לרגע בו נזדקק להם על מנת לדעת כמה הם שווים. אף פעם אל תחמיצו את ההזדמנות לומר למישהו שאתם אוהבים אותו. אל תרימו ידיים ואל תוותרו. ניסים אמיתיים התרחשו לא רק בימים ההם, הם מתרחשים גם בזמן הזה.תזכרו, שכל אדם שאתם פוגשים, יודע משהו שאתה לא יודע.אז למדו מאחרים.אל תעשו את אותה טעות פעמיים.תשאפו להצלחה, אבל לא לשכוח שהיא מדורגת אחרי שלום, בריאות ואהבה. אל תצפו למצוא בחיים רק צדק, אבל עמדו תמיד מאחוריו.קחו נשימה עמוקה,תרגעו, תשתחררו.רוב הדברים שמעוררים דאגה נראים, במבט שני, קצת פחות חמורים.תהיו הראשונים שאומרים שלום...ולמה כל זה?...כי אני חושב שאנחנו נמדדים על פי המעשים הטובים שלנו...מעשה טוב אחד שלכם עם חיוך, שווה לאלף סליחות שלכם...אז כן תלמדו לסלוח.גם לעצמכם, גם לאחרים. ואף פעם אל תפחדו להגיד "אני מצטער"...ועוד משהו חשוב, תלמדו את סוד הקשב. לפעמים, ההזדמנויות הטובות נוקשות על הדלת בשקט בשקט... ואני...מקווה רק להשתפר בכל שניה שחולפת... M.M.S !!!

מ ד ה י ם!

``כל אדם שאתם פוגשים,יודע משהו שאתה לא יודע.אז למדו מאחרים``- למדתי עכשיו מהשרשור שכתבת.תודה.

למעלה