שנטיפי 2004! :) מי הולך?
ה ההילה האדומה New member 29/4/04 #8 אני כנ"ל אמןןןןןןןןן סלע שאמא תסכים!!!! אלוהים אם אתה קיים פה אני צריכה את עזרתך..... אה ודרך אגב מוש בן ארי מופיע בטוח עם ההופעה החדשה (ואני יודעת זאת ממקורות מאוד מוסמכים )
אני כנ"ל אמןןןןןןןןן סלע שאמא תסכים!!!! אלוהים אם אתה קיים פה אני צריכה את עזרתך..... אה ודרך אגב מוש בן ארי מופיע בטוח עם ההופעה החדשה (ואני יודעת זאת ממקורות מאוד מוסמכים )
ה השנייה מנצר האחמיות New member 28/4/04 #4 לא אני..../images/Emo10.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif
ל ל י מ ו ן New member 29/4/04 #10 חח..180 שקל מכירה מוקדמת... למה נראה להם??? וגם אם הייתי משיגה תכסף למרות שעכשיו יש לי דיוק 20 זוזים בארנק.... לא נראה לי שאפ חברה שלי תשיג..ואני לא ילך לבד...
חח..180 שקל מכירה מוקדמת... למה נראה להם??? וגם אם הייתי משיגה תכסף למרות שעכשיו יש לי דיוק 20 זוזים בארנק.... לא נראה לי שאפ חברה שלי תשיג..ואני לא ילך לבד...
R rainbowgirl New member 30/4/04 #11 זה קצת הרבה... אבל האווירה ופחות המסחור. זה לא יהיה כמו בומבמלה. יכול להיות שאני הולכת עם אחותי..היא נהייתה לי היפית פתאום אני באה בשביל השבק.
זה קצת הרבה... אבל האווירה ופחות המסחור. זה לא יהיה כמו בומבמלה. יכול להיות שאני הולכת עם אחותי..היא נהייתה לי היפית פתאום אני באה בשביל השבק.
ש שרוטה במוח New member 30/4/04 #12 ../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifנו...עוד לא דיברתי עם אמא..חחח וגם עדי לא.. אנחנו צריכות לעשות איתן שיחה משותפת.. הן בכל מקרה חייבות לנו על ההופעה של השוטים בהאנגר..
../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifנו...עוד לא דיברתי עם אמא..חחח וגם עדי לא.. אנחנו צריכות לעשות איתן שיחה משותפת.. הן בכל מקרה חייבות לנו על ההופעה של השוטים בהאנגר..