שנויה במחלוקת...

Only Dance

New member
שנויה במחלוקת...

אני רוצה להתחיל ללכת מאודישן לאודישן בחיפוש אחר להקה שתקדם אותי ותשרת את צרכיי הנוכחיים בנוגע לריקוד - וצרכיי מאוד רציניים. {אני כבר רוקדת בלהקה אבל אני מרגישה שלאט לאט מתפרקים כי כולן התגייסו ועוד שלוש בנות האחרונות שנותרו שהן בנות 16 כולל אותי כל השאר כבר ממש קטנטנות וזה בלתי אפשרי להקים מופע כמו שאנחנו רגילות- מקצועי של שלוש בנות והרבה פיצפונות שאפילו הבטמן טונדו שלהן עוד לא מפותח} כל להקה שאני אנסה להתקבל אלייה - ונצא מנקודת הנחה שיש סיכוי- תצריך ממני נסיעות הלוך ושוב! כי אין שום להקה באזור שמתשווה לרמה שאני רגילה אלייה לצערי הרב חבל שלא מקימים משהו רציני ממש מזלזלים בנו כאן. בכל אופן ההורים שלי לא יתרמו לדבר והשאלה שלי אליכם אתם חושבים שזה אפשרי גם ללמוד כמו שלמדתי עד עשכיו ( ממוצע 95.5) וגם לנסוע כמעט יומיום לאימונים? כאילו אתם מאמים שזה יכול להצליח ואל תגידו אם רוצים הכל אפשרי, זה לא באמת ככה תמיד יש קריטריונים אחרים, וזה תלוי בנסיבות. אם מישהי עוברת את זה כאן אולי שתספר לי קצת על "אורך חייה" ואיך היא מסתדרת? בהערכה בואהבה כלפי כולכם קאטי.

Only Dance

New member
לא נראה לי שפרסקו יקבלו בנות 16

שעוד לומדות בבי"ס, יומיום, לפחות 17 וחצי - יב' יש בגרויות אחרונות אז כמעט לא באים לבי"ס אפשר ללכת לאימונים אבל י' זאת שגרה יומיומית של לימודים. קאטי.

killerit1

New member
בקשר לפרסקו

התקשרתי היום לברר על האודישן שפורסם פה, וכשאמרתי להם שאני בת 17 וחצי הם אמרו לי שזה בסדר אם אני לא עושה צבא... קיצר, אין לך מה ללכת... אבל אני לא ממש מבינה לאיזה סוג של להקה את מתכוונת ללכת כי כל הלהקות הן ככה.. מה יעזור להן מישהי בת 16 שלומדת עדיין כל יום בבצפר? גם אם את תותחית והכל... אוף, אני לא יודעת אם ללכת לאודישן של פרסקו הם פשוט ברמה ממש גבוהה ואין לי שום סיכוי להתקבל, בעע :/

Only Dance

New member
לפי מה שהבנתי למחולה יש...

שם קבוצות - להקות שמתחלקות לגילאים, יש מכיתה ד' עד ו, מכיתה י' עד יב ומ יב עד גיל 28 שזה די יתאים לי, אני מחכה עד ל15 לחודש פברואר לתאם אודישן, הבנתי שיש אחד בתחילת שנה ואחד בסוף שנה, אז היא בטח תכוון אותי לאודישן של סוף שנה, בינתיים יש לי את הלהקה כאן ליד הבית. אני פשוט צריכה שיסבירו לי איך מתנהל כל הקטע במחולה? כמה שיעורים בשבוע? וכל מני כאלה. אז אני מחכה כבר ל15 בפברואר לברר להתקשר ותסביר לי הכל.

killerit1

New member
הזדהות!

אני איתך באותה סירה פחות או יותר, רק שאני עוד חודשיים בערך מסיימת ללמוד כי אני ב-יב', אז אני רוצה להתחיל ללכת לאודישנים ולנסות לבנות את העתיד שלי לאחרי בצפר... אני לא חושבת שאם את רוצה להתקבל ללהקה רצינית את תצליחי לשלב עם זה בצפר, כל הלהקות עובדות בבוקר כמעט, והן תמיד ידרשו ממך השקעה בלתי פוסקת... אני בנתיים משקיעה בבגרויות שלי, ואיכשהו מסדרת את הזמן ככה שאני רוקדת כל יום, ב3 סטודיואים שונים שכל אחד מהם נמצא בעיר אחרת. אני ממליצה לך בנתיים להשקיע את כל האנרגיה בלהתקדם, להשתפר, לרקוד המון, ולהוציא תעודת בגרות נורמלית. כשתסיימי עם התיכון תפני את כל הזמן שלך לריקוד. זה מה שאני עושה, ומקווה שזה יעבוד איכשהו...

Only Dance

New member
אור עקיבא-שזה15 דק' נסיעה מחדרה...

ומרחק של ריצה (של 11 דקות) מקיסריה חחחח אני יודעת בדקות כי אני רצה לשם לים כדי להתאמן חחח ותודה לאחרות שענו לי, קאטי.

למעלה