שנה

שנה../images/Emo10.gif

להבין מה היא אהבה,דרושה אהבה,ועוד שני אנשים שיחברו בהתחלה היה חיבור,אבל כנראה פינקתי אותה יותר מדי עומק הרדידות שלה מתאפיין בסדרות לילדים בני 16,המחשבות שלה באות מתוך סדרות ספרדיות העצות שלה באות מבר רפאלי[מתוכניות שהיא מתראיינת] כבר היום אני מבין שזה היה ניצול נכון קיבלתי לידיים שלי כוסית פצצה[שכבר לא משדרת פה איזה מזל] אבל התאהבי באישיות הקורנת שלה,במבט והבנה של ילדים קטנים,רגשה של חום ואהבה אבל שבמשפחה שלך מתחילים לצוץ עניינים היא באה אלייך בגישה ש...או שתלווה לאבא שלי כסף או שאנחנו נפרדים ברור שלא לוותי- כי זה היה לתקופה רק של הכסף מה אני מזכיר אהבות לפי זמן? היא המשיכה בשלה[כנראה תיהיה ש****] ואני יחזור להיות רווק
מבוקש בנים היזהרו,הבחורה מחפשת כאן תומך[בלי להעליב כמובן] תידאגו שהיא תיראה באופן קבוע אלמה פירטה,שתאסוף תמונות של דוגמניות ואם יצא ליפ גלוס חדש בצבע אדום- אז תקנו לה היא חשה על איפור שלש***** בסיום נימה זו בחורות רק אחרי גיל 24 יודעות מה היא אהבה\בגיל 19 הן רק מחפושות אותה עדייין שבצ שלום

תותחח27

New member
אני מצאתי גם מכתב. שמישהי שאהבה מישהו ובעט בה

הלב נקרע רק לקרוא את זה....
אתה חלק מגופי..........ו rinat32 / בלוג TV חברתי ו 14:29 | 15/06/04 היי נשמה........ מה שלומך?כניראה שמיותר לשאול אה? אני מתארת לעצמי בדיוק איך אתה מרגיש..מרגיש חרא כמוני.... אני כותבת לך חנוקה מדמעות.דמעות שעוטפות את פניי.שזולגות ממני בכאב ...... בכאב עצום כל כך שקשה להסביר... דע לך דבר אחד..שמאוד הפתעת אותי שכתבת לי... ציפיתי ממך כבר כמה ימים לאיזה טל.. או לאיזו מילה.... אבל לא שמעתי ממך כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק היום היתחברתי לאינטרנט..חיפשתי מסר חיפשתי ממך משהו.ולבסוף מצאתי... מצאתי אותך 'המשוטט ללא הרף'.... מאוד מרגש מאוד יפה.....ומאוד מכאיב האמת נשמה שלי...... שאין לך מושג עד כמה אתה יודע כמה שאני כואבת.. כמה קשה לי..כמה רע לי....כמה אני חושבת עליך ..אין לך שמץ של מושג מה באמת עובר עלי... אני כאן לבד. עם הילד.... חשבתי שבאמת אקבל ממך תמיכה ותחזיק לי אצבעות ותהיה קרוב אליי ברגעים אלה של משבר.. אבל חבלללללללללללללל חבל השארת אותי לבדדד עם הכל עם כל הכאב בלי תמיכה בלי מילה בלי עידוד.. למה?אני שואלת אותך למהה?זה מה שמגיע לי ?חשבת שאני צוחקת עליך?חשבת שאני לא רצינית לגבינו?עד כדי כך? יום לפני אמרת לי שאם לא אלך לתחנה ואגיש נגדו תלונה אז את תבין ... לא? אמרת לי בעצמך שאני צריכה לבחור או אתה או בעלי? ואני בחרתייייייייייייייייייייייי רק שאתה לא היית שם........ הלכתי הגשתי תלונה הוא היה עצור באב כביר.ואחרכך מורחק לשבועיים. ביררתי בתחנה הכל..... ואיפה אתה היית?אני זו שמיתקשרת אליך.. מבקשת לדבר איתך....וצריכה לשמוע באוזניים שלי שאתה לא רוצה איתי קשר? זה מה שאני צריכה לקבל? אז איך יש ל עוד פנים להגיד לי שאני ממהרת להסיק מהר מסקנות וחושבת מהר?אם זה מה שהבנתי... וכששאלתי אותך אמרת לי כן אבל זה לא בדיוק ככה..... מה ככה מה? יש עוד אפשרות להסביר? איך וויתרת עלינו?איך וויתרת על האהבה שלנו?הרסת הכללללללללל נשמה שלי. אני מתארת לעצמי אותך כעת.... דע לך שאתה יקר לי הכי יקר שבעולם לא תוכל לדעת כמה... אני לא משחקת איתך משחקי כבוד. אתה יודע שאתה זה שפישלת ובגדול..לא אני.. אל תנסה אפילו לבוא אלי בהאשמות.... אני לא אמרתי לך שאני לא רוצה אותך..זה קרה בדיוק הפוך..שמעתי את זה בעצמי מהצד שלך. אז איך אתה מסביר שקשה לך לישון בלילות ואתה ניזכר בכל הרגעים היפים..נכון אולי באמת קשה לך...אני לא אומרת שלא אבל יחד עם זאת כניראה שטוב לך אם זה מה שהחלטת שאתה מוכן לוותר על האהבה שלנו.....עד עכשיו אני לא מצליחה לעקל את זה.. היינו מוכנים לעשות הכלללללללללל כדי להיות יחד... לא עשינו חשבון ציפצפנו על כולם... זאת היתה אהבה ....אהבה כל כך אמיתית כל כך חזקה... אהבה מהלב שלא ניתן לתאר ... ניזכרת כל הזמן התמונות רצות לי בראש כמו סרט נע... לפעמים מחייכת לפעמים בוכה.... ניזכרת בכל המיפגשים בכל המצבים שבהם היינו יחד... אבל למהה?למה זה מה שמגיע לנו? למה עשית את מה שעשית? הלוואי והיית יכול לתת לי באמת תשובה הגייונית ולא לתרץ לי שזה לא באשמתי ולא באשמתך אלא רק בגלל המצב.. כי זה לא נכוןןןןןןןןןןןןןןן. וחבל חבללללל כי הלב שלי ניקרעעעעעעעע אני קרועה.... אני בוכה .... כואב לי בלב כואב לי בנשמה..... ודע לך...... בחיים בחיים אני לא יעלה קללה בפי עלייך..... ואל תחשוב על זה אפילו... אני לא שונאת אותך ולעולם לא אשנא אותך... ההפך הוא הנכון גם אם יש לי טעות וגם אם לך יש טעות.. גם אם סתם היתה אי הבנה ולא הצלחנו להבין אחד את השני מחוסר תיקשורת... זו גם אפשרות......אבל לעולםםםםםםםםםםםם לא אקלל אותך ... אתה נצור בליבי..ותמשיך להיות נצור שם לנצחחחחחחחחחחחח כי אני באמת אוהבת אותך.... כל כך כואב לי לדבר על זה אני לא מפדיקה לבכות.... לא קרה לי דבר כזה בחיים... שאני אצטרך לבכות בשביל משהו.... לא היתכוונתי ללכת בל לומר שלום ביחס למה שכתבת לי. אבל אני חושבת שהבנתי אותך היטב.. כי בטל האחרון שהיתקשרתי אליך ביקשתי אותך והיתקשרתי לא פעם אחת.. אלא מספר פעמים..אלא שאתה העדפת להיתחמק ממני משום מה..... ורק אלהים יודע למה..... מאמי.... עצוב לי.... עצוב לי נורא....... כואב לי שככה אנחנו צריכים להיפרד..... הייתי בלי אינטרנט כמה ימים וזה מאוד היקשה עלי.... רק יומיים בקושי או שלוש הייתי אצל אחותי בבית וניכנסתי לבלוג טויו ראיתי אותך משדר... ישבתי היתסכלתי עלייך כמה שעות.... שמעתי אותך....אבל לא כתבתי לך כלום... אני יודעת ששמת לב לזה.... אפילו שידרת עם החולצות שקיבלת ממני מתנה גם הטבעת היתה ראיתי... אמרת למישהו שהחולצה הכתומה שווה המון עבורך ולא תוכל להסביר עד כמה....שמעתי גם חלק מהשירים שהיינו שומעים יחד... כפרה... כואב לי עד עכשיו אני ניחנקת.... הייתי בוכה לאלהים מבקשת ממנו שיעזור לי...מיתחננת אליו..... נשמה שלי לא נורא...... אם זה מה שבחרת אני מבינה אותך.... אני מאחלת לך חיים הכי מאושרים שבעולם הכי טוב ורק טוב... שתמיד תהיה מאושר וחייכן ותמיד תשאר אתה..... כי בעיני היית אדם ניפלא.. אדם שתמיד אפשר לציין אותו בטוב..... מאחלת לך המשך חיים ניפלאים וטובים..... ודע שגם אני לא הייתי מוותרת עליך ..... אבל זה מה שאתה רצית או קי.. אז הבנתי את זה. יאלה נשמה... אם תירצה תיתייחס לזה אני מאוד מקוה שכן... אתה חלק ממני ואני חלק ממך..... כך תמיד ישאררררררררר אהבתי אותך..ואמשיך לאהוב אותך לעד..... לא אשכח אותך לעולםםםםםםםםם שולחת לך נשיקות וחיבוק חזק ....... שלך לעדדדדדדדדד חלק מגופי
העולם גלגל ואלוהים משלם לכולם כך הבנתי.... שהיא כרגע עם מישהו אחר שבכלל לא אוהבת אותו והיא ככה מתנחמת. שמי שאהב אותה הכי הרבה בעולם כבר לא איתה...והצלקות עדין בלב והזכרונות לא ישכחו לעולם...

התרופה הכי טובה היא

ללכת לזיין חצי עיר,לקבל מין אורלי מרשימת בנות ספציפיות שעומדות עד עכשיו בתור[לא הייתי רציני שאמרתי להן לקחת מספר ולעמוד בתור]

מה שבלב

New member
ואני שואלת..

האם כדאי להתאהב אם בסופו של דבר אנחנו יודעים שהאחוזים גבוהיים שזה יגמר מתישהו .. למה לקחת את הריזיקה..

למעלה