שנה שבה יהיה רק..

שנה שבה יהיה רק..

את ההודעה הבאה קיבלתי במייל מחברה מחורבנת, אין אני אחראי על התוכן כלל וכלל. אין אני מכחיש את צדקתה. שנת פוריות, אהבה, סקס, מין, זיונים, אושר, אוננות, חברות, סטלנות, אורגזמטיות, שנה שבה נהרוג את כל מי שלא בסדר איתנו, שנה שבה נזיין את כל מי שבסדר איתנו. שנה שבה הדמוקרטיה תמות מוות סופי שנה שנשכח בה מה זה שמאלני. שנה שיזרח בה הפאשיזם שנה שבה אלוהים יפחד מאיתנו יותר משאנחנו מפחדים ממנו. שנה שבה כהני דת ימותו משעמום שנה שבה האיסלאם יוצא מחוץ לחוק האוניברסלי. שנה שג'ורג' ישלוט גם באירופה. שנה שישראל תראה לערפאת מאיפה שרון משתין. שנה שהישראלים יראו לשרון מאיפה רבין משתין שנה ט ו ב ה.

../images/Emo46.gif

פשיסט גזען ועליו נאמר וכל הרשעה כולה כעשן תכלה על תקרי רשעים אלא רשעה.

אני מתחיל לתהות ממתי יש לך רשות

לתהות מיהו טרול? ובכל מקרה, חברים, תרגעו צוחקים איתכם! לאן נעלם חוש ההומור היהודי שלכם?

בעצם על מי תהית? עליי או עליו?

מהתגובה שלו אני מבין שהוא הבין שתהית עליו, אז יש לך רשות לתהות עליו. חופשי ובכל מקרה, הנה התגובה שלי לשנה החדשה, שנה, חודש, יום, שעה, דקה, שניה, בני האדם המציאו להם אמות זמן לכל חלקיק בחיים. אם לא הייתה דקה לא היית יודעת שהוא מאחר כבר עשר דקות. אם לא הייתה הדגש| שעה לא היית יודע שהיא תגיע רק עוד שעתיים. אם לא היה יום לא היינו יודעים שרק מחר יהיה טוב אם לא היה חודש לא הייתם אומרים שהפעם האחרונה שהיה כאן טוב זה לפני חודש אם לא היה שנה לא הייתם בני שמונים לעולם. אז בעצם למה המציאו את המושג זמן? למה לפרק את החיים לגורמים? למה שהחיים לא יהיו אירוע אחד גדול ולא נגמר, הפעם הראשונה שעשיתם את זה, לא הייתה לפני ... הפעם האחרונה שתעשו את זה לא תהיה עוד... אז מהיום, קרעו את הלוח שנה זרקו את השעון ובמקום שניה, דקה, יממה, חודש, שנה, יהיה לכם רק חיים וזהו. חיים שבהם יש את הכל הכל הכל. חיים שעשיתם בהם את הדברים הכי טובים שקרו לכם.

למעלה