שנה ראשונה בגן

שנה ראשונה בגן

1.בספטמבר בע"ה בר ילך לגן ויהיה שם כנראה הכי גדול (11 חדשים). זה טוב או לא???הגן הוא מ 3 חדשים עד שנה וחצי בערך 2.שאלה נוספת. כמה ימים נשארים עם הילד עד שהוא מתרגל לגן? כמה שאני רוצה או שאפשר רק יומיים-שלושה? איך זה הולך?

ניקי ב

New member
זה בעיקר תלוי בילד, אצלנו זה לקח 3

ימים. היא התרגלה מהר מאוד. .

sipor

New member
למה להכניס ילד בן 11 חודש לגן שיהיה

שמיש רק עד גיל 1.5 ? לדעתי להוציא ילד באמצע שנה ולעבירו לגן זה לא טוב. כמו כן, בעיני תמיד עדיפות לילדים קצת יותר גדולים, חלק מהלימוד של ילדים זה חיקוי.. ואם הוא לא יראה ילדים יותר גדולים הוא פחות ילמד לדעתי. אני הייתי מחפשת עוד גן כזה שטוב מגיל שנה עד שלוש עם או בלי קבוצות גיל.

למה להוציא אותו?

מקבלים ילדים עד גיל שנה וחצי אבל מסיימים שם את השנה. לא אצטרך להוציא אותו. זה לא שיש לי הרבה ברירות כי איפה שאני גרה אין כל כך הרבה גנים. וחוץ מעניין הגיל הגן נראה לי אחלה

sipor

New member
אהה...

זה בסדר ... בני כמה הילדים האחרים .? עד כמה הם יותר קטנים ממנו?

סאני22

New member
לי דווקא אמרו ההפך.

בכיתה הזאת יש יותר מטפלות עם יותר תשומת לב! בהתחלה גם אני חששתי.אבל במחשבה שניה יש בזה צדק! הוא קטן וצריך פינוק... (הילד שלי גם יהיה בספטמבר בן 11 חודש ויכנס לגן שיש בו קבוצות גיל של 6 חודשים עד 15 חודש)

ag 26

New member
../images/Emo49.gifשהולך לגן.גם לי היה קשה

לשלוח אותו לגן אבל....אני ממש שמחה שהכנסתי אותו. הפשוש שלי היה הכי קטן(ממש קטן הכנסתי אותו שהיה שנה ושלושה וכולם היו יותר משנה וחצי,והוא רק למד מהם דברים והתפתח מהם.) נכון שזה מפחיד אבל הגננת ממש שמרה אליו והגנה אליו. כל ילד מסתגל אחרת אי אפשר להשוות בין הילדים.

galizoe

New member
אני בעד שיהיו ילדים יותר גדולים...

אם הוא הכי גדול, לא משנה כמה שהוא בעצם קטן, תמיד צרכח האחרים יואו לפניו... וחבל. מה היחס המספרי בין מטפלות לילדים? האם הם ערוכים למזונות מוצקים או רק לבקבוקים? האם יש שם משחקים התפתחותיים המתאימים לגילו?

למעלה