שנה עברה.... {פרק ב`}

שנה עברה.... {פרק ב`}

שנה עברה מאז שראיתי אותך לאחרונה , בפגישה הרביעית , זה היה בתחנת אוטובוס החלפנו מס` טלפון לתאם תפגישה הבאה , זה היה אחרי פגישה של יותר מארבע שעות , ארבע שעות שלא נגמרו.. , ליוותי אותך לתחנת אוטובוס ונפרדנו , להתראות אמרת לי.. , וכשחזרתי לישיבה הבנתי שנהנית , שנדלקת עליי , שרצית אותי , בדיוק כמו שאני הרגשתי , כמים הפנים לפנים כן לב האדם. הרגשתי וידעתי שמצאתי את שאהבה נפשי , את שליבי חיפש , הלב שכ``כ רצה לתת , להעניק את מה שיש לו לתת.. כבר דמיינתי את שנינו מתארסים ודמיינתי ודמיינתי.. ואז. . . . . . ההורים נפגשו , ונפלה הפצצה יש בעיות עם הכסף , אבאשלך שהוא עשיר מאוד לא רצה לתת את מה שנורמלי לתת.. הועלו פשרות למיניהם , התערבו רבנים.. כך במשך שבועיים היתי תלוי בין תקווה ליאוש , בין שמיים לארץ , בין שמחה ואושר לדכאון. ידעתי שגם את כך כמו שהשדכנית סיפרה... עד. . . . . שהתמוטטתי ונסעתי בפעם הראשונה באמבולנס בחיי , לבית החולים ,אמרו מה שאמרו שם... ועדיין חיכיתי לך . . לטלפון שמבשר על .. המשך השידוך.. וכעבור חודשיים הבנתי שנגזרה הגזרה ואנחנו לא נהיה ביחד , את לא תהיי אשתי , את שייכת למישהו אחר.. פתחתי תעיתון בוקר אחד וכך הבנתי , ראיתי אותך רשומה בצד הימני של יתד.. הייתי בהלם , לא עיכלתי , אבל ברוך ה` המילים הראשונות שהוצאתי מהפה היו.. ``הכל לטובה``. אח``כ כבר הגיעו הסיפורים על אבאשלך שהוא קפדן כמו שאת סיפרת לי בפגישות בין המילים , ולצערנו הוא גם לקח כסף אשר לא שייך לו [בדוק ע``י ב` עדים] התחלתי להבין את אשר עשה ה` שמסובב כל הסיבות בעולמנו ובעלומות אחרים , השתדלתי להתחזק במילים ``כל מה דעביד רחמנא לטב עביד``. תודה רבה לך אלוקים על הניסיון מקווה שעמדתי בו. עד כאן פרק ב` מיומנו של ישיבע בוחר בשידוכים. נ.ב. סיפור אמיתי שקרה לחבר שליוותי אותו צעד צעד בכל השידוך. תודה לכם על העידוד ותודה לקליט על הרעיון לכתוב על הרפתקאות השידוכים, ותודה להוריי היקרים שהביאוני עד הלום. מחכה לתגובתיכם. .

מישהי68

New member
התוכן מעניין..

היה מרתק לקרוא..אהבתי את המסר והמסקנה ש'הכל לטובה'(כמו כל מה שקורה לנו בחיים..) הכתיבה יפה,ממליצה ללמוד לשפר אותה. בהצלחה!!!

מישהי..

את צכה להבין שהדבר היחיד שכתבתי עד היום זה תשיעורים בישיבה והרוב זה בארמית , בנת?

מישהי68

New member
אני מבינה.

בהחלט מגיע לך יישר כח גדול! כתבתי שהכתיבה יפה והיה מרתק,לא?!

kiss 18

New member
פששש..., אהבתי!

ואת המסקנה יותר אהבתי...חחח, הכתיבה יפה, לא מדברת גבוהה גבוהה אלא בשפה שכולם מבינים. יש יד שמכוונת מלמעלה את הכל! גם אם זה ניראה לנו בהתחלה כמה שזה קשה, ולמה זה קורה?! וכו'... בסוף מבינים ומגלים (לא תמיד האמת) את הצד הטוב שבדבר ולמה זה קרה...
מה אתה אומר על פרק ג' (שהלוואי יהיה שידוך רציני בעז"ה) לכתוב על דברים טובים שהתרחשו לך בשידוכים, אה?! לא רק אכזבות... את הצד הטוב שבדבר, כמובן שהבחירה בידינו איך לראות את המצב... רק טוב! אמן. בהצלחה!

קליט

New member
אתה רשאי לספר איך שחבר שלך התארס

תפעיל את כח החידוש/הדמיון שלך !

אבל

הוא לא היתארס עדיין , אני לא ממציא סיפורים , כל מה שכתבתי אמת לאמיתה! תן רעיון אחר

קליט

New member
לא חסרים הרפתקאות בחיים

אתה יכול בסיפור להתארס ולעזוב שידוך . . . לתאר הרפתקאות התמודדיות מצבים חויות והארות שעברת בחיים -בינך לבין עצמך/משפחתך/חברך/הקב``ה ותורתו וכו` וכו`. אכן - כדאי וחזק לתאר דברים שקרו. בהצלחה !

esty2009

New member
שוב...

הסיפור הזה כ"כ שכיח בסגנונו אצל רוב גדול מאיתנו......... כך שכל מילה פנינה..... כל הכבוד ישיבע'לה.......
המשך כך ואת ספריך נראה בקרוב על המדפים.........

למעלה