שנה נוספת במעון

שיק1512

New member
שנה נוספת במעון

הבן שלי נולד בשבוע 34 כיום הוא בן שנה ושלוש חודשים כרונולוגי עדיין לא עומד לבד אני מעוניינת להשאיר אותו שנה נוספת במעון כרגע הוא בתינוקות ולפי תאריך הלידה שלו הוא מדלג כיתה ועובר לכיתת טרום גן. מה ניתן לעשות במקרה כזה? נראה לי קצת אכזרי להעביר אותו מכיתת תינוקות לכיתה שבה הוא צריך לשבת בריכוז 15 דקות וכו' הלב שלי לא נותן לי להקפיץ אותו כיתה ואני גם מעוניינת שהוא יהיה הגדול בכיתה ולא הקטן.

פשוט תשאירי אותו

אני גם כמוך חושבת שבגיל הגן עדיף שהם יהיו הכי גדולים ולא הכי קטנים, בכל מקרה אני לא מבינה את הבעיה, פשוט דברי עם הנהלת הגן.

שיק1512

New member
זה לפי השנתון

מבחינתם זה הולך לפי התאריך לידה, הבנתי שאני צריכה אישור מפיזותרפיה

שיק1512

New member
פיזוטרפיסיטית

היא אומרת שמבחינתה הוא מתפתח בהתאם לגילו המתוקן וזה מצוין. היא יכולה לתת אישור שהוא נולד פג ומתפתח לפי הגיל המתוקן, אני מקווה שזה יעזור.

מזכיר את הסיפור שלי

גם אצלי הגדול היה בתינוקיה ולא עמד בגיל הזה בשלב מסויים כל הקבוצה שלו עברה כיתה והשארנו אותו בכיתת התינוקות בגלל הפער המוטורי בגיל שנה וחצי הוא התחיל ללכת ואז קיבלתי החלטה עם מנהלת המעון שבשנה לאחר מכן אני מעבירה אותו לפעוטות ואם נראה שהם"קטנים עליו" אני יעבר לגנון. נכון להיום- הוא הגדול בקבוצה, שולט בבנות יפה מאוד (לא שובניסט, שאחר הבנים קטנים ממנו מאוד) ונהנה מכל שניה שהוא הגדול. (עכשיו אנחנו בלחץ לרישום של שנה הבאה...) בהצלחה:)

למעלה