שנה מאושרת!

liraz kojo

New member
שנה מאושרת!

מקסימים, שתהיה לכולנו שנה טובה ,מלאה באושר בריאות ואהבה. אני מאחלת לכם שהשנה נהנה מהדברים הפשוטים של החיים ונבחר בטוב שלנו ככל שניתן. שנבין להעריך שבכל רגע נתון משהו טוב שמוביל אותנו אל מי שאנחנו בוחרים להיות. שנה של סבלנות,אפילו אם לא קל שנה של הרבה צחוק מתגלגל... אוהבת אתכם ו....אתי מתוקה -מזל טוב! שלכם,לירז.

זו הברכה הכי מדהימה שאחלו לי.. :)

אי פעם... D: לירזי את מודעת לכך שאין כמוך? אני מגיבה בדיוק 10 דקות אחרייך!! איזה כיף לי :) שתהיה לך שנה מדהימה כזאת, ואף יותר, מקווה שנראה אותך שוב, נשמע ממך יותר ותישארי מהממת כמו שאת. את זוכרת אותי בכלל? :) אני מאוד מקווה שכן D: שתהיה שנה מדהימממממה, ואני בטוחה שעשית לאתי את היומולדת! מלכה שכמותך :)

ליירזווווש : ]

שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת : ] שנה של אור ושמחה שנה של אהבה בריאות והצלחה שיהיה לך שהצלחה בכל מה שתעשי אווהבת אותך !!!

ליייררז ../images/Emo47.gif

שנה טובה גמלך ! וואי לא האמנתי שתגידי לי מזל טוב
חחחח שראיתי שכתוב "אתי מתוקה -מזל טוב!" וואי זה הפרצוף שהיה לי
עם הידיים על הפה
חחחח תוווווודה לירז

עדנוש31

New member
לירזוש יפה שלי?!../images/Emo24.gif

כמה יתגעגעתי אליך את לא מבינה
מתה עליך ותודה על הברכה
אני מתה ליראות אותך חח :D אני באה ב-31.10 להצגה בראבו
מקווה שתיהיה שמה
אוהבת אותך

המהממת6

New member
לירזוש

שתהיה לך שנה טובה מלאה בשמחה אושר בריאות שנה מתוקה כמוך חה חה אוהבת אותך

RTur

New member
../images/Emo24.gif מת עלייך!

תודה שנכנסת! שנה טובה גם לך!

רותם654

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gifשנה טובה גם לירזייי../images/Emo13.gif

מתגעגעים אליייךךך המווןןן
שנה טובה ומתוקה ותצליחי בכללל מה שאת עושה

תודה ענקיתתתת לירזי :)

זו הברכה הכי יפה שאיחלו לי :) הייתי מחוברת אתמול 10 דקות אחרייך, אבל לא נשלחה התגובה :/ אני מאחלת לך שתהיה לך השנה הכי מדהימה בעולם, כמו זו שאת תיארת- ואף יותר :) המון הצלחה עם הפרסום, הדיסק, שירים והעבודה הקשה- שמשתלמת :) אנחנו מתים עלייך, ומחכים לשמוע ממך כל הזמן... מקווה שנראה אותך שוב השנה ושאת זוכרת אותי :] אני בטוחה שעשית לאתי את היומולדת להרבה הרבה יותר מושלם :) תודה ענקית לך שנכנסת, נשיקות נשיקות.

../images/Emo41.gifאני מתגעגעת!../images/Emo23.gif

איזה כיף שכתבת.. שתהיה גם לך שנה מדהימה! ובהצלחה בכל מה שתעשי, בסרט וזה.. "שנה של סבלנות" - כבר אין סבלנות, מחכים לדיסקקקקקקקק

אליסה13

New member
לירזושששששששששששששש שליייי מלאכית מושלמת שליי

יוו אין לך מושג כמה אני מתגעגעת אליייךךךךךךךך את הכל בשבליייייייייי המלכהההההההה שתהיה לכולנו שנה טובה שנת שלום וברכה שנת שגשוג ופריחה שנה פסטוראלית שנת הגשמות של כל המשאלות של כל החלומות שנה של בריאות שנה של שלווה שנת שפע של אור שנה מלאת אהבה שנה אידיאלית שנה לנשמה בקיצור... שתהיה לנו שנה מדהימה אוהבת אותךךךךךךךךךךך הכיייייייייייייייייייייייייייייייייי בכל הגלקסיה כולההההההההההההה מעריצתייך האוהבת אליסה.

sivan1996

New member
לירז!!!

שנה טובה ומתוקה!! תמשיכי להיות מושלמת כמו שרק את יודעת!! שנהיה לראש ולא לזנב! 3>

למעלה