שנה ללא יעקובי

דן צ

New member
שנה ללא יעקובי

אני יודע שזה בכלל לא קשור אבל תרשו לי בבקשה לגזול מזמנכם. היום הוא יום הזכרון לחברי יעקב חצב שנהרג בפיגוע ירי בבקעת הירדן לזכר המאורע כתבתי משהו קטנטן בפורום נפגעי פעולות האיבה. אתם מוזמנים לקרוא ולהביע את הרגשתכם, תודה.

שרוניק

New member
../images/Emo16.gif דן, זה נורא יפה

אתה יכול לספר קצת איך זה קרה? אני לא זוכרת את השם שלו (איך אפשר לזכור, כל יום נהרגים אנשים פה...).

באמת מה קרה שם?

ואתה, מן הסתם, אחד הגברים היותר רגישים שיצא לי לקרוא (ואכן תכונה נדירה אצל גברים..). אני בטוחה שכל אחד מאיתנו מכיר אישית לפחות איש אחד שנפגע/נהרג בפיגוע. בקצב הזה לא ירחק היום וכולנו נהיה חברים קבועים בפורום שלך... (וסלחו לי על ההומור השחור, זו דרכי האישית להתמודדות עם המצב).

דן צ

New member
הסיפור שהיה

זה קרה ב- 9-9-2001 יומיים לפני קריסת התאומים יעקובי היה מדריך טיולים , אולם בגלל כל המצב התיירות קרסה והוא נותר ללא עבודה , מחוסר ברירה הוא פנה לעסוק בהסעות , ואכן באותו היום הוא הסיע מורות וגננות מבית שאן לבקעת הירדן , סמוך למושב ארגמן אשר בבקעת הירדן עקף את ריכבו רכב ומתוך הרכב העוקף נורו מספר רב של קליעים לעבר ריכבו של יעקובי , יעקובי נהרג כמו גם גננת בשם סימה פרנקו. ביום למחרת כתבתי דברים לזכרו של יעקובו ששודו גם בגלי צה"ל על חבר שנהרג !!! קוראים לו יעקב חצב אך כולנו קראנו לו "יעקבי" בחור שקט עם חיוך על הפנים שאהב הוא לחיות את החיים היה במקצועו מדריך תיירים כל כך אהב את הארץ מבפנים בגלל המצב הוא נשאר מובטל התחיל לעבוד ותפס אותו הגורל השאיר אחריו אישה חזקה-איה ושני ילדים רכים שחר בן ה-3 וחצי אלעד בן העשרה חודשים יהי זכרו ברוך דן הוקרה בגליי צהל על ידיי אברי גלעד בתאריך 10-09-2001 בשעה 11:35 בתוכנית "המילה האחרונה"

ברק א.

New member
דן .

אין הרבה אנשים שיכולים לאהוב ולכאוב בעת ובעונה אחת בצורה כ"כ אמיתית . הרבה מה לכתוב אין לי , כי לפעמים כל מילה שתיכתב לא תביע את העוצמה שהיא אמורה להביע , אז אני פשוט אסתפק בלבקש מההוא שיושב שם למעלה שלא נדע עוד צער , אנחנו כעם , ואתם כמשפחה ( משפחה , חברים טובים , זה אותו הדבר , לא ? ) . ברק .

המממ... סתם משהו שקשור... נכתב

אחריי אחד מהפיגועים בראשון על ידיי... לא אחד הטובים שלי, אך בכל זאת...

דן צ

New member
לא הצלחתי לפתוח את הקובץ

ייתכן וישנה בעיה אצלך??

דן צ

New member
הקישור עובד

אבל איפה הדף שלך במקום??? מהו האתר הזה?

למעלה