שנה טוב, ו..שאלה.

טלי אבג

New member
שנה טוב, ו..שאלה.

הי לכולם, היום אני אמורה לקחת כוריגון בערב. לא הזרעה- אלא קיום יחסים רגיל. שאלה קטנה- מאחר ובעלי צם היום. איזה אוכל מומלץ לאכול בערב. על מנת שהזרע יתחזק? ואיזה אוכל מומלץ לא לאכול. ובכלל האם הזרע נחלש בצום? לא בא לי לפספס את החודש....

הוג

New member
../images/Emo8.gifבהצלחה!

מכיוון שהזרע מתחדש כל 72 יום (משהו כזה אל תתפסי אותי במספר המדוייק) הרי שהיום אם הוא יצום - לא אמור לשנות. יש הרבה פרמטרים שמשפיעים על איכות הזרע: מתח נפשי, עייפות, הרגשה לא טובה, וכו'. אצלי הוא טרף סטייקים וטען שזה עזר לו (למשקל כן... לזרע פחות). רצוי אחרי הצום לאכול ארוחה קלה ומזונות עשירים בברזל: אגוזי מלך,שקדים מושרים טובים מאוד שמעתי, גם משמש ושקדים ביחד מהווים הרכב מנצח. וחוץ מזה אהבה, אהבה, אהבה זה עושה טוב לקטנים הללו... ושיהיה בהצלחה.

לא שהוא נחלש , אבל כדאי להתייעץ

עם רב. כדאי בכלל לחזק אותו עם אכילת שקדים ומקדמניה. ולך יש לי משהו. בתקווה שתצליחי החודש ב"ה אבל אם לא אז אוטוטו סוכות ויש אתרוגים. אז אחרי הברכה קחי אתרוג וודאי שהפיטמה כשרה הרתיחי אותו במים ובכל ערב במשך 40 יום שתי מהמים שלו (כמו תה, יכולה להוסיף מעט סוכר בשביל להמתיק את המרירות שלו) סגולה לפוריות. (אחותי הביאה כך שתי בנות, לי זה לא עזר כי אצלי הבעל היה צריך אולי לשתות) בהצלחה

annabel1

New member
איזו ברכה...

ואיך אפשר לדעת שהפטמה של האתרוג כשרה?? ואפשר רק לברך על אתרוג או לקחת ממישהו שבירך בלי לעשות את כל זה?? (מחילונית שאין לה מושג בעניין)

אין לי מושג איך בודקים אבל יודעת

שישנה שיטה ואת קונה אתרוג כשר למהדרין דהיינו לא פצוע וכאלה. אפשר לקחת אחרי החג ממישהו שכבר ברך עליו ולא מחייב לקנות אבל בתמורה לשים תרומה באיזו קופת צדקה. (זה מה שאני עשיתי, לקחתי משכן דתי ובתמורה שמתי כמה שקלים בקופת צדקה אצלו בחנות) בהצלחה

נועם@בת

New member
הזרע לא נחלש בצום

אבל הבעל מן הסתם נחלש. תני לו לאכול אוכל קל ומשביע, ולשתות כדי שלא יחטוף כאב ראש ברגע הקריטי. אפשר גם להכין ארוחת דגים, שהרי דגים ידועים כסמל הפריון, אבל גם כמעוררי חשק. לא הצום הוא שיגרום לנזק, כי שליחי מצווה אינן נזוקים. גמר חתימה טובה נועם

טלי אבג

New member
תודה לכל המשיבות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה, קיבלתי את עצתכם. ומקווה שהבאנג באנג יביא לנו תוצאות חיוביות.

נועם@בת

New member
אני לא יודעת איך זה אצל אחרות

אבל שתי אחיות שלי גילו לי בסוד שאת הילדים שלהן הן לא עשו במעבדה אלא במיטה
, אז כנראה האגדה הזאת נכונה ובאנג באנג עושה ילדים. גמר חתימה טובה נועם

למעלה