שנה טובה

Abbe Faria

New member
This may sound like a joke..

But really, it was snowin only once this winter, and it happened exactly in those 3 hours in which I was on a train between Prague & Berlin... Israel IS in fact more snowy than central-eastern Europe this winter! Ah well, just go back from a really cool live Jazz club, better than snow I guess...

Mr Mustard

New member
לא יודע אם זה עדיין קופץ, אבל ננסה

מה היתה התגלית המוסיקלית שלכם השנה? כל כך כל כך הרבה... קשה לי לחשוב על משהו מסויים, אבל אני יכול להגיד שהשנה, בפעם הראשונה באמת התחלתי לשמוע מוזיקה עכשווית. נכון, בעיקרון זה לא ממש קשור לפורום, אבל יש שם בחוץ כל כך הרבה מוזיקה מעולה, גם כזו שיצאה אחרי 1980, שאני משונע שגם העקשנים ביותר כאן יוכלו להנות ממנה. מה הייתה הופעת השנה שלכם? לצערי, מכיוון שאני גר בחתיכת חור שזה לא יאמן, להרבה הופעות לא יצא לי ללכת. אבל בכל זאת, הופעת השנה שלי בלי ספק הייתה של Brainville בזאפה. ענקיי סצנת הקאנטרברי, כל אחד מהם מהפכן אדיר בתחומו, דיוויד אלן מגונג, היו הופר מסופט מאשין וכריס קאטלר מהפרה הנרי- כולם על במה אחד עושים את מה שהם עושים הכי טוב! הייתה הופעה מפוצצת לחלוטין עם המון רעש ואווירה חללית במיוחד. מי היה אלבום השנה שלכם (אלבום שיצא השנה זאת אומרת)? היו כמה השנה שמאוד הלהיבו אותי, ביניהם גם האלבום של הגולדולינס (שיצא ממש לפני חודש...). אבל אלבום השנה מבחינתי הוא כנראה הEP של עמית ארז. אלבום פולק פסיכדלי מעולה של חמישה שירים ו20 דקות. רק לאחרונה באמת התחברתי אליו ולדעתי הוא מעולה- חובה לחובבי הז'אנר. מה הייתה ההוצאה המחודשת/ set box שלכם השנה? בלי ספק מלכת האמבטיה. חידוש שכבר הרבה זמן היינו צריכים- טקסטים חזקים ומהפכניים של חנוך לוין שעדיין מתאימים לנו היום. מה היה הארוע המוסיקלי העצוב של השנה (והיו כמה)? לא יודע... זה באמת נראה שהיו הרבה... השניים שהכי כאבו לי היו ארתור לי וסיד בארט... כל כך עצוב... מה עשה לכם את השנה במוסיקה? כמו שהגמד מעליי אמר- מוזיקה! שמעתי כל כך הרב מוזיקה שזה אפילו לא יאמן... מה היה אלבום הקאמבק שלכם השנה (אלבום חדש של אומן ותיק)? היחידי ששמעתי היה של בוב דילן. אלבום חביב למדיי שהרבה מעבר לשירים עצמם נותן מין אווירה רגועה כזאת של העבר שנעלם.

למעלה