שנה טובה

שנה טובה

שלום לכולכם מה נשמע?? אני מאוד התגעגעתי אליכם ואני כותב הודעה זו כדי לאחל לכם שנה מדהימה שנה של שגשוג והצלחה בלימודים שנה של שגשוג והגשמה עצמית שנה של אהבה טובה ואמיתית והכי חשוב שנה של בריאות ואושר בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה לכל הבנות המדהימות שהשקיעו וקנו לי מתנות ליום הולדת כל מתנות אלא בעצם מזכרות יפיפיות שישארו אצלי בארון עוד הרבה שנים תודה רבה על הברכות על האיחולים על ההשקעה אני מאוד מאוד מעריך את זה עד אז שיהיה לנו כל טוב שלכם באהבה עד אין קץ = אדם יוסף להקת גיים בויז

אדםםם ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני שמחה שכתבת :] שתהיה ללך תשנה ה כ י שיש ! לך ולכלל הבויז .. אוהבת מלאלאללאלא קורלי :]

חחחחחח תו'ש י'קרועעה אחת :]]]

חולללה עלליך ! דברי איתי דחחחוך באיסי !#@

S T A V 1 5

New member
דמוושלה

אני אוהבת אותך תמידדדדדדדדדדדדדדד כבר כתבתי לך כבר כמעט בכול הפאמים אז אין יותר מה לכתובב אוהבת אותך סתיו יוסף שלך

עאעאאע דמוששששששששש

תודה שנכנסתת שתהיה לך ש נה טובה...מתוקה (כמוך) ומוצלחת ומוצלחת...שתמשיכו להצליח בכל מה שתריצו... אוהבתת אותך הכיי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם ירדן לוגסי:)

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifדמוששש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שנה מושלמת שתיהיה לך ולבויז תימסור לביחוש אני אוהבת אותו המון המון המון המון המון חחח ווגם אותך!!!
לאבבבבב יוווו מיי בויזזזזז
ביחושית לוי

anais12

New member
לא נכון אדםם!!?? עאעאעאעאעאעאעא../images/Emo2.gif

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע יו אני לא מאמינה זה באמת אתה!!! אהההההההה כמה שהתגעגעתי אלייךף אתה לא מאמין כמה שמחה אני עכשיו איזה כיף שסוף סוף נכנסת.. הרבה בעצם מלאן זמן לא נכנסת אבל בקטנה לפחות עכשיו כן. ותודה רבה על מה שאיחלת יו אני מתה עלייך אני אוהבת אותך מאוד מאוד דמוש ומזל טוב הרבה למרות שזה עבר ואני כתבתי לך גם ברכה{והמתנה הילדה בסוף לא שלחה אז לא היה לי איף:(} ישששששששששששששששששש נכנסת נכנסת וואו אני אוהבת אותך מאוד אדם!!!! שתיהיה לך השנה הכי טובה שבעולם!!!!!

אדםםם איזה כיף שכתבתת

שנה טובהההה גםם לךךך !! תכתובב כאן כמה שיותרר !!! אוהבתותךךךךךךךך

דמושילי יפ]ה שילי כנס !!

חיימשילי סוף סוף כתבת למה אטתה לא כותב בפורום האשישי שלך ?! אני מתגעגעת המוןן לא ראיתי אותך כבר שבוע חחח אני נחכה לעוד הופעות ! איזה חתיך היית באקזיט אמאאאא כפרלעייך !! אוהבת אותך המון ימושלם שלי !! דניאל הרוש יוסף ;]] האחת והיחידה !!

אדדם?!?!../images/Emo20.gif

מממה?! אניי לא מאממיננה אדדםםם.. אייזה כיף שנכננסססתתתתתתתתתתת יו.. איזה מושלםם אתתה אני כ"כ אווהבת אותך מוששלםם שלליי. שמחה שנכנסת אהווב ליביי.. אח אחח אני רוצה כבר שיהיה הופעעות שלככם.. תעשו בת"א.. אדם אני אווהבת אותך חוללה עליך יפהה. שמחה שנכננססת אההווב ליביי תודההההההההההההההההה

אה אההה..!!אני אווהבת אותך../images/Emo20.gif

יואו זה כ"כ כיף שנכנססתת..! אווהבת אותך יפה ששללי. אחח שלמות!

שרון מתוק שלי!!!!!../images/Emo24.gif

שרון חמוד: אתה שר יפה כמו סיפור ללא סוף אני מתקדם וחוזר למבט של החמוד ש-ר-ו-ן. לא להעלב כי זה לא אומר אני חולה על כולם ואפילו יש לי את דיסק הבכורה!!!!! ה' ה' תודה תודה שיצרת את ה-GAME BOYSI זאת אומרת את: א-ב-י-ח-י,ש-ר-ו-ן,א-ד-ם,א-ו-ש-ר-י וע-ר-ן!!!!! ה ח מ ו ד י ם ! ! ! ! !

דושי שלי.... =]]

יפה שלי... איזה כיף שניכנסת לפורום ורשמת לנו חחח אני חולה עליך מעריצה שרופה שלךך הייתי בהופעה בנתניה לא היתסכלת אבל לא משנה העיקר ראיתי אותך וגמאני קניתי לך מתנה להיומולדת אבל היא עדין אצלי בחדר כי אני אמורה להיפגש אם שרון וגם הייתי אמרוה יותר מוקדם ואז להביא לך תמתנה ובסוף לא. אתה הכי יפה בעולם הקול שלך מהמםםםם אני לא מפספסת כלום שלכם אני חולה עליך קול מושלם!! אתה כזה חמודיי שנה טובה גם לך רשמתי על החולצה אדם+שחף לנצחחחחחחחחחחחחח חח אני מזה אוהבת אותך יש לי תדיסק שלכם ובאמת הוא פצצה ומליין פוסטרים ואני מאוהבת בך קשות!! אוהבת אותך נסיך שללי כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת כמה אתה יפה כמה אתה טוב כמה אהבה מואה שרופה עליך נראה יל שניסחפתי וחפרתי אבל מאוד מאוד אוהבת אותך הלוואי ויקרה במתישהו נס ואני ידבר איתך או יראה אותך אמן אמן אמןן =]] ואני ישתדל לבוא ליותר הופעות אם שלטים שלך (חח דילב תודה על הרעיון) מואה מואה ואם אתה זוכר שרשמתי לך מסר פעם פעם שנאי אוהבת אותך ואת ערנוש ואז רשמת תודה מתוקה שלי אוהבים אותך מקווה שאתה זוכר לא נראה לי קיצר אוהבת אותך מאוד מאוד דושה (שחף) יוסף!!!!!!!!!

MaStuLa76

New member
מההההההההההה?!../images/Emo141.gif

אין מצב שזה אדם!!! לאדם יש כבר משתמש פה! הוא פתח חדש??=\

זה הווואא!!../images/Emo20.gif

תמיד הווא עושהה.. אדם יוסף גיים בויז בחתימות וכאללהה. אחח אדם כ"כ מוששלם אווהבת אותך מושלמיקקו............!

למעלה