שלום לחברות וחברי החדר.. עד היום צפיתי מדי פעם, אך לא כתבתי...ולכבוד השנה החדשה הגיע הזמן לכתוב.. אשמח לשמוע ממכם וממכן..ולסקרנים או סקרניות..אני בן 24, חוזר בשאלה כמובן..ומתל אביב.. אז שתהיה שנה טובה..
בין מתנדבי הלל יש עובדי מדינה (כמוני) ואין להם שום בעיה. גם ליוצאים אין בעיה ויש ביניהם קצינים בקבע וגם שוטר. אגב, לא סיפרת כמעט כלום על עצמך: מאיזה רקע דתי אתה מגיע? איך היה התהליך? איך הקשר עם המשפחה?
היי בני, לא יודע באיזה תחום אתה עובד מדינה..אבל עם הרקע שלי והתפקיד שאני עושה כרגע זה עלול לגרום ליותר נזק מתועלת. לשאלתך, אני בא מרקע דתי, התהליך היה קל יחסית..מכיוון שזה דבר שהבשיל אצלי באיטיות מגיל צעיר מאוד...ואין קשר עם המשפחה..
תפקיד ציבורי... מי שישמע... אתה בוודאי שופט בעליון... (מקווה שלפחות לובש תחתון). אגב, בהלל לא מצמחים קרניים, כך שתוכל להישאר בתפקידך כראש המוסד. שנה טובה
תן לבחור להחליט מה טוב בשבילו ומה לא, אפשר לחשוב שאם מישהו יוצא בשאלה הוא חייב לעבור דרך מסויימת, יציאה בשאלה זה לא פס ייצור שכולם חייבים לעבור דרך מכונה מסויימת בשביל לקבל פלומבה. גמני לא עברתי דרך הלל, אז מה.
מישהו ביקש ממנו ללכת להלל? התייחסתי לטיעון המוזר שלו - "עובד מדינה" (בטח מאבטח בכלא שש... או משהו בסגנון). פשוט שונא פלצניים שמלאים מעצמם, ובעיקר כאלה שבונים עצמם ע"י שלילת האחר (כאילו שהלל הזיק למישהו). הבחור שכח שזה לא פורום סקס או פורם "רוולי" ומנסה לשווק עצמו ע"י הפרחת טיעון מגוחח.. שאולי יעבוד בפורום נערות מיוחמות בנות שש עשרה, אך לא בבית ספרינו... שנה טובה
אינני בא לייעץ לך "יועץ" יקר.אבל גם אם נניח התפקיד שלך הוא ראש המוסד או יועץ לבטחון לאומי, הארץ לא תרעד ורעמים לא יירעמו אם תסייע באנונימיות לעמותת הלל.