שנה טובה...

יועץ2006

New member
שנה טובה...

שלום לחברות וחברי החדר.. עד היום צפיתי מדי פעם, אך לא כתבתי...ולכבוד השנה החדשה הגיע הזמן לכתוב.. אשמח לשמוע ממכם וממכן..ולסקרנים או סקרניות..אני בן 24, חוזר בשאלה כמובן..ומתל אביב.. אז שתהיה שנה טובה..

יועץ2006

New member
לא עברתי דרך הלל

אני טיפוס עצמאי, אני יוצא כבר כמה שנים ועצמאי..וזה תהליך שהשביל אצלי במשך תקופה ארוכה, כך שלא נזקקתי לעזרה..

admor

New member
שנה טובה

וברוך הבא מצטער אין קפה ועוגה אבל אתה יכול להביא לנו (או לפחות למנהלים)

idonknow

New member
כל הקטע עם הקפה והעוגה

כבר די נמאס,לא? למה אף אחד לא מציע איזו גלידת שוקולד?

admor

New member
תציעי ואולי הוא מעדיף גלידת תות?

אם את מציעה גלידה, אני מעדיף גלידת פיסטוק.

ברוך הבא

להלל אתה יכול להצטרף עם ובלי קשר לעצמאות שלך. הלל היא קודם כל מסגרת חברתית כמו גם הפורום אתה מכובד כמובן בקפה, עוגה, בירה ואפילו תפוח בדבש שנה טובה!

יועץ2006

New member
תגובה..

הבעיה שאני עובד בתפקיד ציבורי, ואני לא מחפש חשיפה..הופעה שלי בפומבי בהלל תייצר זיקוקים שאני לא מעוניין לייצר...

אין שום בעיה עם תפקיד ציבורי

בין מתנדבי הלל יש עובדי מדינה (כמוני) ואין להם שום בעיה. גם ליוצאים אין בעיה ויש ביניהם קצינים בקבע וגם שוטר. אגב, לא סיפרת כמעט כלום על עצמך: מאיזה רקע דתי אתה מגיע? איך היה התהליך? איך הקשר עם המשפחה?

יועץ2006

New member
לבני

היי בני, לא יודע באיזה תחום אתה עובד מדינה..אבל עם הרקע שלי והתפקיד שאני עושה כרגע זה עלול לגרום ליותר נזק מתועלת. לשאלתך, אני בא מרקע דתי, התהליך היה קל יחסית..מכיוון שזה דבר שהבשיל אצלי באיטיות מגיל צעיר מאוד...ואין קשר עם המשפחה..

אבזץ

New member
יופי. נהדר. אל תגיע להלל!

תפקיד ציבורי... מי שישמע... אתה בוודאי שופט בעליון... (מקווה שלפחות לובש תחתון). אגב, בהלל לא מצמחים קרניים, כך שתוכל להישאר בתפקידך כראש המוסד. שנה טובה

רד מהעץ

תן לבחור להחליט מה טוב בשבילו ומה לא, אפשר לחשוב שאם מישהו יוצא בשאלה הוא חייב לעבור דרך מסויימת, יציאה בשאלה זה לא פס ייצור שכולם חייבים לעבור דרך מכונה מסויימת בשביל לקבל פלומבה. גמני לא עברתי דרך הלל, אז מה.

אבזץ

New member
מה קפצת?

מישהו ביקש ממנו ללכת להלל? התייחסתי לטיעון המוזר שלו - "עובד מדינה" (בטח מאבטח בכלא שש... או משהו בסגנון). פשוט שונא פלצניים שמלאים מעצמם, ובעיקר כאלה שבונים עצמם ע"י שלילת האחר (כאילו שהלל הזיק למישהו). הבחור שכח שזה לא פורום סקס או פורם "רוולי" ומנסה לשווק עצמו ע"י הפרחת טיעון מגוחח.. שאולי יעבוד בפורום נערות מיוחמות בנות שש עשרה, אך לא בבית ספרינו... שנה טובה

מעולם לא שמעתי טיעון כזה!!!!

אינני בא לייעץ לך "יועץ" יקר.אבל גם אם נניח התפקיד שלך הוא ראש המוסד או יועץ לבטחון לאומי, הארץ לא תרעד ורעמים לא יירעמו אם תסייע באנונימיות לעמותת הלל.

למעלה