שנה טובה!!

mishmishi

New member
שנה טובה!!

שתרגישו כמו דוב בחבית דבש

spraizler

New member
שנה טובה

אבל בכלל זה לא נכון לברך עכשיו. יום שבת זה היום הראשון של השנה החדשה, מחר ערב חג. אז תשמרו את הברכות למחר בערב.

spraizler

New member
ככה.. ולא הרסתי תשמרו אותו

למחר בערב. זה כמו שאני אגיד לך יומולדת שמח יומיים לפני שיש לך בכלל. אז תגידי לי תגיד באותו יום יא שמן. זאת שנה חדשה זה חשוב, אז שתקי.

Hilaloosh

New member
זה כן נכון...

בחיים לא למדו אותך ששנה טובה לא אומרים רק כי ראש השנה... שנה טובה אפשר וצריך להגיד בכל הזדמנות אפשרית, זה בכלל לא כמו יומולדת... אפשר לאחל את זה מראש, ואפשר לאחל את זה בכל יום... זה כמו שתגיד שיומטוב אפשר להגיד רק בימי ראשון... זה לא נכון בכלל... אפשר תתתתתמממממייייידדדדד! אז שתהיה שנה טובה

מיכלצי

New member
לא! הילה צודקת!

אפשר להגיד תמיד שתהיה שנה טובה, לא צריך לחכות לראש השנה בשביל זה! שנה טובה ומגניבה לכולם

מ ו ר ע ל

New member
מצטרף ומאחל שנה טובה!!!

שתהיה לך שנה טובה לפחות כמו השנים הרבות שאני העברתי בתנועה:) והכי שנה טובה ובהצלחה לגרעינרים החדשים! ורק שלא תהיה עלינו עוד מלחמה אמן!!!

שאאאאאנה טו-בה! שאאאאאנה טו-בה!

שתהיה לכולנו שנה מעולה וחג שמח :] מי יתן ונפתח כל שנה בקונצרט רוק של קוקה קולה. [היה כלכך.. רר
]
שנה הלכה, שנה באה ואני כפרה אמא! שנה טובה לך אבא שנה טובה לך אמאאאאא שאאאאאנה טו-בה שאאאאנה טו-בה!
אני :)

ASHY

New member
שנה טובה ומבורכת!

מי יתן ותבוא עלינו שנה מטורפת בכיוון החיובי. בהצלחה לכל חברי הגרינערים, מתגעגע ויודע שתצליחו.

למעלה