שנה טובה!

מ א ג ר ט

New member
שנה טובה!

+
מוזמנים להוסיף ברכות משכם (וכל המוסיף זוגפרחים ומכשפים, הרי זה משובח)

TheBursar

New member
שנה טובה ומאושרת לכולם!

שנזכה לקרוא עוד ספרים של טרי! שיהיו עוד מפגשים רבים! שנצליח לשכנע את טרי להגיע לאחד מהמפגשים!

אווק

New member
שנה טובה!

עד מאה ועשרים ספרים (שיהיו לכל אחד בבית)! שיהיו עוד מפגשים! שטרי יכתוב ספר המשך לבשורטו! ושיצא אפילו יותר טוב מבשורוטו! שיתקנו סוף-סוף את הספריה של משגב! שיהיו בחנויות את הגרסאות הבריתיות! שנורית שרעבי תלמד עברית! שנה טובה!
!!!

Athaclena

New member
לשנה הבאה באנק מורפורק הבנויה!

שכולנו נהיה ברי מזל כמו ויימס, שכל מה שיש לו להתלונן עליו זה הבגדים שלו ושהוא לא מכיר את כולם במשמר. שנה טובה, חודש טוב, שבוע טוב, יום טוב, חג שמח, מועדים לשמחה, וכתיבה וחתימה טובה. ואהבה! הרבה אהבה! מתי יהיו hippies בעולם הדיסק? זה יכול להיות לגמרי הזוי...

אווק

New member
העתקתי את שלי למקום הזה...

נראה אתכם מוצאים! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא

שנה טובה לכולכם!!!!!

שלא יהיה לזנב של דרקון, וגם לא לראש ושתאכלו ואהאאהוני (נראה אותכם, מי זוכר מה זה?) בדבש קדוש שנת הנחש המגולגל חלפה שנת הפרי המרוסק באה וכו וכו

The Mad Hatter

New member
שנה טובה!

ואם אני כבר פה, אנצל את ההזדמנות כדי להגיד לכל האנשים שנפגשים עם טרי פראצ'ט, ניל גיימן וכל החבר'ה החשובים האלה- שונאת אתכם!!!! ועכשיו, כשהוצאתי את זה, שנה טובה :)

שנה טובה

לצערי אני ממעיט בביקורי לאחרונה, וגם כעט, כל מיני עניינים עם משפחה ולוויות, להתראות בקרוב

ויימס

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה!!! ../images/Emo48.gif

...ושיצא כבר הספר שבו סתמרוח וזוגפרח מודים סוף סוף ברגשותיהם העמוקים אחד כלפי השני... הא-הא! Ain't gonna happen!

J e n i e

New member
שנה טובה!

אני ואחותי (שדרך אגב קראה קצת פראצ'ט) צילמנו וערכנו תמונה יפה ושלחתי אותה לאנשים... אבל אני לא חושבת שאני מסוגלת להעלות אותה לאתר... גם אחותי מוסרת שנה טובה.

למעלה