שנה טובה !
כן, זאת אני... (זוכרים אותי בכלל ?!
) כל הזמן קוראת ועוקבת, נמתחת עם כל אלו שמטפסות על הקירות, עצובה נורא עם אלה שזה לא החודש שלהן, ומחכה יחד איתכן להצפה של בטאות גבוהות שיסתימו בתינוקות חמודים. בנתיים הספקתי לחטוף שלילי מגעיל, אחרי חודש של הטיפול הכי הכי מסובב שהיה לי בנתיים. כל הזמן ניחמתי את עצמי שלמרות -ובזכות- כל הקשיים של הטיפול הזה הוא יצליח, אז כשהתברר שלא זה היה נורא
התוכנית היתה להמשיך מיד לטיפול הבא, אבל הצבעתי ברגליים ולא הלכתי לעשות בדיקת דם, והחלטתי שאני מדלגת כדי להיות בחודש אחד של הפסקה ! זהו. נכנסתי כדי לאחל ל-כ-ו-ל-ן שנה טובה טובה טובה, ושכל מה שאתן מאחלות לעצמכן יתגשם לטובה. בראש השנה, כשאתפלל, אני אזכור להתפלל להתחנן ולבקש בשביל כולנו. אוהבת את כולן. תמר. נ.ב. ההסבר להעלמות שלי, מעבר להרגשת ה"איכס" מהשלילי, הוא שבגלל המאבק (החשוב מאד מאד מאד !!!) יצאו הרבה שדים גזעניים מהבקבוק. קשה לי עם זה. אני חושבת שגם אם יש מי שהויכוח חשוב לו - המקום לויכוחים כאלו הוא בפורומים של חברה ופוליטיקה, ולא ב"פוריות" וב"הזכות להורות". אני לא מצליחה להתעלם מההודעות האלו, שחלקן נוטפות ארס, ולכן עשיתי דבר לא כ"כ חכם, ופשוט נכנעתי והשעתי את עצמי מחברות בפורום. מקווה שהשנה הבאה תהיה גם שנת סובלנות. (-על עצמי אני יכולה להעיד, שלמרות שמאז ומתמיד הייתי סובלנית, הרי שבעקבות חברות הכבוד במועדון בעיות הפוריות נעשיתי בהחלט עוד יותר פתוחה וסובלנית. מוזר שזה לא משפיע כך על כולן.)
יהי רצון שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה !
כן, זאת אני... (זוכרים אותי בכלל ?!