שנה טובה

נאן

New member
שנה טובה

לכל חברי חדר 40 פלוס שנה טובה.שנת סובלנות וסבלנות ושלווה חשבתי הרבה זמן עד שכתבתי חגים זה דבר קשה בשבילי מאוד מרגש ומאוד עצוב אבל אם יש משהו שאני שמחה עליו השנה שאני נמצאת בחדר הזה והחדר הזה בלי להרגיש הפך לחלק ממני ואני שמחה על כל יום שיש פה חברים וחברות נפלאים וזה כמעט כמו משפחה גדולה שתומכת ועוזרת ברגעים עצובים וברגעים שמחים תודה לכם חברי חדר 40 פלוס שנה טובה לכולנו נאן

007-LIHI

New member
לנאן הירוקה היקרה

שנה טובה וחג שמח גם לך חמודה אכן קשים ימים אלו אך יש אור בקצה המנהרה יש חברים, מכרים, אנשים שמחים, ומעבר לכל נסיון חיים שנותן כח להמשיך הלאה שתהיה השנה הזו בעבורך שנת התגשמות כל חלומותייך שנה של בריאות, אהב ופרנסה טובה אני תמיד לידך למרות המרחק אוהבת אותך, 007 - ליהי

הילי

New member
לנאנ היקרה -הילי

נאנ מתוקה זרעימ קטנימ הופכימ לשדות שיח קטנ מכוסה קוצימ -פורח פתאומ ומתמלא בורדימ פרח סלע עצ או מפל מימ קשת וכוכב שנפל דברימ כה מופלאימ מי ייתנ ותראי אותמ השנה ובכלל כל השנימ התמסרי לשי הנפלא ח י י ם רווי נחת ממשפחתך אוהבת אותכ הילי

אפרת.א

New member
נאן נשמה טובה ...שנה נפלאה

שנה נפלאה לך אישה מקסימה לו הייתי קרובה, לו יכולתי, אוהבת אותך ! שנה נהדרת לך ולבני ביתך אל תתעצבי יקירה החדר הוא חדרך וירטואלית, או לא - כאן , איתנו - זה ביתך! ביתינו:))) באהבה רבה - איריס

למעלה