שנה טובה 
רקע: יש בחור שאני יוצאת איתו בערך חודשיים, אבל אני לאורך כל הדרך מהוססת ולא בטוחה אם מתאים לי.
לפני כמה זמן פגשתי בחור אחר והיה בינינו חיבור טוב ומיידי, מהסוג שחסר לי עם הבחור הנוכחי.
אני מתלבטת אם כדאי לי לצאת איתו, כדי לברר אם יש פוטנציאל טוב ואולי לעשות שינוי לרגל השנה החדשה?
ניסיתי פריסת שאלה, והכנסתי כמה שיותר פרמטרים בשביל לקבל אור על המצב:
האם כדאי - המגדל - אני חוששת ממעשה שכזה
לי - 3 חרבות - למה אני מיוצגת ע"י שלושה חרבות? לא ברור לי...
לצאת עם - אביר הגביעים- הפוטנציאל הרומנטי דווקא חיובי
א (הבחור החדש) - מלך החרבות - אדם בוגר שמעוניין בהקמת משפחה
השבוע - צדק - שבוע שצריך להגיע בו להחלטות. לכאן או לכאן. ולהשתמש בראש דווקא.
למרות ב (הבחור השני?) - 3 מטבעות - גם כן קלף חיובי, של התקדמות לשלב הבא.
תשובה - הגלגל - טוב, התשובה הזו לגמרי בלבלה אותי. הקלפים ממליצים לי "לטרוף את הקלפים" ולעשות שינוי? או שאני מקבלת כאן הסבר שיש קרמה בעולם ומה שאני עושה לאחד יעשה לי האחר (ולכן 3 חרבות)?
בגלל שהתבלבלתי ולמרות שלא מומלץ, עשיתי פריסת SOS על אותה שאלה כדי לדעת אם כדאי בלי להתבלבל מהרבה קלפים.
תומך/חוסם מימין - 3 מטבעות - מניחה שזה הקשר שאני נמצאת בו כרגע (לאור הפריסה הקודמת)
תשובה - אביר חרבות - יש פוטנציאל, אם אקח החלטה
תומך/חוסם משמאל - 7 מטבעות - אכזבה מהקיים ונכונות לסכן בשביל להגיע לאמת
הסתבכתי לגמרי עם הפריסות האלו
אשמח לדעתכן
רקע: יש בחור שאני יוצאת איתו בערך חודשיים, אבל אני לאורך כל הדרך מהוססת ולא בטוחה אם מתאים לי.
לפני כמה זמן פגשתי בחור אחר והיה בינינו חיבור טוב ומיידי, מהסוג שחסר לי עם הבחור הנוכחי.
אני מתלבטת אם כדאי לי לצאת איתו, כדי לברר אם יש פוטנציאל טוב ואולי לעשות שינוי לרגל השנה החדשה?
ניסיתי פריסת שאלה, והכנסתי כמה שיותר פרמטרים בשביל לקבל אור על המצב:
האם כדאי - המגדל - אני חוששת ממעשה שכזה
לי - 3 חרבות - למה אני מיוצגת ע"י שלושה חרבות? לא ברור לי...
לצאת עם - אביר הגביעים- הפוטנציאל הרומנטי דווקא חיובי
א (הבחור החדש) - מלך החרבות - אדם בוגר שמעוניין בהקמת משפחה
השבוע - צדק - שבוע שצריך להגיע בו להחלטות. לכאן או לכאן. ולהשתמש בראש דווקא.
למרות ב (הבחור השני?) - 3 מטבעות - גם כן קלף חיובי, של התקדמות לשלב הבא.
תשובה - הגלגל - טוב, התשובה הזו לגמרי בלבלה אותי. הקלפים ממליצים לי "לטרוף את הקלפים" ולעשות שינוי? או שאני מקבלת כאן הסבר שיש קרמה בעולם ומה שאני עושה לאחד יעשה לי האחר (ולכן 3 חרבות)?
בגלל שהתבלבלתי ולמרות שלא מומלץ, עשיתי פריסת SOS על אותה שאלה כדי לדעת אם כדאי בלי להתבלבל מהרבה קלפים.
תומך/חוסם מימין - 3 מטבעות - מניחה שזה הקשר שאני נמצאת בו כרגע (לאור הפריסה הקודמת)
תשובה - אביר חרבות - יש פוטנציאל, אם אקח החלטה
תומך/חוסם משמאל - 7 מטבעות - אכזבה מהקיים ונכונות לסכן בשביל להגיע לאמת
הסתבכתי לגמרי עם הפריסות האלו