שנה טובה...

איתן 990

New member
שנה טובה...

ומבורכת למשפחת פוליקר לכל חברי הפורום המכובד מאחל אני לכולנו שיהיה רק טוב ושבשנה הבאה יהיו רק דמעות של אושר עושר יושר וכושר. ו ל י ה ו ד ה אני מאחל את הכי טוב בעולם ובעזרת השם שהדיסק החדש יעשה אצל כולנו הרבה קילומטר של השמעה. אוהב את כולכם מאחלים מכל הלב והנשמה והראש והראות התרנגול הירוק ומשפחתו + איתן 990 ומשפחתו וזה כולל את האמא שלנו האחיות שלנו האחיינים שלנו האחייניות שלנו הבנים שלנו הבנות שלנו וגם פייס הכלב שלי. ש נ ה ט ו ב ה שנה טובה אני כפיי ארחוצה שנה טובה מדוד גיבור העומד באוטובוס כי אין לו כסף לאוטו. בראש השנה בראש השנה הלכתי לגנוב דיסק מתנה בראש השנה בראש השנה אשר מתחילה לה היום. {חברה תסלחו לי אני בעבודה ואני מבואס עד שעה 23:00 אני צריך להיות כאן. ואני עצוב}

ספי סול

New member
חחחח איתן הרגת אותיייי

ולכל החבר'ה כאן ושם שתהיה אחלה שנה שבעולם כל מה שתאחלו וכל הברכות אמן ואמן ואמן שייתגשמו שנהההההההההההה טובבבבבבבבבההההההההההההההההה

שנה טובה../images/Emo140.gif

בריאות אושר הצלחה אהבה והגשמה עצמית לכולם כאן! ושאלה, המנהלת יצאה לחופשה או משהו?? אני פה כבר שלושה שבועות ולא ראיתי בכלל הודעה אחת שלה בכל הזמן הזה

ספי סול

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המנהלת בחופשה.............??????? אני פה הסגן שלה לשרותך........... נוה טוב אנערף איפה המנהלת הלכה ללמוד ניהול היא תיכף תשוב או שלא............... הקיצר חג שמיייח לכולללללםםםםםםםםםםםםם

גברת בוזגלו היקרה

קודם כל ברוכה הבאה!!! המנהלת פה בחופשה תמידית אנחנו באופן עקרוני מסתדרים לבד. אולי תיהי המנהלת שלנו?

illani

New member
חופשה?! ../images/Emo132.gif זו כבר נפקדות

אבל עזבי אותך ממי שלא נמצא פה.... מי שחשוב זה מי שכן נמצא פה, מי שאוהב את יודה ואת היצירה שלו, והכי חשוב זה יודה אז שתהיה לכולנו שנה טובה ונפלאה וגמר חתימה טובה

תודה אבל אני לא חושבת שאני מתאימה לתפקיד

עדיף שמישהו מהקבועים פה ינהל את או illani או ספי סול או רינה ד עכשיו בפתאומיות המנהלת חזרה אבל בכלל לא עניינית לטעמי! לא שרשור חדש ולא פעילות חדשה.....רק תגובות קצרות.פניתם כבר למישהו?אני חושבת שלפורום הזה מגיעים חיים חדשים על פעילויות שגם המנהלת תפתחת לא רק הגולשים!!היא לא מביאה שום ידיעות חדשות וגם על המצעדים השנתיים היא לא כתבה!עברתי גם עכשיו על תשעת העמודים האחרונים שפורום ואין שום שרשור שפתחה

למעלה