שנה טובה...

hodown

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo13.gif

היי חבר'ה. אז סוף סוף התקינו לי את האינטרנט. אני אספר לכם בקצרה מה עבר עליי בימים האחרונים כי טוב- רומניה- לא קל. בארץ- הכל עבר חלק. איך שיצאנו משדה התעופה הרומני (או יותר נכון מהצ'ק אאוט)בבוקרשט היינו אמורים ישר להיכנס למונית (של שבעה וכלב) ולעבור מסע ארוך של 6 שעות לעיר שבה אני גרה ואלמד- יאש. אבל לא!!!! הנהג מונית איחר לנו בשעתיים ואני בינתיים הספקתי ללמוד את כל תווי הפנים של הוטרינרים לעתיד וכלב אחד גדול ושחור. אחרי שעתיים הגיע אלינו נהג מיניבוס אבל מינימיניבוס עם 6 מקומות וכיסא מתקבל על מדרגה. אחד החברה(היותר נשמות) התעצבן עד אין סוף וביקש להוריד במחיר (מ-700 רון (כן כן רון זה המטבע הרומני החדש) ל-600 רון) אבל לאאאאאא! הבחור חיפש אופציות אחרות ולא מצא. טוב אז אמרנו השעה כבר מאוחרת בסביבות 3 בצהריים ואנחנו רצינו להספיק לבית. עלינו למונית כולם ישבו ואחד תפס כיסא מתקפל על מדרגה. פתאום שיחה מבעל חברת המוניות הוא רוצה להעלות לנו ל-800 רון. כולם יצאו מהמונית כאילו אל בנדי הוריד שם גרביים והלכנו לחפש אופציות אחרות. מיותר לציין שעד 5 בצהריים לא מצאנו כלום. ואז החלטנו להשכיר מונית (מרווחת עם מקום לכלב ולמטען) שעולה 320 יורו לכולם כולל נהג ודלק. סחתיין זה מעט יותר יקר ממה שהיינו אמורים לשלם לקודמת אבל לפחות משהו. וחשבנו ואללה תוך 5, 6 שעות נהיה ביאש.... אבל לאאאאאאאאאאאא הנהג החליט שהמהירות המותרת בכל שטחה של רומניה היא 60 קמש. הבן זונה מזדיין (סילחו נא לי על הביטויים) נסע כל כך לאט שמשאיות ענק וזקנות עם מקל התחילו לעקוף אותנו. אחרי שבע וחצי שעות הגענו ליאש. מיותר לציין שלא היו עדיין מים חמים או טלפון או אינטרנט או טלוויזיה אז החלטנו לפרוק את חפצינו וללכת לישון. ואז גיליתי שאחת המגירות שלי מטומטמת. פרקנו הכל והלכנו לישון. וזה רק היום הראשון. אבוייי עד אז קרו עוד כל כך הרבה דברים מטומטמים שרק הרומנים ברומניה יכולים לגרום להם. בכל מקרה קרו הרבה דברים טובים החב'רה פה נשמות אחד אחד אחד אחד. אנחנו חגגנו אתמול בערב ראש השנה היינו קבוצה גדולה ובירכנו והכל והיה כל כך כיף לשמוע שוב דברים שקשורים לארץ. החב'רה פה מצחיקים אותי עד כדי דמעות. ועכשיו סוף סוף יש לי אינטרנט. אז אם אתם רוצים לשמוע עד כמה מעצבנים הרומנים ברומניה (אני בכוונה אומרת ברומניה כי בארץ הם בסדרץ....)תתחברו למסנג'ר דודס. שנה טובה לכולם. אני אביא תמונות מגניבות בהמשך. שלכם באהבה וגעגועים... חיה.

hodown

New member
אה שחכתי לציין שבסוף דחו את הלימודים ליום שנ

י כלבים

Roncha87

New member
יההההה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

איזה סיפור מעפן העניין עם המונית!! אני מקווה שמעכשיו הכל יסתדר כמו שצריך. אבל תראי את זה ככה- אם זה לא היה קורה, לא היה לך סיפור כזה לספר
אני אתחבר למסנג'ר מתישהו היום. מבטיחה. אז איך הדירה?? תעלי כבר תמונות שלה! ושל הנוף ממנה! והחדר שלך! יו חיושקה איזה יופי שהגעת בשלום. ואיזה יופי שהאנשים על הכיפאק- זה בסופו של דבר, הכי הכי חשוב! אוהבת אותך יקירתי!
היי, קר שם כבר? עוד מעט יהיה לך שלג!

hodown

New member
כן הא?

אבל אל תדאגי יש לי עוד מלא סיפורים כאלה. סיפרתי רק מה שהיה ביום הראשון ומחר כבר יום החמישי. הדירה מעולה- יש לי חדר טוב ומיטה אקסטרהאורדינר כי אני רגילה לישון על מיטת אבנים. אני אעלה תמונות כשכל הסידורים יסתיימו כי יש מלאאאאא תמונות ולוקח זמן להעלות אותן למחשב ואני כאילו גם צריכה לעשות מיון מה להעלות ומה לא. זה באמת הכי חשוב שהאנשים פה סבבה. גם אני אוהבת ואיזה קר- קריר גג! שמעתי שירד כבר מבול אצליכם אני עוד מזיעה ברחוב חחח.

Angelus

New member
../images/Emo24.gif

טוב, כל מעבר אמור לפי החוקים להיות קשה.. נשמע שבסופו של דבר - מדובר בחוויה שתהיה מצחיקה בעוד כמה חודשים. מצחיק לשמוע ששם המטבע הוא רון, למה לא צחקנו על זה לפני? ונשמע כי באמת יש לך שם אחלה חבר'ה (אל תשכחי אותנו) ותמיד נחמד להתקבץ שם .. וזה משמח אותי לשמוע שככה זה אצלכם. תמשיכי לעדכן אותנו.. ובהצלחה. שתהיה לך שנה טובה, קלה ומאושרת..

Roncha87

New member
שם המטבע הוא רון, איציק

מכיוון שיש לי קשרים בכל מקום, כמו שכבר הסברתי לך מזמן על קשריי עם מר גבי אשכנזי. אני סידרתי את זה שלא משנה מה, חיה לא תוכל לשכוח אותי, גם אם היא ממש ממש תרצה, היא לא תוכל, כי בלי כסף, אי אפשר לחיות. חשבתי בהתחלה על רוחלה ואז אמרתי לעצמי שיהיה להם קשה להגיד את זה ורון זה יותר קליט אז סגרתי איתם על זה. וזה היה 60 שניות על המטבע הרומני "רון".

hodown

New member
XD 60 שניות על המטבע הרומני רון חחחחח

איזה בחורה יאלללה

steelwater

New member
חיה מיי לאב!

וואי, הסיפור עם המונית עיצבן עיצבן אותי ברמות!!! אני שונאת שדברים כלח-כך מפגרים קורים. איזה חוצפה יש לאנשים. אבל זה כבר מאחורייך, ואני מקווה שמהמצב רק ישתפר מפה. אני ממש שמחה לשמוע שיש איתך הרבה אנשים טובים! זה הכי חשוב. מה את כולכם ישראלים שטסתם לרומניה ללמוד רפואה? איזה כיף שכבר יש לך אינטרנט! כולי מדמיינת את רומניה כאיזו מדינה שכל הבתים עשויים מקש והולכים על חמורים ברחוב ושואבים מים מהבאר חחח. למטבע קוראים רון? חחחחח ענק! אני בטוחה שיהיו לך הרבה בדיחות מזה.... אוהבת אותך! שנה טובה!

mikmik000

New member
שנה טובה לכולם ../images/Emo24.gif

אני לא טובה בברכות, אז פשוט שיהיה חג שמח ושנה טובה ומוצלחת

jess r

New member
שנה מדהימה! ../images/Emo24.gif

המון המון שמחה ואושר וטיולים וחברים ואנשים חדשים וחוויות מרתקות!

למעלה