שנה טובה...

Angelus

New member
שנה טובה...

רשמתי לכם ברכה ארוכה ומושקעת, ואפילו צירפתי תמונה.. אבל האקספלורר 7 קרס. אז נעשה את זה בקצרה - חג שמח ושנה טובה ומאושרת.. מאחל לכם כל מה שאתם מאחלים לעצמכם (הכי קל) לשנה הקרובה. תהיו מועילים יותר, מאושרים יותר וטובים יותר.. לא לשכוח שגם השנה גלעד שליט, לא יחגוג את החג עם משפחתו בגלל גורמים כאלה ואחרים. לא לשכוח, ולא להפוך לאדישים לנושא. מוכרחים להחזיר אותו הביתה! חג שמח חבר'ה (כי התמונה השניה לא עולה)

steelwater

New member
שנה טובה לכולם!

שתהיו לראש ולא לזנב, שחייכם יהיו מתוקים כתפוח בדבש, תעשו דברים חדשים כייפים ומיוחדים, תשמעו הרבה מוזיקה טובה ותשמרו על עצמכם! אוהבת אתכם המון!!!! איצעק, קורע מצחוק התמונה חחח!

Roncha87

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה!

רק דברים טובים יקיריי! שתחליטו החלטות ראויות לשנה החדשה ושתגשימו אותם גם. שתקבלו כל דבר שנכון לכם. והכי חשוב- בריאות! אושר! אהבה! חיוכים

Roncha87

New member
מ'זתומרת איך?

מסיימים שנה, *חופש*, מתחילים שנה חדשה. 18.6 רשמית סיימנו ללמוד.

Roncha87

New member
זה לא קבוע..

זה תלוי גם במועדי ב' של סמסטר ב' וגם במתי יוצאים החגים. כי השנה החגים יוצאים נורא מאוחר (הפרש של שבועיים משנה שעברה). חודשיים זה נראה לי המינימום אבל זה תמיד יותר..

creepy creep

New member
חג שמח ושנה טובה../images/Emo13.gif

אני קצת לא מאופסת עכשיו, אחרי שהלכתי לישון ב3 לפנות בוקר בגלל הבישולים לחג, ועוד יש לי כמה וכמה דברים להספיק, אבל בכל מקרה, שתהיה שנה טובה, לכולם. הלוואי ונגלה שכל הדברים הרעים שקרו השנה, הם איכשהוא למטרה טובה שתתגלה בהמשך השנה החדשה. ובנימה יותר אישית. אני כבר יותר משנה בפורום הנהדר הזה, ואתם אנשים מקסימים, והרבה רגעים יפים מהשנה החולפת קשורים בכם. אוהבת המון.

Angelus

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו חולים עליך.. כל הכבוד על העזרה בבישולים.. יש לך מקום בטוח בגן עדן! מתפלל איתך לגבי מה שהזכרת.. שנה טובה.

Angelus

New member
והודעה לעדי -

הקוראת הסמויה בפורום שאנחנו די מחבבים אם את לא משתתפת ... אני חוסם אותך.

Ch3nf3l

New member
שנה טובה!!!

שתהיה לכולנו (זה לא הרבה אנשים, נוח לאחל ככה) שנה מקסימה/מופלאה/נהדרת/עליזה/מתרוממת (בחרו את המילה המתאימה ביותר). שנה של הצלחות, בחורות, בחורים, בטריות, משחקי פורום, קליפים של ג'יי קליפורד, טיולים במגוון חורים בארץ, וכו'. איציק - שנה מלאה בכוח אדם, במלש"בים מעצבנים, ושנה שבה תשתחרר סוף סוף! עדי - שנה טובה, עם הרבה טיולים לאחרי שכבר לא תהיי קציצה, שתמשיכי להיות "הכוסית בביקיני" בפלאפון של איציק, ובחורה מהנה לגמרי. מוריה - שנה דתיה ופוריה! (ומוריה). שימשיך להתמזל מזלך בטרמפים הזויים, ושתמשיכי לצחוק גם כשכל העולם צוחק. אני יודע מה עברת, ואני שמח שזה עבר בשלום. כנראה יש משהו.. יעל - שנת מוזיקה מאושרת! שתמשיכי לתקלט, ואולי להופיע בעוד מקומות, להשתכר בעוד מקומות, ולהפיץ את הלונדוניות שלך (כשאני אפיץ רעלים מיוחדים בחדר שלך מקנאה). אביעד - י'צעיר-עם-צעירות. מותר לי, אני בקרוב צעיר בכיר. שתהיה לך שנה טובה, בלי הרבה סגירות מיותרות, ובהצלחה בגיוס! רון - שנת פלזמות מצויינת! שתמשיכי להיות כזאת חייכנית ומקסימה, ובחורה טובה ירושלים. אולי האוויר בצפון עושה טוב לאנשים. ומשעשע הקשר בינינו. יאללה שרונה? ג'וני - שתהיה לך שנת תסריטאות פורה ונהדרת! שתמשיך להפיץ את הכתיבה שלך בכל מקום, שתלטש אותה קצת יותר, ושתבין בסדרות ובנושא הטלוויזיה יותר מכל בני ה-16 פה בכפ"ס. ג'סי - חחח למרות שאיתך יצא לי לדבר הכי מעט פה, אני מאחל לך שנה טובה! מכל התגובות של סיכומי השבוע שלך, ניכר שאת בחורה איכותית ביותר. וצינית. חבל שעוד לא יצא לי לראות אותך. גלי - שנה טובה, נעלמת קצת. סאמר - שנה טובה, אל תצאי מהים. מיכל - שנת הייטק מצויינת! שתמשיכי עם הצילומים המרשימים שלך (ושלי מתחרפן בנתניה), ושהמחשב שלך לא יהרס לעתים תכופות יותר. ואחרונה חביבה, חיה - שלא תחגוג עימנו את ראש השנה. אבל אני מאחל לך שנה טובה, ורומניה, ובהצלחה בלימודים לאורך כל השנה!! חג שמח!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif אמן. חח

[במיוחד לקטע על המחשב שלי שלא יתקלקל
] תודה
חג שמח ושנה טובה גם לך DD:

jess r

New member
יש, ברכה אישית!

תודה תודה
אני אקח שנה מתרוממת, נשמע טוב. עם אקסטרה פיצפוצי שוקולד.

creepy creep

New member
תודה רבה חנצ'וק../images/Emo24.gif

תמשיך לשלוח לי הודעות על עידכונים בבלוג שלך
אני אפילו מגיבה מדי פעם. שנה נהדרת!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשנה טובה לכולם../images/Emo24.gif

לא יוצא לי להיכנס בזמן האחרון, אבל מעכשיו אני מבטיחה להכנס יותר

למעלה