שנה טובה!

תשס"ט - תהיה שנה סופר טובה

לכולם.... בריאות, בריאות ועוד בריאות... המון המון אנרגיות חיוביות ובהצלחה און בהופעה... תשס"ט זה גם תהיה שנת סקס פיסטולס טובה....

שנה טובה ומאושרת ../images/Emo140.gif

שונית, נצל"שתי אלייך בעצם כי..טוב תראי לבד.. ------>>> זאת פרסומת משבת האחרונה שפורסמה בעלונים ,פתאום הסתכלתי וצחקתי .. רק אני יכלתי להבין את המודעה הזו אחרת משמות המסעדות..
.... באתי לאחל לכם לכל מי שנמצא פה וגם מי שכבר פחות .. שנה טובה אמיתית, שנה של שקט שלווה,שנה של שלום ורגיעה, שנזכה לראות את הבנים מהר בביתם עם משפחתם: גלעד שליט, רון ארד .. המון אושר, שמחה , בריאות (ולג'קו איחולי בריאות מכופלים ב"ה..בטח שלא נעים לבטל הופעות לטובת וירוסים ...) פרנסה בשפע , הגשמה והצלחה בכל!! שנה מבורכת!!

שונית 7

New member
חחח../images/Emo6.gif שמימוש../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifשנה טובה../images/Emo75.gif

התגעגעתי אליך ברמות שקשה אפילו להסביר
....מצחיקולה
מתאים לך למצוא פרסומת כל כך מתאימה לפורום הזה ולנו...מי כמוך וכמונו מצליחות לבשל מטעמים משובחים
מכל כך מעט חומרים
מאחלת לך ולפורום הזה על כל מרכיביו שנה מתוקה
מוצלחת ומאושרת וכמובן הרבה הרבה בריאות אפרופו וירוסים..תודה על האינפורמציה ..מקווה שהיא כבר לא אקטואלית נכון לרגע זה
שתהיה שנה טובה ללא מחלות וכשלים במערכת..אמן
וגם מאחלת לי ולפורום שתקפצי לבקר והרבה ודש חם ושנה טובה גם לשירלי 10 המקסימה.

Nova5

New member
שנה טובה ומתוקה לך שמיים

ידעתי שאת דייגת התברר שאת גם מבשלת מטעמים. ועוד עם שונית
גם אני מקווה שמתקפת ווירוסים תעבור במהרה ומאחלת לכולנו בריאות ופרנסה טובה - לכל הבננות והבננים - ללא הבדל בדת , גזע ומין

Ohn Debby

New member
אההה...

נכון... כולם מוזמנים להופעה אגב. זה יהיה טריביוט לסקס פיסטולס. זה יהיה גם מפגש מחזור לכל מיני פיגורות מנתניה של שנות ה90, אבל זה לא צריך להפריע. זה יקרה ב23.10 בשעה 23:00 בקארסון ביפו, רזיאל 7.

dor and more

New member
שנה טובה ?

לך תדע..
מקווה להיות בהופעה.. אבל מאמינה שניפגש עוד לפני
חוץ מזה יש לנו שיחה לסיים.

שונית 7

New member
שנה טובה לך דור../images/Emo70.gif

נדמה לי שאת הבן אדם היחידי שנתקלתי שמאחל שנה טובה עם סימן שאלה
אז תרשי לי לאחל לך במיוחד שנה טובה מלאת אנרגיות חיוביות שלום אחדות ואמונה

ענבלית29

New member
כן שנה טובה.

שנה טובה ומתוקה לכולם. המון המון בריאות (ג'קו תרגיש טוב
- מקווה שעד מוצאי החג הכל יהיה בסדר). שנה של בריאות הצלחה שגשוג והמון המון המון א ה ב ה
. און גם לך שנה טובה בהצלחה עם ההופעה (נראה אולי נגיע). ובננות שלי - שתיהיה זאת השנה הכי מוצלחת והכי כיפית אוהבת אתכן.

kapit5

New member
שנה טובה

שתהיה לכולנו שנה טובה,תמיד יש מקום לשיפורים.

שונית 7

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifשנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif כפיתוש

עשית לי את החג

למעלה