שנה טובה

mazor האחד

New member
שנה טובה

שלום לכולם, עקב הגירה לאוסטריה , הרמנו פרוייקט לראש השנה, ויעזור לנו מאוד אם כל אחד מכם יקנה אפילו אחד. אז אתם מחפשים לתת מתנה מקורית ולא יקרה שהיא גם ברכה לראש השנה? לפניכם 4 דוגמאות של כרטיסי ברכה לחג מעוצבים בגודל 15/9 המיוחד בהם הוא שהם מגנטים עם אפשרות לרשום ברכה אישית משלכם לכל אדם אהוב. עלות המגנט הוא 10 ש"ח ליחידה או 2 ב-15 ש"ח . יש באפשרותנו לשלוח את המוצר ישירות אליכם הביתה עם קבלת התשלום , כאשר התשלום מתבצע באמצעות מזומן או העברה בנקאית. לפרטים נוספים או הזמנות ניתן לפנות אלינו 050-8860024 המשלוח חינם. נ.ב. מדובר ברעיון שלנו וביוזמנתנו ואנו מעוניינים בעזרכתם בקניית המוצר עבורכם ו/או להפצת המייל ברבים . תודה רבה לכולם שיהיה חג שמח ושנה טובה הדר וברק מזור

gesus

New member
מה הקשר למעבר שלכם לאוסטריה?

זה עושה את העסקה ליותר משתלמת? אני מציע למי שרוצה לאחל שנה טובה למשפחה שלו בישראל שיצלם את עצמו בוידאו או סטילס ושילח להם. זה הרבה יותר אישי, העלות אפסית וחוסך בזבוז של משאבי כדו"א.

מה הנידים באוסטריה הם זהים לאלו שבארץ?

בתך גם הקודומת של אוסטריה היא +972 נכון אני שונא שקרנים גם אם היה לי רצון לרכוש אצלכם כרטיס כל שהוא אז הוא אבד לי בעיקבות הפרסום השיקרי שלכם היתי שמח לו מנהל הפורום היה משאיר את הפרסום ללא מספר הטלפון ככה סתם שיכאב לכם הלב

mazor האחד

New member
תגובה

חבל שאתה לא יודע לקרוא כמו שצריך כי רשמתי שאנחנו עוברים לאוסטריה, כרגע אנחנו בארץ ועושים את הפרוייקט הזה שזה מקור הפרנסה שלנו. פניתי לאנשים בכללי גם כדי לעזור וגם כדי שיקנו מוצר חדש ומקורי , כרטיס ברכה שהוא מגנט שנשאר למזכרת כל השנה על המקרר. אז לפני שאתה מתפרץ ומדבר מרוע או משהו כזה תקרא שוב את ההודעה כי לא כל אחד מחפש לשקר. שתהיה לך שנה טובה והרבה בריאות

רק חבל שאתה ממשיך לשקר

אתה כתבת "עקב הגירה לאוסטריה" אל שלו תגיד סליחה ואללה טעיתי אולי הצרכנים שלך חעריכו אותך יותר בכל מקרה עניתי לך גם בפרטי שנה טובה

למעלה