שנה טובה...

רינה ד

New member
שנה טובה...

שנים שלא הייתי פה (בעצם שלא הדלקתי מחשב...) עכשיו הראו את יודה המלך בערוץ 24 אמרו שברי מארח אותו בפסטיבל התמר ומחכה לזה כל-כך... והנה לוח ההופעות לחודש הקרוב- 30/9-הופעה בהיכל התרבות בראשל"צ 3/10-פסטיבל התמר נחל זוהר (ים המלח) הופעה של ברי סחרוף שמארח את יודה שוווווה!!!! 6/10 הופעה בזאפה 25/10 האנגר 27/10 תיאט' י"ם אני מתכוונת להשלים חוסרים בסוף עוד יימאס לו ממני... (ואולי כבר נימאס) מי בא מתי ולאן?

רינה? רינה רינה רינה???

אהלן תודה על האינפורמציה לגבי ההופעות אני כנראה אגיע לאחת מהן באזור המרכז ועדיין לא יודע לאן ומתי אבל מה שבטוח זה שלהופעה בנחל זוהר קצת יהיה לי קשה להגיע מה גם שזה יוצא בערב חג וזה עוד יותר מקשה עליי אבל בטח ניפגש באחת ההופעות הקרובות... ולאן נעלמו כל החבר'ה הוותיקים? תהיו בקשר חתימה טובה לכולכם נישתמע...

shay poli

New member
../images/Emo6.gifלא נראה לי שלזה טוביה התכוון.

הוא פשוט שאל לאן נעלמו כל הוותיקים. אל תשכחי שכולם פה היו חדשים בשלב כזה או אחר. אבל יש כמה חברה שפשוט נעלמו לנו. חדשים זה תמיד תמיד טוב,תמיד כיף לדעת שיש עוד אנשים שמורעלים כמונו על יהודה. כן ירבו! אה,וחג שמח לכולם.

איתן 990

New member
באמת לאן נעלם ניקי?

ניקי מה קורה איתך? אני מקווה שכל בסדר אצלך. שלח איזה ציוץ.

קוקי אהלן!

להיפך תציד כיף ראות אנשים חדשים שמצטרפים אלינו לחגיגת פוליקר.... אבל היו פה גם חבר'ה מקסימים שכתבו המון כמו ענתי וספי ועוד רבים וטובים שנעלמו לי ביום אחד ולא יודע לאן... כל כך אהבתי את ההתכתבויות שלהם ושל רינה וליז שתי הבנות הכי מצחיקות ומקסימות ופתאום נעלמו וחבל היה פה שמייח.... מקווה לראות את כולם פה כותבים ושמחים ומאושרים חדשים וותיקים כאחד.... המון אהבה ממנני טוביה!

קוקי500

New member
תודה טוביה

אגב גם אני מצחיקה מקסימה ו..מממ הכי חשוב צנועה אשמח לקבל פה וותק

קוקי500

New member
../images/Emo6.gifתמיד אבל תמיד..

אני מקבלת וותק בלי מבחנים ככה זה שאתה מסווג כ-VIP

לכל דבר בחיים

יש את הפעם הראשונה... למה את וי איי פי ? מתחבאת לנו פה איזה נינט בהתהוות?

קוקי500

New member
יום אחד אספר למה...

נינט ממממממ לא יודעת תלוי איך מסתכלים ומאיפה...

shay poli

New member
אז אולי מרגלת מטעם יהודה?

או שאולי זאת בכלל ליז? חחח.. סתם בצחוק. איך היינו רוצים שיהודה ויעקב יהיו חברים בפורום? אה? רק פעם ב... איזו תגובה קטנה. אבל אני מדבר עם יהודה כמעט כל יום (בחלום) אז זה לא מפריע לי. כבר נהיינו ממש חברים טובים עד שהוא לקח אותי להופיע איתו,חחח... איזה בעסה היה להתעורר...

קוקי500

New member
חחחחח....../images/Emo6.gif

הצלחת לעלות חיוך על פניי חלום חמוד ביותר.. ריגול לא הצד החזק שלי אבל אני בטוחה שהוא מסתקרן ומי יודע כל החיים ניראים כמו חלום וזה בעצם מציאות לך תדע...

למעלה