שנה טובה

MARCKO POLO

New member
שנה טובה

שתהיה לכם שנה חדשה עם רימון ותפוח, ושסופי השבוע יעברו באופן רגוע, שיום יום יהיה לכם חג, שתהיו מאושרים עד הגג, שתישא אותנו השנה על כנפי היונה לעבר המתיקות שבאופק ושבלב שתהיה שנת אמונה לטוב ושנמשיך את כולם לאהוב. שנה של אהבה שנה של זרימה בכל המובנים שנה של חשיבה חיובית שנה טובה !!!

זה יפה מאד מרקו פולו כל הכבוד לך

שתהיה לך שנה טובה שתהיה לכם שנה אינטימית נהדרת והרבה אנרגיות טובות

מרקו פולו כל כך מתוק מצידך

לרצות לשלוח לי ברכה פרטית אני צריכה לחשוב מה יהיה התוכן שלה ולהודיע לך קבל בינתיים חיבוק ונשיקה

MARCKO POLO

New member
את ממושה אמיתית!!!

4U

אורמור

New member
שנה טובה ופוריה לכל באי הפורום

ליושביו, לותיקיו לחדשים ולכל החולפים, שתהיה לכולנו שנת פריחה ושגשוג, שתתגשמנה משאלות ליבנו לטובה שנדע שלווה וסערה במינונים בריאים ושנהיה כולנו בריאים ומאושרים שנה מצויינת לכולם מי ייתן ונראה גם את הפורום הזה מתחדש ומשגשג. אור

MARCKO POLO

New member
אורמור מלים מתוקות מדבש

ומי יתן ונדע השנה איך מנקדים הניק שלך כך נבטא אותו נכון! ORAMUR URAMOR ORMOR URMUR מה הנכון?

אורמור

New member
זה פשוט ...

כמו שטליה רשמה ORMORE הרעיון באמת היה עוד אור האותיות א-ו-ר הן מרכז שמי הטבעי וכיוון שOR- היה תפוס כבר , אז הוספתי לו מור אור ואפשר להתיחס למור גם במובן של בושם בלי הקינמון. ושתהיה לך שנה נהדרת מ.פ.
אור

MARCKO POLO

New member
אז מותר לנסות לנחש את שמך האמיתי?

אני חושב שאני יודע...דווקא על ORMORE לא חשבתי תמיד קראתי ORAMURE חחחחח שנה נפלאה לך מאירה וריחנית!

אורמור שאי ברכה על הברכה היפה

ואכן מאחלת לפורום הזה שיזרמו אנשים טובים לתוכו ושנראה אותו פעיל חי ובועט ותוסס בלי עלבונות אישיים לא נחוצים

למעלה