שנה טובה

ניקולי

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנת אור שנת שלום שנת בריאות שנה פוריה שנה טובה ומתוקה מדבש לכל הפורום
ולכל האורחים בו
מאחלים ניקול
יהודל'ה , והילדים

שנה מתוקה ../images/Emo74.gif

לכל החברים והאורחים והגלויים והסמויים שתהה זו שנה רויה באושר בהצלחה באהבות בלי אכזבות עם הרבה הרבה אושר ואם אפשר גם עושר כל מה שתרצו לוּ יהי נשיקות מאיתנו ניר אורלי ומיקה

א ב ד ו ן

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

מתכון לשנה החדשה
לוקחים את שניים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה , עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות , ואנוכיות. פורסים כל חודש ל- 3 חלקים שווים, כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדם כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור. מוסיפים 3 כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות, כמה גרגירי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזאת יוצקים, הרבה הרבה...
אהבה
עתה, כשהאוכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. בתיאבון
שנה שבה נדע להקשיב איש לרעהו שנה שבה נדע להבחין במצוקת האחר שנה שבה נדע להושיט יד לזקוק שנה שבה נדע לתת חיוך גם למי שלא חייך אלינו שנה שבה נפתח את הלב גם אם לא נתבקשנו שנה שבה תרבה אהבת החינם שנה שבה יפתחו החדשות בהודעות משמחות שנה שבה הצבא יפשוט מדים שנה שבה לא יהיה צער ושכול שנה שבה קולות של פיצוצים יהיו רק מזיקוקים באירועים משמחים שנה שתהיה התחלה להרבה שנים טובות ומאושרות ובקיצור שנה שתהיה שונה אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם (באופן אישי) שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה באמת התחלה חדשה התחלה שוֹנה שיהיה לכם הרבה הצלחה בכל מעשי ידיכם אוהבת אתכם, שי|נשיקה

ליאור 30

New member
שנה טובה

לכל מכרי וחברי כאן ולכל עם ישראל אני רוצה לאחל שנה טובה ומבורכת שנה של בריאות שנה של אושר ועושר שנה של פוריה שנה שכל מה שרק תרצו שיתגשם לכם ליאור 30

לי את 34

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה../images/Emo74.gif

מלאת דבש נטולת עוקץ פחות אימתנית יותר מחוייכת והרבה הרבה יותר טובה מקודמתה שנה טובה.

ניקולי

New member
ליאתוש

מה שלום הפשוש המדליק ? אגב יש לו כבר שם כמו לנזק ושוקו ?. או שהוא קטן מידי לקרוא לו בשמות

למעלה