שנה טובה

מור שלז

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה שנה של אושר, בריאות, ומימוש עצמי שנה של איזון ומציאת שביל הזהב בכל הדברים החשובים לנו בחיים: בית, משפחה, עבודה וכמובן גם... ספורט שנה של העזה ושל פריצת גבולות שנה של סיפוק והגשמה ובפורום הזה: שנמשיך להתחזק, וגם לחזק אחת את השנייה בספורט, ובאמצעותו בחיים בכלל שהחברויות האמיצות שנוצרות כאן ימשיכו איתנו גם לשנה הבאה ויצמחו ויגדלו ואיתן גם אנחנו שנדע לשתף ולהכיל, וגם לקטר ולקבל תמיכה כשצריך שנשכיל לקבל את השונה ולכבד כל אחת באשר היא שהדבר המופלא שיצרנו כאן בפורום הזה, ימשיך ללוות אותנו גם השנה וגם בשנים הבאות שתהיה שנה מופלאה
מור

נרים כוסית לכל מה שאמרת ../images/Emo48.gif

שתהיה שנת בריאות
, אהבה
וחדוות העשייה
. אני תמיד מבקשת שנת שלום
, זה אף פעם לא עובד ואני מתחילה להתייאש
אז לפחות מבקשת שנה של גשמי ברכה
ומילוי המאגרים כולם: מאגרי המים
, הנפש
והאנרגיה

טליטר

New member
תחל שנה וברכותיה

תמיד ראש השנה גורם לי להרגיש נוגה ומהורהרת, גם הסתיו שפתאום מתגנב לו, והקיץ שהסתיים כל כך מהר, כל אווירת החגים הכל מתחבר אצלי לסוג של חשבון נפש עם עצמי. ביום כיפור (אני מהצמים) אני מתכנסת עם עצמי, מתפללת (לא בבית הכנסת) עבור דברים, מבטיחה הבטחות, בוחנת את שעשיתי. כשיש ילדים הכל מקבל פרופורציות אחרות,קודם כל מבקשת רק בריאות ,המשפט שפעם נראה לי של זקנים לובש צורה אחרת- בתחום הזה- רוצה רק שגרה, רק שיהיו בריאים אמן אמן. בשנה הבא אהיה בת ארבעים, הבטחתי לעצמי עד גיל 40 להתחיל לרוץ- אז היום אני כבר עושה יותר- ואפילו נהנית. הספורט ממלא חלק נכבד מהחיים שלי- ואני גאה בזה,שמחה בזה ומאחלת שאמשיך בכך כל החיים (לא פחות !!). הקומונה הזו ממלאה זמן נכבד- למרות שלא תמיד פעילה- קוראת הכל- הדברים פה גורמים לי לחשוב על הדברים,רצון להכיר את הנשים מאחורי הפרצופים, וגם ממלא אותי גאווה להיות חלק מזה. חלק מקבוצה מדהימה שמכילה מפרגנת ומעודדת כל אחת שרק חפצה להיכנס. עצם זה שאני מוצאת את עצמי משתפת בדברים כ"כ אינטימיים כנראה מראה את רמת הפתיחות והקבלה במקום הזה. אז שתהא שנה מעולה מעולה, בריאות לבני ביתנו ולנו,סיפוק בעבודה,אהבה ותשוקה לכל מה שלא נעשה, סבלנות אין קץ לילדים (גם לילד הגדול
ומי ייתן שבשנה הבאה גם אמא של גלעד שליט תזכה לבלות עם בנה בבית אמן
נשיקות מיטל

שנה מתוקה ומופלאה

שנה של בריאות, אור ואהבה, שנת אושר ללא אכזבה, שנה של הגשמת חלומות ויעדים, ואם אפשר- קצת נחת מהילדים... שתהא זו שנה טובה ונהדרת ושכל אחת מאיתנו תהיה מאושרת שנצחק ונשמח, נחבק ונאהב, ונהיה לראש ולא לזנב

חניתס

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ומתוקה!!

בס"ד אני, אוסיף את הדהוד ילדי הגן המדקלמים לי כל השבוע: תפוח פגש צנצנת של דבש אמר: נעים להיפגש כל שנה מחדש נתן התפוח לדבש נשיקה שתהי'ה לכולנו שנה מתוקה! חג שמח!!! חני

קרןש5

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

שתהייה לכולכן שנה טובה יותר מזו שכבר חולפת...
קרן

bs69

New member
שנה טובה ומבורכת../images/Emo74.gif

בעשיה ובהשגים טובים וחזקים בכל התחומים.שנה של דברים מוצלחים,שנה של זרימה , שנה של בריאות גופנו ונפשנו. ריצות , רכיבות כייפיות והנאה גדולה בכל אשר תהיו.חג שמח לכן בנות ולכל בני ביתכם.

natalixx

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif

הרבה אושר בריאות והצלחה בכל!!

רותיעל

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל הבנות בפורום. ניפגש בשבת בלטרון לזכרם של ניפגעי רכיבת האופניים

efratramati

New member
שנה טובה ומתוקה

שנה של שיאים חדשים הרבה הנאה והרבה אושר כל אחת בתחומים שלה שנה של שיתוף וחיזוק

behappy

New member
שנה טובה לכולן../images/Emo24.gif

שכל יעדיכן ומטרותיכן יוגשמו, וכמובן- שתצליחו ליהנות מהדרך להגשמתן

susieada

New member
שנה טובה, מלאת סיפוק,פעילות, סיפוק ואהבה ../images/Emo23.gif

Shalom banot, A wonderful year awaits us. It's ours to create, to live, to enjoy, to appreciate! May it be a year filled with health, energy, SPORT, peace and satisfaction and fulfillment from all we do!! - family, friends, career, leisure, imunim. May we all set goals and set out on our paths to achieve them!! May we flow with ourselves, our abilities, our frienships, our support. May we give and receive encouragement, appreciation from all in our community - be it small or large. May we have the grace to accept ourselves as we are and have dreams which give us the opportunity to expand our boundaries. May we continue to share in this Forum with honesty, with openess, with confidence, with the knowledge that we are here for each other. Danny and I are leaving Sunday evening for a 3 week vacation in Australia to celebrate our 40th anniversary. We will have little access to the internet, so I'm wishing all of you a Shanah Tovah, an easy fast, and a joyous Succot. May the Gate of Life be open to all of us! May we live each moment in intense appreciation of who we are, with gratitude for the positives in our lives. Love and a hug, Susie

מור שלז

New member
מזל טוב סוזי../images/Emo24.gif ונסיעה טובה

40 שנות נישואין, וואו! מזל טוב
תודה ששיתפת, ותבלו בחופש, בהחלט מגיע לכם

2_be

New member
שנה טובה ומוצלחת:)

מקווה שתיהיה לכולכן שנה של הגשמת חלומות

למעלה